Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Mi a véleményetek a mammográfiáról?
Elolvastam a cikkeket a neten, nem vagyok meggyőződve arról, hogy így kell vizsgálni a melleket megnyomorgatva. Régen nem voltl mammográfia, akkor is észrevették a problémákat.
EgészségNők egészsége
A kérdést írta: katalinkohut ( 2018.07.03. 16:09 )
Válaszok száma: 45
Címkék: mammográfiáról, véleményetek, megnyomorgatva, meggyőződve, mammográfia, problémákat, észrevették, elolvastam,
1 2 3 4 5 
Válaszok Új válasz
katalinkohut 2018.07.22. 10:49 (#45)
Tudományosan kimutatták, hogy a kedves férfiak, akik nem aláznak meg nőket és nem veszélyesek rájuk nézve, a világ 5 %-át jelentik, míg a nők, akik nem ártottak kedves férfiaknak mindössze 19 %-át jelentik a világnak. A többi állandó szexualitással, önkielégítésekkel szexuális csapása a világnak.
katalinkohut 2018.07.22. 10:25 (#44)
Detotext, kevered a pornóvilágodat, mely a Rákóczi téri narancs vasakat jelenti az emberi fogalommal, megalázva a hölgyeket. Hogy a kurváknak miért jó, ha a szájukkal önkielégítést végeznek, számomra érthetetlen, tény, hogy ezt vezették be az egész világon, természetessé téve a férfiformákban megszületett nemi csapásoknak. Ezt itt le is zártam, nem válaszolok, bármit írsz,mert a fertelmet képviseled.
katalinkohut 2018.07.22. 10:22 (#43)
Képzeld el, hatibácsi, a második szülés után, bár óriásbébi lett a kisebbik gyerekem, hatalmas fejjel, szétrepedt a méhem. Nem varrta össze a szülészorvos, majd hangoskodott velem kontrollon, mintha én tehetnék róla, ugyanis ő rendelt egyedül az Egészségházban a nógyógyászaton, máshoz nem mehettem. Gátlástalan volt nagyon. Égette elektrocardiás pisztollyal a méhszájsebet, ami kialakult, majd rá akart beszélni műtétre azzal, hogy rákos lesz, meg kell műteni, természetesen pénzért, akkor akart berendelni, mint általában a többi hegyközi áldozatát, amikor a Főnöknek nevezett szülészfőorvos szabadságon van. Ekkor elmentem egy maszek orvoshoz, akinek elmeséltem és annyira ideges lett, hogy kiesett a toll is a kezéből. 13 éven keresztül tejsavval kezeltem kétszer naponta a méhszájfekéllyé lett méh végét. 1990-ben az egyik rendes orvos, akivel másodszorra találkoztam, megműtött. Rengeteg pénz és idegesség egyetlen odatett orvos miatt. Akinek mellműtétje volt, annak veszélyes a mammográfia, továbbra is járok ellenőrzésre évente, de magánúton majd.
Bizony, volt olyan asszony, akinek szülés közben kivágták a húgyhólyagját, egész életére nyomorékká tették. Elhiszem, hogy nem kellemes állandóan nőket vizsgálni, de akkor minek választotta ezt az emberfeletti hivatást. A nagyon kevés rendes orvos közül én mindössze kettővel találkoztam, meg párral, aki emberségesen viselkedett, mint általában az idősebbek.
Aki orvosra bízza az életét, meg kell, hogy bízzon benne, nem feltételezi, hogy tönkre teszi.
hatibacsi 2018.07.22. 09:03 (#42)
Nos a vizsgálat és a hatékonysága....Találtunk egy csomót jajj... Műtünk, vágunk....majd kiderül, hogy egy fiatal anyának, levágtuk a nőiessége egy részét....Stresszeltük...mert eléggé lehervadt amikor meghallotta a diagnózist....Aztán protézist adunk neki.... Értem én, hogy nem minden papsajt.... de semmi baja nem volt, ám több olyan műtétet elvégeztek rajta, amire semmi szükség sem volt...

Ha nem ment volna mammográfiára, ezek nem történnek meg....

Értem, hogy a megelőzés fontos....Igaz és egyet értek vele....Előzzük meg a bajt és kerüljük az orvosokat, akik felett nincs kontroll....

Persze én is találkoztam orvossal, aki gyógyítani akart... Az egyiknek köszönhetem, hogy ma a lábamon járok... De nem elő szűrtek, mentem, amikor bajom volt...


decotext 2018.07.22. 09:01 (#41)
Minden kedves férfi nevében, ezt kikérem magamnak!

Soha ne általánosíts >>> #38
decotext 2018.07.22. 09:00 (#40)
"Én mindig is óckodtam a férfi nőgyógyásztól.
(Szerintem perverz, hogy egy férfi a nőgyógyász. )"

Meg az is aki magamutogató módon rakja ki
mindenki szeme láttára a ciciket! Nem tudom
mit vennél a szádba, ha nem lennénk, mi pasik!

Ja és ne felejtsük el a sok nöi urológust
akik a pasik farkát fogdossák egész nap.!

Nagyon kiakasztottál ezzel:
"Szerintem perverz, hogy egy férfi a nőgyógyász."
katalinkohut 2018.07.21. 17:00 (#39)
Igazad van, drága razglednica, keresek egy női nógyógyászt. Két éve mentem utoljára. Addig egy nyolcvan éves orvoshoz jártam, de nyugdíjba ment. Ő szűzvizsgálóval vizsgált mindig, behelyezése után feszítette széjjel a tágítót, hogy ne fájjon. Ezt meg tudnák a többiek is oldani, de mivel férfiak, nem érezték még soha, milyen érzés ott fájdalmat okozni. Két éve mondtam az új orvosnak, hogy nekem kellemetlen, különösen a gátnál, mely még 42 év után is nagyon érzékeny. Erre elküldött hasi ultrahangra, hogy nézzék meg, mi van ott, azzal, hogyha ott sem találnak semmit, béltükrözést kell végrehajtani. Ennyire nem lehetnek sötétek. Az ultrahangos doktornő megkérdezte, miért küldtek oda. Mondtam neki, hogy nekem nagyon rossz érzés a vizsgálat. Azt felelte, hogy neki is fáj még mindig, mindig is érzékeny marad a gát környéke. Mesélhetnék a szülésekről is, az egyiket sebész vezette le, meg a sok megalázásról, ami nógyógyászati vizsgálatokon ért, de semmit sem lehet meg nem történtté tenni visszamenőleg, meg nem volt kihez panaszra sem menni, mert régen az orvosok úgy viselkedtek és tettek, ahogyan akartak. Ezért fogadnak fel a kismamák drágán szülészorvosokat, pénzért jobban ellátják őket. Amikor én szültem a hetvenes évek végén, ötszáz forint volt a tarifájuk. A hentes, amelyik jól megkínzott engem, csúfolva,mert féltem, varratszedéskor tartotta a zsebét, hogy tegyem bele a pénzt. Nem is értem, miért kellett férfiasítani ezt a szakmát, amikor nem rendelkeznek hozzá elegendő tudással és érzelemmel.

Fogok járni ezután is rendszeresen vizsgálatra, de magánúton, a mell ultrahang is kimutat mindent.

További kellemes hétvégét kívánok!
razglednica 2018.07.21. 16:46 (#38)
Szerintem az ultrahang is megmutatja, ha van valami. Egyik évben nekem is csak ultrahangos vizsgálatot csináltak, mert elromlott a mammográfia.
Ha annyira nem szeretnéd, akkor ne menj. Én mindig is óckodtam a férfi nőgyógyásztól.( szerintem perverz, hogy egy férfi a nőgyógyász. ) Aztán döntöttem s kerestem női nőgyógyászt. Azóta nem rettegek a szűrésektől. Tedd azt s úgy, ahogy Neked jó s megfelel! ( mosoly)
katalinkohut 2018.07.21. 15:58 (#37)
Köszönöm, drága razglednica, én továbbra is tartok a vizsgálattól, nekem nagyon fájt. Mivel a cisztáról a mammográfia elutasítása miatt nem kaptam diagnózist, de most minden rendben volt, jövőre elmegyek maszek alapon csak ultrahangra. Találtam többet is a városban. Volt ismerősöm, egy nagyon kedves ápolónő mellrákban halt meg, áttétes lett, szabályszerűen lebomlott az egész belső szervezete. Nekiment a mellével az ajtónak, úgy kezdődött, lett egy daganat a mellében. Nekem ez a teljes erővel való összenyomása a mirigyeknek nem tetszik.
razglednica 2018.07.21. 15:34 (#36)
Nem, nem vették észre a bajt, csak, ha már késő volt. S egyáltalán nem vészes a vizsgálat. Egy évben egyszer kibírható az egészséged érdekében.
1 2 3 4 5 
Facebook komment
További címkék
kedves férfiak, többi állandó, emberi fogalommal, kurváknak miért, tudományosan, kimutatták, kedves, férfiak, húgyhólyagját mellműtétje teszi, hivatást szétrepedt számomra, meghallotta megalázva okozni, kaptam menni, addig közben, annyira elmeséltem, vasakat tették, bajom kurváknak, sebész kimutatták,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2022 TVN.HU Kft.