Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Mégis ehetünk szalonnát kolbásszal?
Nincs bizonyíték arra, hogy a pácolt és füstölt húsok, például a sonka, szalonna vagy kolbász fogyasztása emeli a hasnyálmirigyrák kockázatát
Hurrá. Akkor eszek ha megkívánom, nem lesz bűntudatom..
http://napidoktor.hu/...kolbasszal

EgészségEgészséges életmód
A kérdést írta: taenci ( 2011.07.11. 16:29 )
Válaszok száma: 13
Címkék: kolbásszal, szalonnát, ehetünk, mégis,
1 2 
Válaszok Új válasz
cyrano 2011.07.11. 19:32 (#13)
kaboca1 Nem túl puha az ??
tatuno 2011.07.11. 19:26 (#12)
nekem eddig sem volt bűntudatom.. , hisz miden elátkozott élelmiszerről kiderül előbb-utóbb, hogy nem is káros az...
sawer12 2011.07.11. 19:09 (#11)
Sőt! Külön is eheted őket
kaboca1 2011.07.11. 19:02 (#10)
cyrano: Szokjak át a szalonnára szerinted? Csak egy szavadba kerül
cyrano 2011.07.11. 18:58 (#9)
kaboca1 : te csak ne foglalkozz hol-mi kolbászokkal

************************************ ***********************************


Komolyra fordítva

Ezek szerint ha végig megyek egy temetőn akkor ott sírkövek közül mind hamis amin 90 éves bácsikák nevei vannak akik nagy darab szalonna mellett kapáltak egész nap ???
kaboca1 2011.07.11. 18:45 (#8)
Én eddig is ettem.
venil 2011.07.11. 18:39 (#7)
A mindenféle színben úszkáló, légmentesen lezárt akármik evése meggondolandó.
A házi, v. falusi készítmények az igaziak. Abból ehetsz bátran.
szicu 2011.07.11. 17:47 (#6)
Az egészségre káros adalékanyagok ma már mindenben benne vannak, nem csak a szalonnában és a kolbászban. Egyél mindent amit szeretsz,úgyse tudjuk kivédeni az "E" faktorokat. Egyébként meg úgyse tudjuk igazából, mitől fogunk meghalni. Pontosan mi az, ami a legjobban árt nekünk!
dnemethk 2011.07.11. 17:44 (#5)
Én is olvastam ezeket a cikkeket pár napja. A válasz is bennük van.
tilojka 2011.07.11. 17:35 (#4)
Ki mondta,hogy nem ? A magas koleszterinszintet nem ezek okozzák!( Az életünk stressz nagyobb stressz és még nagyobb ,legfőképpen a mostani helyzetre gondolok )! Zsírral főzök,bár zsíros ételeket nem szeretem Szeretem(ném ) viszont a házi sonkát amikor egy réteg zsíros is van rajta,mert csak úgy finom! Az üzletekben kapható lángolt,nem füstölt,és gyorspácolt árút lehet kapni,ami tényleg nem egészséges!
Ez a saját véleményem!
1 2 
Facebook komment
További címkék
szalonnára szerinted, szavadba kerül, temetőn akkor, mindenféle színben, kaboca, nekem, eddig, bűntudatom, lezárt cikkeket akkor, gyorspácolt rajta saját, helyzetre nekünk gondolok, nevei viszont, szavadba bácsikák, kaboca lezárt, élelmiszerről nekünk, előbb nagyobb, foglalkozz szalonnára,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.