Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Homoszexualitás. Neked már kellett ellene küzdened?
Van aki a homoszexualitás ellen foglal állást és van aki nem ellenzi azt. Az a kérdésem, hogy neked már volt-e olyan szituációd, hogy küzdened kellett ellene? Arra gondolok például, hogy férfi létedre le nem tudtad venni a szemed egy szimpatikus fiatalemberről, de azért mégis magadra parancsoltál, hogy nézz más irányba. Kíváncsi leszek arra, hogy lesznek-e őszinte hozzászólások vagy csak ködösítés.
EgészségMentális egészség
A kérdést írta: tunyaalak ( 2018.08.23. 20:38 )
Válaszok száma: 32
Címkék: homoszexualitás, küzdened, kellett, ellene, homoszexualitás, fiatalemberről, hozzászólások, parancsoltál, szimpatikus, szituációd,
1 2 3 4 
Válaszok Új válasz
foxworkinspace 2018.09.04. 02:13 (#32)
..Már az is igencsak BESZŰKÜLT gondolkozásra, és nagyfokú TÁJÉKOZATLANSÁGRA vall, ha valaki olyan - röhejesen téves - állítást fogalmaz meg, miszerint a homoszexuális emberek nem volnának képesek faj-reprodukcióra!
Már, hogy a fekete bánatba' ne volnának képesek rá! A homoszexualitás, az ≠ a terméketlenséggel! (..Az utóbbit, "ó-héberül": impotenciának híják...)

Bernstein-nek (a Leonard-nak..), HÁROM - vér szerinti - gyereke volt a feleségétől!.. Megalosz Alexandrosz-nak, "csak" kettő (a perzsa Roxané-tól), de neki se kellett "KÜLSŐ" segítséget igénybe vennie...

Egy a lényeg: a homoszexuálisok is képesek a "fajfenntartásra", csak éppen "terhes" számukra a "kapura lövés", ha a "kapus", ellenkező nemű...
decotext 2018.09.01. 11:31 (#31)
Kedves Sztotyi!

Soha senki nem állította, hogy egy fajon belül csakis
melegek lehetnek, s az normális! Arról lefetyeletünk,
hogy egy fajon belül lehet ilyen is, s az nem beteges
hanem olyan amilyen! Természetesen szinte minden
fajnál van heteró réteg is, akik (amik) biztosítják az adott
faj fennmaradását! Ettől még lehet fajon belül néhány
olyan egyed amik (akik) az azonos neműekhez
vonzódnak! Nagyon utálhatod őket mert állandóan és
folyamatosan tiltakozol ellenük és betegnek titulálod
őket (ezeket).

Kétségtelen, hogy én is nagyon ellenzem a nyilvános felvonulásukat!
Én sem vonulok fel sehol, hogy heteró vagyok csodálkozzatok!
foxworkinspace 2018.09.01. 03:55 (#30)
► Leonardo da Vinci meleg volt! (Talán, még saját vérből való gyereke sem született.) De kit érdekel! Ő volt az emberiség talán leggrandiózusabb művésze, és egyben legsokoldalúbb polihisztora és intellektuális fenoménja, aki ÉVSZÁZADOKKAL MEGELŐZTE KORÁT a találmányaival!
► Leonard Bernstein meleg volt! Volt ugyan 3, saját vérből származó gyereke, de nem ők lettek híresek... Vviszont ő írta a West Side Story-t, ami nélkül szegényebb lenne a zeneirodalom!
► Megalosz Alexandrosz fiúkkal is hált, de imádta a perzsa nőket is!... (Saját vérből 2 gyereke született, az egyik Makedónia királya lett, de mégsem ők lettek híresek...), Viszont ő volt az emberi történelem talán legirigyeltebb hadvezére, aki képes volt 46 ezer emberrel a háta mögött megtámadni a perzsa birodalmat, hogy megbosszúlja a perzsák 150 évvel korábbi galádságait! És soha sem vesztett csatát, holott többnyire 2-szeres túlerővel kellett szembenéznie!

(A 'sztotyi'-féle fékevesztett őrültek szerint, meg sem szabad lett volna születniük...)

Különben meg:
1. Tök mindegy, hogy egy felnőtt ember az édesszülője-e az általa nevelt gyereknek, vagy se, ha képes SZÜLŐI SZERETETET tanúsítani a gyereke iránt, és képes méltó módon ÉLETRE IS NEVELNI a gyerekét! (A 'sztotyi'-féle fékevesztett őrültek szerint, nyilvánvalóan már az is ,,alsóbbrendű", aki olyan párt választ magának, akinek már van gyereke, ám az a gyerek nem tőle származik!...)
2. A 26-os jegyzetben idézett ,,megállapítás", NEM azt bizonyítja, hogy a meleg férfiak betegek volnának, hanem mindössze AZT, hogy nőiesebbek a nem-melegeknél!... Na és akkor mi van? Meglehet, sokkal emberibb lények, mint az, aki ugyan ,,díszpéldánya" ugyan nemének, csak éppen kevesebb esze van, mint egy fakorongnak! Hiszen leírtam már, korábban: egy emberi lényt, alapvetően NEM a szexuális beállítódása határoz meg, hanem az intellektusa, az alkotókészsége, a társadalmi (politikai) szerepvállalása, valamint az egyetemes emberi kultúrára és történelemre gyakorolt pozitív vagy negatív hatása!
3. Az emberfaj NEM amiatt fog kipusztulni, merthogy talán ,,elszaporodnának" a melegek, hanem éppenséggel azért, mert a fakorong-eszűek lesznek egyre többen!... (Sajnos...)

sztotyi 2018.08.31. 08:30 (#29)
Bocsi, nem tartozna, hanem vonzódna! És egyáltalán nem irtózom tőlük, mindenkinek magánügye a nemi identitása! Viszont az zavar,h az Andrássy úton felvonulnak. Mert nem értem az okát! Minek ezt büszkén hirdetni, főleg egy olyan úton, ami a világörökség része!
sztotyi 2018.08.31. 08:23 (#28)
27

Tényleg nem érted a példám Deco? Ha egy fajon belül mindegyik ugyan ahhoz a nemhez tartozna, az a faj kihalna! Tehát, nem természetes!
decotext 2018.08.31. 07:45 (#27)
Kedves Sztotyi! # >> 23-26

Miért hagyod magad megvezetni! Elöször is az emberiség soha nem fog
"csak úgy" kipusztulni, mert idöben fognak gondoskodni (már most megtették),
hogy különbözö génbankokban az örökletes adatok megmaradjanak, hogy pl
klonozni is lehessen! Ehez meg semmilyen nemü vagy mindegy milyen nemü
emberi egyed (anyag kell) mert labor munka!

Egy gyermeknek tök mindegy, hogy azonos nemüek vagy különbözö
nemüek nevelik fel! Hetero családokban sem ritka a gyerekek terrorizálása,
szexuális zaklatása, megeröszakolása, ahol nem egyszer már a (nönemü)
anya aszisztál! Ehez tehát nem kell homkosnak lenni! Ez jobb?

Azért mert Te irtozól az ilyen kapcsolatoktól még másnál lehet ez normális!
(Én is megrögzött hetero vagyok, de nem itélem el azokat akik a saját
nemükhöz vonzódnak! 2-3 nö közé meg szivesen beszabadulnék!)
Szép halálom lenne.....

A "nagyobacska" gyereket meg fel kell világositani mielött egy fütyit vagy
puncit lát a szülöknél! Az iskolában meg azt tanulja ami az anyag s nem
azt ami a valós életben van!

Apropó mi a különbség? Egy anya és egy nagymama neveli a gyereket.
(Ez folyamatosan két punci a környezetében!) Ez okés, de ha két nö
nevel fel egy fiút az már nem okés?? Vagy, hogy látod ezt? Két pasi ne
neveljen fel senkit, de két nö igen, akkor is ha örökbefogadott a gyerek?

Itt kell még megjegyeznem, hogy nagyon gyakran
hallom azt, hogy az ilyen azonosnemü emberek
anyagilag nagyon jól állnak, s ez a gyeremek javára
válik már csak a tovabbtanulás miatt is!
sztotyi 2018.08.31. 07:06 (#26)
"Felfedeztek az agyban, a köztiagyban, az agyalap felett, a harmadik agykamra körül egy olyan idegsejt-csoportot, ahol a sejtek száma valamilyen módon a szexuális orientációval függ össze. Az egyik ilyen sejtcsoportban a sejtek száma férfiakban háromszor-négyszer magasabb, mint a nőknél. Ez az ún. ivari dimorfizmusnak (tehát a nemi kétféleségnek) egy jellegzetes megnyilvánulása, itt azért említem, mert homoszexuális férfiak említett agyi része a nőkéhez hasonlóan alacsony számú, vagy még annál is kevesebb sejtet tartalmaz."

Forrás: Sípos Ete Álmos - Dr. Falus András - Dr. Pálhegyi Ferenc: Homoszexualitás keresztyén szemmel - Bűn vagy betegség?

Magyarul, a homoszexuálisok az átlagos emberi test működésében eltérnek! Mint pl a rákosok, amit betegségnek nevezünk!
sztotyi 2018.08.31. 06:55 (#25)
Csak egy példa! A Galapagos szigeten találtak egy teknőst,(meg ne kérdezd melyik fajta)aki az utolsó példány volt! Elnevezték magányos Georg-nak! Azóta elpusztult sajnos! Az a faj kihalt! Tegyük fel, idáig jut az emberiség, viszont marad egy nő és egy férfi! Viszont a férfi buzi és egyáltalán nem kívánja a nőket! Ergo szaporodni sem tud, holott elvileg nemzőképes! Örökbe fogadni nincs kit. Folytassam?
sztotyi 2018.08.31. 06:46 (#24)
Továbbá a csonka családot ne hasonlítsd össze, a két azonos neműek örökbefogadásával! Miután az örökbefogadott gyermek kicsit nagyobbacska lesz, majd meglepődik mikor a szülei zuhanyoznak,és anyunak is fütyije van! Pedig a suliba másképp tanulta!
sztotyi 2018.08.31. 06:41 (#23)
20

Te ostoba! Megint másképp fogalmazok! A természet törvénye, hogy a legerősebb átörökítse a genetikáját! Ha örökbe fogadsz, nem a saját genetikádat örökítetted tovább! Tehát, a saját vérvonalad kihal! Egyszerű vagy mint egy faék öcsém! De ez a stílusodon is látszik!
1 2 3 4 
Facebook komment
További címkék
homoszexuális emberek, fekete bánatba, perzsa Roxané-tól, fajon belül, igencsak, beszűkült, gondolkozásra, nagyfokú, társadalmi fogalmazok nagyobacska, érdekel negatív gyakorolt, történelem idézett andrás, belül itélem, állnak válik, mégsem terméketlenséggel, határoz megnyilvánulása, nagyobbacska eltérnek, legsokoldalúbb gyakran,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.