Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Kérlek, higgy, hogy neked higgyek, hogyan értelmezzük ezt?
Miben higgyen a megszólított, hogy higgyek benne?

Piramis - Szállj fel magasra - ha valaki nem tudná, miről van szó.

SzórakozásZene- dalszövegek
A kérdést írta: feltengely ( 2017.03.19. 18:03 )
Válaszok száma: 5
Címkék: értelmezzük, higgyek, kérlek, hogyan, megszólított, magasra, higgyek, piramis, higgyen, valaki,
Válaszok Új válasz
brummologus 2017.03.27. 14:13 (#5)
Nemhogy idehoznátok a dal teljes szövegét...
Szerintem a szerelemre célozhat.
Ugye a 60-as 70-es években volt ez nagy sláger?
katalinkohut 2017.03.19. 23:08 (#4)
Csodálatos zene, az egyik kedvencem volt, mert állandóan énekeltem, amikor éppen a szívemet vigasztaltam, ameddig tudtam. Így jártam a gyerekekkel kirándulni is, énekelve az úton. MInden szívből jövő dal a kedvencem volt, csak ezek és a tiszta hangok.

Tiltakoztam a jehova szó ellen, több okból. Születésemkor a fogadásomra berendezett Hunnia vatikáni elme Magyarország 1956-os határlezárása folytatásában berendezte hozzánk az Ady által megírt sárga focizó, jehova kutyát, ez maradt az egykori énekes, zeneszerzőből, bibliába írták Jehova teremtőként a zsidóknak.

1995-ben a Tatárdombon, Bodor Ikerházában kezdték játszani először az afrikai jehova történetet, a JOhanna a farkaskutya mesémet, melyhez hoztak egy öreg házaspárt, de imádkoztak már értem, mert olyanok történtek velem, megengedték, hogy hozzájuk menjek aludni Húsvét előtt 13 napig feszületre téve voltam Jehovaként, amikor leesett a hó Miskolcon. 13 napot kaptam Meliontól, aki becsalt ambíció terápiával a pszichhiátriájára, azzal, hogy odajárjak hetente kétszer beszélgetésre. Itt kezdődött a végleges leépítésem Simon Ilona helyett először, a szomszéd római egyházas ufós Viciánné az elméről mondta, hogy engem a bolond lányom bevitetett az elmeosztályra Simon Ilona börtönből kitett pereként, mert perelnie kellett volna Simon Perezzel együtt, ők voltak a játékosok elméletben.

Melion doktort elválásunkkor az űrpusztító megtámadta, amit láttam rajta, könny potyogott ki a szeméből, mert azt írtam a jehova kutyává lett meséjében, hogy addig lesz farkaskutya, míg egy ember rá nem potyogtatja három csepp könnyét, de csak mézédes szeretet-könny lehet, mert a félelem könnye sós, a panaszkodásé keserű. Ötös számmal függött össze az afrikai jehova történet, mely végén a nagytestű kutya átváltozott Johannává, aki énekelt egész nap, énekével felvidította az öreg házaspárt.

1997. körül kezdték el Müller Sziámiék a tik sem vagytok magyarok szociiális hálózatot létrehozó likvidálóim egyikével a jehova biblia darabokra szakítását sárga lapokra, együtt a debreceni Gerencsér Zsigmond által előszavazott bibliájával a leplezésképpen írt könyvét az írónak, nem értem, hogy miért lettem én egyedül rima Jeruzsálem és minden szereplője annak a bibliának, ami a megbüntetésükre íródott a benne lévőknek. Ebből jöttek át trianonként a romániai magyar nyelvű alkoholisták, tolvajok, századfordító Cseh Tamás dekotának beöltözött népének szervezésében.

Mivel a tiszta szív ellen irányult minden, a tiszta hangon való énekesek ellen, vizsgálva közösen az emberek szívét, ki borzong meg egy tiszta hangtól, vagy zenétől, egyértelmű volt, hogy minden tiszta hangút és énekest összezúznak. Így lehetett ezzel a dallal is, mert tökéletes volt.

Nem mertem leírni, kihagytam a Jehovát, mert 2004-ben már Csutak űrpszichológus a megyei kórházban kutyaként járatott engem a terápiás foglalkozásán, szándékosan tett tönkre Ildikó légy tanítónővé tett Argyán Róbertné románai zenei ellenség helyett, mivel az Ildikók és az Erikák kiskoromban nekem mondottak szerint mind kurvák, csak nem értettem, hogy már akkor elkezdték a sorsukat rajtunk végrehajtani.

Köszönöm a csodálatos videót, hogy láthattam, mi történt, ismét józanodtam valamennyit, mert nem akarok semmit hallani és látni, ameddig nincs hangom és a szám deformált.
decotext 2017.03.19. 21:59 (#3)
Szuper zene, szuper történettel:
https://www.youtube.com/...oDtPtq9e4 s
csak elszúrják a videklippel! Sajnos!

Borzasztó, csöpögő a videó egy drámai zenéhez!
A képek olyanok mint a Jehova "Őrtoronyban"!
BORZASZTÓ!! Tud erről a Piramis? A történet
egyáltalán nem passzol a képekehez!

Ez szégyen!
katalinkohut 2017.03.19. 20:19 (#2)
Hinni kell a lánynak magában, hogy szép, tehetsége van valamihez, tudnia kell, mennyire csodálatos az érzelmessége, aggódása, szeretete, szerelme, hangja, haja, szeme, minden, ami gyönyörére van a másik nemnek, ha maga nem hisz benne, nem tudja önmagát átadni egyáltalán, mert szemérem, félelem, szégyen lesz erősebb, mert restelli a nőiességét, az érzelmeit, melyek természetesek, nekik adódtak egyedül.
foxworkinspace 2017.03.19. 18:05 (#1)
...klerikális propaganda...
(Ha hívő leszel, hinni fogok benned. — Ennyi...)
Facebook komment
További címkék
szerelemre célozhat, 60-as 70-es, egyik kedvencem, szívemet vigasztaltam, nemhogy, idehoznátok, teljes, szövegét, egykori mesémet szeretete, bevitetett rajtunk átadni, vagytok amikor potyogott, lánynak terápiás, menjek sziámiék, fogadásomra kedvencem, imádkoztak teremtőként, énekesek leépítésem, először által,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.