Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Trafikmutyi. Mi a véleményetek róla ?
http://www.hir24.hu/...litikusok/
Gazdaság, pénzügyek, üzletEgyéb kérdések
A kérdést írta: isti53 ( 2013.04.24. 20:39 )
Válaszok száma: 156
Címkék: véleményetek, trafikmutyi, róla,
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Válaszok Új válasz
gyongyibur 2013.07.26. 14:27 (#156)
Nem csoda, hogy orvosok, polgármester rokonok, csókosok...stb, nyerték a pályázatot!
Van aki több trafikot is elnyert, alkalmaz minimálbérért eladót és "dől a lé"!

"Eddig csak kiadásuk volt a trafikosoknak, de mostanában a bevételi oldalon is egyre nagyobb összeget könyvelhetnek el - írta pénteki számában a Világgazdaság, amely szerint a jó üzlethelyiséget választó koncessziótulajdonosok napi félmillió forintos forgalomnak örülhetnek.
A lap szerint a trafikok még a kifutó készleteket árulják, a nagykereskedők még nem építették be az áraikba a 10 százalékos árrést, de a drágulás heteken belül bekövetkezhet. Ez 120-140 forintos árnövekedést eredményezhet.

A Világgazdaságnak Király Antal, a Trafikos Franchise Kft. vezetője azt mondta, a forgalom rövid időn belül a napi egymillió forint fölé is mehet, amikor az emberek már az italokat is a trafikokban fogják megvenni. Az olcsó sör elszipkázza majd a vevőket a kisboltoktól - tette hozzá."
Forrás:Napi Gazdaság
donaldduck 2013.07.12. 09:00 (#155)
Naivitás volt azt hinni, hogy trafikügyben Hoppál Péter Fidesz-szóvivő ócska szövegét -,,nincs ügy, a trafik-téma csak egy felfújt lufi" - már nem lehet überolni, pedig simán lehet.
http://magyarnarancs.hu/...zaka-8565 0
Kiderült ugyanis, hogy az új trafikosok bármelyik polgármesternek is beinthetnek, mivel a nemzeti dohányboltok - ellentétben az éjjel-nappali közértekkel - az önkormányzati rendelet ellenére is árulhatnak szeszes italt este tíz után.
Ezen módfelett értékes jogosítvány mögött persze nem valami Hoppál-féle kifutófiú áll, hanem a nagymenők: Lázár és Papcsák, akik három éve nap, mint azt bizonyítják, hogy nekik mindent szabad, és még büszkék is rá. Nos, ők nyújtották be azt az előterjesztést, melynek nyomán az Országgyűlés mentesítette az új trafikokat a kereskedelmi törvény hatálya aló
Ördög tudja, vagyis Lázár és Papcsák, mi nézzük inkább a távlatokat. Egy ideje már sutyorognak a trafikhoz hasonló piatörvényről, így hát távolról sem lennénk meglepve, ha ez a kis fricska az önkormányzatoknak, maflás a boltosoknak - afféle kísérleti lufi, szonda, ,,közvélemény-kutatás", és valójában a nemzeti italboltok megjelenését készíti elő a maga brutális és orcátlan módján.
gyongyibur 2013.07.06. 13:33 (#154)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n et/...0256_n.jpg
donaldduck 2013.07.05. 07:32 (#153)
Némethné utasított: szabaduljanak meg a trafikpályázatoktól
2013. július 05., péntek, 06:30

Németh Lászlóné utasítására küldi vissza a vesztes trafikpályázatokat a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az érintetteknek.
Az állami szervezet így megszabadul az adatoktól, megszünteti a perelhetőségét, és ellehetetleníti a későbbi bizonyítási eljárást.

Megszabadul a vesztes trafikpályázatoktól a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN Zrt.), hogy ne kérhessenek a szervezettől információkat a pályázati anyagokkal és azok elbírálásával kapcsolatban..

A pályázati anyagok kiszórásával egyelőre úgy tűnik, a szervezet minden olyan kísérletet ellehetetlenít, amely azt próbálná bizonyítani, hogy nem jogszerűen születtek a trafikpályázatok eredményei.
http://hvg.hu/...k_meg_a_tr
gyongyibur 2013.07.04. 14:28 (#152)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n et/...0004_n.jpg
donaldduck 2013.07.04. 12:18 (#151)
VAZZE!!!!! Na erre varjál gombot!

A tanteremben nyitott trafikot a fideszes pedagógus

Így tudja megvalósítani a trafiktörvény eredeti célkitűzését.

Nem csak varrónő, műköröm-építő és tüdőgyógyász, hanem pedagógus is nyert trafikkoncessziót. Szívós Jolán alsó tagozatos tanítónő azok közé tartozik, akik korábban nem tevékenykedtek a kereskedelem terén és üzlethelyiségük sincs. Ez azonban általános jelenség, gondoljunk csak a méltán népszerű táncdalénekes Palcsó Tamásra, aki hasonló cipőben jár.

Visszatérve Szívós Jolánra: a pedagógus - egyben a helyi Fidesz-alapszervezet aktivistája - úgy döntött, nem terheli meg az önkormányzatot ingyenes üzlethelyiség bérlettel, hanem munkahelyén nyit trafikot.
,,Ez két okból is hasznos - mondta Szívós a városi tévének -, egyrészt párhuzamosan el tudom látni a kétféle munkát, másrészt ügyelni tudok arra is, hogy a gyerekek még véletlenül se jussanak cigarettához."
Emlékezetes, hogy a dohánypiac radikális átalakításakor Lázár János azt mondta, fő céljuk a fiatalok távol tartása a dohányboltoktól.
A nagypolitikában ezzel a lépésével feltűnt Szívós Jolánt - értesülések szerint - az őszi tisztújító kongresszuson beválaszthatják a Fidesz elnökségébe.
http://avakkomondor.blog.hu/...s#comments
donaldduck 2013.06.20. 17:45 (#150)
De bizony találtam és a 137-ben el is kezdtem bemásolgatni,majd töröltem
-és valóban debrecenben is és nyíregyházán is találtam,meg volt még valami de,már nem tudom és töröltem is az egészet.
-
Az ellenőrizetlenségről annyit hogy ha az mtv 1-ről másolok ide linket,annak hitelességét az mtv 1-nek kell garantálnia és nem nekem.
Ez kb olyan mintha ujságot árulnék és a polcon lenne olyan ujság amely hazudik. Azért nem hiszem hogy én lennék a felelős,még annak ellenére sem hogy eladom azokat is. Itt ugyanaz a szitu,azzal hogy kiteszem a linket azzal végülis a polcra helyezek egy információt(újságot)
geptop 2013.06.20. 17:33 (#149)
148!
Értetettem.
Tehát, te továbbra is teszel szándékaiddal egyező, neked tetsző linkeket ellenőrizetlenül.
Jaj te kis te! Nem kell annyira rettegni! Persze, hogy poénkodok... A megveretést se kend rám! A poénjaimmal csak arra kívántam rávilágítani, hogy az önlejáratáson kívül, az önmegveretés is simán menne, ha lenne egy kis vér a pucuban!
Mellesleg K.-né őnagysága tényleg képes lenne perre vinni a dolgot, de nyugi! Tőlem nem tudja meg... Illetve áttételesen lehet... Ma jönnek hozzám szalonnát sütni... Ezt azért meg kell mutatnom a haveroknak!
Apropó! Több politikus Kóródi Sándort nem találtál? Mert nemcsak Fertőd, de Nagykáta is messze van a szimultán élethez... Mondjuk Debrecent, vagy Nyíregyházát javaslom... Talán a nagy számok törvényei szerint....
donaldduck 2013.06.20. 17:04 (#148)
-először is nem én állítom hanem a linkek.
-másodszor,csókóltatom K-né őnagyságát és mond meg neki hogy,donaldduck üdvözli és ha mindenáron pereskedni akar akkor kezdje azokkal a sajtótermékekkel ahol a neve a számára nem megfelelő aspektusban szerepel
Szóval nem velem van vitája és neked sem velem van,,a sajtóval vitázzatok
((ha a név azonosság okán félreértés történt, elnézést kérek K-né őnagyságától is és K-úrtól is))
-
((tudod attól hogy kiteszed a mosoly jelet még felfoghatnám a hozzászólásodat fenyegetésnek is,ha ehhez még hozzáteszem hogy hányszor igértél be megveretést is,elgondolkodnék a helyedben))
Természetesen én nem kívánok ezzel kapcsolatban semmilyen eszközhöz folyamodni csak megkérnélek hogy fejezd be,az ilyen jellegű felém irányuló hozzászólásaidat. Persze ha csak poennak szántad akkor azt kell mondjam szar poén volt
-
-újra írom,vedd észre hogy nem velem vitázol!! A linkek állítanak valamit,amit én ide behelyeztem. Ha jól végig nézed láthatod hogy az ilyen jellegű hozzászólásaimat legalább 99%-ban linkekkel is kiegészítem,sőt van hogy csak a linket teszem be. Természetesen a linkek is állíthatnak valótlant és akkor végső soron az én hozzászólásom is valótlan ha a linket használom. Ebből adódólag a félretájékoztatásért a linket eredetileg közzétevő a felelős. Akár igazat állít a link,akár nem,ha te arra reagálsz máris nem velem hanem a linkkel vitázol,azt kommentálod.
-egyébként azt sehol nem írtam hogy nem fogadom el az ovi dokumentumodat. Azt írtam hogy 2002-es,jelenleg pedig 2013 van
((ennél a kérdésnél 34!!!! a neten talált linket tartalmazó beírásom volt,és a mellette írtak is a linkből másoltak. 34 vazze tényleg sok))
-
Szeretném ezzel a kissé hosszúra sikeredett szöveggel lezárni a kettőnk ez irányú vitáját!
-
Mivel jelennek meg ezzel a kérdéssel kapcsolatban linkek,így én azokból fogok még idetenni de,kérlek vedd észre hogy, ha bármi módon kétségbe vonod vagy helyesled a link tartamát,vagy csak reagálsz a linkben szereplő szövegre máris a linkkel kommunikálsz.
geptop 2013.06.20. 15:12 (#147)
Bocs!!!!
Tudom!!! És az nem mindegy!!! Az nem az én jellemhibám, hogy egy OVI által hiteles dokumentummal sem vagy képes elfogadni, hogy aki Nyírbátor és környékén tarolt, az bizony szoclib a javából!
Vigyázz Donald!!! Holnap úgyis bemegyek bátorba és beszámolok róla K.-né őnagyságának, hogy te mindenáron rá akarod húzni a Fidesz lepedőt!!! Majd jól beperel, hiába bújkálsz!! Úgyis megtalálnak!!! No... A hatóság előtt majd neked kell ám bizonyítani a Fideszes voltát!

(Látom élvezed, ahogy pojácává válsz! . Készülj fel Kazincbarcikából, mert onnan fogsz hülyét csinálni magadból mihelyst ráérek!!! )
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Facebook komment
További címkék
bevételi oldalon, kifutó készleteket, drágulás heteken, forgalom rövid, csoda, orvosok, polgármester, rokonok, sincs szabaduljanak dohányboltok, messze mondjuk örülhetnek, azért vissza vezetője, képes narancsblog, annyira hozzá, félreértés megszabadul, nagymenők naivitás, építették ejszaka, vissza vitázzatok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2021 TVN.HU Kft.