Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Homoszexualitás. Neked már kellett ellene küzdened?
Van aki a homoszexualitás ellen foglal állást és van aki nem ellenzi azt. Az a kérdésem, hogy neked már volt-e olyan szituációd, hogy küzdened kellett ellene? Arra gondolok például, hogy férfi létedre le nem tudtad venni a szemed egy szimpatikus fiatalemberről, de azért mégis magadra parancsoltál, hogy nézz más irányba. Kíváncsi leszek arra, hogy lesznek-e őszinte hozzászólások vagy csak ködösítés.
EgészségMentális egészség
A kérdést írta: tunyaalak ( 2018.08.23. 20:38 )
Válaszok száma: 32
Címkék: homoszexualitás, küzdened, kellett, ellene, homoszexualitás, fiatalemberről, hozzászólások, parancsoltál, szimpatikus, szituációd,
1 2 3 4 
Válaszok Új válasz
decotext 2018.08.27. 19:26 (#12)
Kedves Sztotyi! #10

"Tehát eltér a normálistól,"


Akkor is ez önkényes megállapítás!
Van homoszexualitás a gólyáknál és a pingvineknél is!
Akkor ott ki írja ki ezt az általad favorizált szabályzatot?

Mi van ha a homokos a normális és a hetero beteg?

(Ne érts félre, én mániákus heteró vagyok és imádom a nőket!)
Akkor sem jelenthetem ki, hogy a nomoszaxualitás nem NORMÁLIS
csak esetleg más!! A heteró esetben is lehet pl anális szexről beszélni!
Akkor az sem normális, akkor sem ha élvezetes?

Egyébként is a szex a homo sapiens esetében már régen nem
a szaporodás célját szolgálja, hanem az élvezetét! Nem véletlenül
van olyan sok óvszer!Ugyan így pl. jól megfigyelhető a bonobuszoknál*
a stresszlevezetés célja is!

*Csimpánz fajta

hatibacsi 2018.08.27. 14:27 (#11)
Makoghattok amit akartok.... Az egészséges ember szexualitása az utódnemzés céljából birizgálja a buksikáját. Amelyik vonzalom erre, ilyen vagy olyan okból ennek nem felel meg, az bizony egészségtelen. Amúgy amikor iskolába jártatok a szexuális abberációk címszó alatt volt fellelhető a homoszexualitás.


Amikor a liberós amerikai politika kivonta a kezelendő betegségek alól, az amerikai orvosi társadalom többsége tiltakozott. A szakmai érvek ellenére a politika döntött. Tudom, hogy ez ebben az esetben nem zavar, attól még tény marad.....
sztotyi 2018.08.27. 14:22 (#10)
9

Kedves Deco!

Egyszerű a válasz! Az élet alapszabálya: élj és szaporodj! Olyan ember, aki a saját neméhez vonzódik, az képtelen a szaporodásra! Tehát eltér a normálistól, valamilyen módon nem felel meg az egészséges élet definíciójának! És ferdíteni sem kell, mert emiatt nem elítélendő, és nem ez alapján sorolok be egy embert!
decotext 2018.08.27. 07:35 (#9)
Kedves Hatibácsi! #7

"1. eltérés a normálistól; "

S és ki szabja meg azt, hogy mi a normális? Te?
Ez ugyan olyan hülyeség mint a "becsület" meg a "társadalmi normák"...
Jó, hogy jelented ki, hogy van "igazságos haború"!
foxworkinspace 2018.08.25. 17:40 (#8)
...7-es! Te, már megint FERDÍTESZ, és ALATTOMOS SZÁNDÉKKAL KEVERSZ DOLGOKAT!

1. Az idézeteid második szövegtömbje, A TE AGYSZÜLEMÉNYED, nem pedig a WHO álláspontja! Te viszont, azt a - HAMIS - látszatot akarod kelteni, mint ha a második szövegtömb - mint ,,magyarázó szöveg" -, az első szövegtömb végén belső idézetként közölt WHO egészség-definíció folytatása lenne! Vagyis, mint ha az is a WHO-tól eredne... - Holott a ,,magyarázat", már nem az ENSZ Egészségügyi Világszervezetétől ered, hanem tőled... (És ezt, a WHO idézet idézőjelek közé tétele sem ,,menti", mivel a második szövegtömb, nem azzal a fordulattal kezdődik, hogy: Az én véleményem szerint azonban...)
2. A homoszexuálisok, ha amúgy egészségesek, minden további nélkül képesek a szervezetüket (és a szerveiket) az élettani funkciójuknak megfelelően használni!... Amikor tehát az idézeteid második szövegtömbjében ezt a tényt, szinte kategorikus imperativusszal tagadod, enyhén szólva is, oltári marhaság!...
3. Egy emberi lényt, alapvetően NEM a szexuális beállítódása határoz meg, hanem...
a) az intellektusa
b) az alkotókészsége
c) a társadalmi (politikai) szerepvállalása
d) az egyetemes emberi kultúrára és történelemre gyakorolt pozitív vagy negatív hatása

Ebben az értelemben tehát, ÁLSÁGOS és ALATTOMOSAN TISZTESSÉGTELEN DOLOG, ha egy homoszexuális embertársát csak azért ítéli meg negatívan egy másik ember, mert az, akit megítél, a saját neméhez vonzódik!
(Arról már nem is nagyon beszélve, hogy éppenséggel a 7-es szokott volt olyasmire hivatkozni, miszerint: egyetlen embenek sincs joga arra, hogy egy másik embert megítéljen...)

hatibacsi 2018.08.25. 11:02 (#7)
Egyrészt igazad van....Pontatlanul fogalmaztam....nem betegség, csak nem felel meg az egészség élet definíciójának.....

Egy régebbi idézet a Hatibacsi összesből....

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Alkotmányának előszavában az egészség alábbi definíciója szerepel: ,,Az egészség a teljes testi, szellemi és szociális jólét állapota, nem pusztán a betegség vagy fogyatékosság hiánya."

Aki nem képes a szervezetét annak az élettani funkciójának megfelelően használni, akármilyen okból, az nem tekinthető egészséges embernek. Így sem a homoszexualitás, sem az önmegtartóztatás nem tekinthető egészségesnek, ideértve természetesen a pedofíliát.

Idézet vége.... A homoszexualitás ugyan úgy aberráció, ahogy a pedofília, vagy bármilyen más szexuális torzulás. Nem felel meg az alapvető rendeltetésének ez a fajta vonzalom. lehet ezen rágódni, csámcsogni és magyarázni sokféleképpen.

És mielőtt újra magyarázni kezded egy kis szószedet....

aberráció
1. eltérés a normálistól;
2. tartós erkölcsi vagy nemi zavartság, beteges hajlam;
3. optikában: a lencse vagy tükör hibás leképezése;
4. csillagászatban: az égitest helyzetének látszólagos eltérése a valóságostól, a Föld mozgása következtében
foxworkinspace 2018.08.24. 23:16 (#6)
"Ez a WHO megfogalmazása szerint is betegség...." (1)

Ez, BAROMSÁG!

A homoszexualitás BNO (Betegségek Nemzetközi Osztályozása) kódját 1990-ben törölte a WHO.

Ne terjessz hülyeségeket, 1-es!...
foxworkinspace 2018.08.24. 22:21 (#5)
Minden felnőtt embernek voltak már homoszexuális élményei! Nőknek is, és férfiaknak is.

Aki ezt tagadja, HAZUDIK!

Elég csak arra gondolni, amikor kamasz-fiúk, vagy bakfis-lányok (akik ismerősei, barátai vagy közeli rokonai egymásnak) egymás testi ,,adottságait" MÉREGETIK/MÉRLEGELIK (akár szó szerint!) egy kollégiumi szobában, vagy egy zuhanyozóban, vagy éppenséggel valamelyikük lakásán.
Nincs ebben semmi megvetendő! Ez az ÉLET velejárója.
Aztán, eljön egy nap, amikor ELDŐL (és még csak nem is felétlenül egy tudatos döntés következményeként), hogy felnőtt(ebb) fejjel, melyik ,,térfélen" játszanak szívesebben - vagy éppen kizárólagosan...

● Leonardo da Vinci, köztudottan ,,meleg" vonzalmat érzett a (szép) férfiemberek iránt!... (Nem tudok róla, hogy hasonló hevességgel vonzódott volna-e a női nemhez, de arról se tudni, hogy annak idején a nagy nyilvánosság elé tárta volna vonzódását...)
Mindez persze, nem akadályoz meg minket abban, hogy az emberi történelem egyik leggrandiózusabb alakjaként tiszteljük!
● Megalosz Alexandrosz (makedóniai Nagy Sándor), köztudottan fiú-szerető(ke)t is tartott, miközben a nőkkel való együtthálást sem mellőzte ... És még csak nem is rejtette véka alá - még leghűségesebb katonái előtt sem -, ha éppenséggel fiú-szeretőjével vonult félre egy csata előtt... Amely csatákban aztán a legelsőként vágtázott Bukefalosz nevezetű lován az ellenség vonalai felé (leginkább a perzsák hadoszlopai felé), úgy-annyira, hogy a hetairoszok (a személyes testőr-katonái), nem győztek utána loholni!... És bizony, a Granikosz-on való átkeléstől kezdve, Issos és Gaugaméla legendásan vérgőzös ütközetein keresztül (kétszeres túlerővel szemben is!), Türosz ostromán át Baktria (a mai Afganisztán) erődjeinek kőkeményen védekező harcosaival szemben, egészen Porosz indiai király legyőzéséig tartotta megát ehhez a jó ,,szokásához"!...
Mindez persze, nem akadályoz minket abban, hogy az emberi történelem egyik legvakmerőbb (legőrültebb?...), s ugyanakkor legkáprázatosabb hadvezéreként tiszteljük!...
● Leonard Bernstein, szintén köztudottan rajongott a fiatal fiúkért! Karrierje felfutási időszakában (az '50-es évek elején) állandó témája volt a bulvárlapoknak, mivelhogy nem volt az a bujkálós típus... Viszont, ő írta a musical-történelem egyik klasszikusát, a West Side Story-t, amivel örökre beírta magát a zenetörténelem nagykönyvébe!...

Egy a lényeg, kedves Kérdező! Ha eddig nem döntötted el, melyik ,,térfélen" szeretnél ,,játszani", itt az ideje, hogy megtedd!
(Aztán, még akármi is lehet belőled, ha érted!..)

lebecolo2 2018.08.24. 15:35 (#4)
Ha valaki megnéz egy dekoratív embert , az még nem jelenti azt . hogy meleg . Az, hogy nem tudja levenni róla a szemét , mert annyira mély benyomást tett rá akaratlanul a másik , az meg más kérdés. Ha úgy érzed , hogy melegszel , most a kinti hőmérsékletnek is betudhatod. Ám , ha ez már sokadszor előfordult veled , akkor lehet , hogy meleg vagy. Úgy vagyok vele , mindenki úgy éljen , ahogy tud. Ha a saját neme vonzza , vállalja fel , de ne kérkedjen vele.
decotext 2018.08.24. 07:33 (#3)
".... hogy küzdened kellett ellene?"

Nem semmi, ez a kérdés! Én hetero vagyok és imadom
a nöket, de miért kellene ellene küzdeni? Ha valaki a
saját területéröl akar egy partnert ám legyen, de ne az
utcán! Heteróként én sem viszek senkit az utcára. Ök se
tegyék! Nagyon toleráns vagyok az ilyen személyekkel
addig amig a gatyámba bele nem nyúl valaki azonos nemü!!

A szexualitás magán ügy (szerintem) ezért soha,
ne vigye senki a nyilvánosság elé, hogy ö egy
szerencsétlen buzi, akit üldöznek a hajlama miatt!!
Pornókat is megnézek szivesen, de nem két pasiról!

Két nöröl, már eltérö a véleményem....
1 2 3 4 
Facebook komment
További címkék
általad favorizált, hetero beteg, heteró esetben, homo sapiens, kedves, sztotyi, tehát, eltér, arról szerető együtthálást, iskolába tárta élvezetét, bukefalosz lehet minden, csata betegség, győztek tagadod, megát betegségek, bizony védekező, afganisztán erődjeinek, gólyáknál győztek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.