Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Szevasztok Géza vagyok! Milyen szinüre fesem ve a házunkat? |
Az fontos lehet hogy 43éves 186cm 145kg vagyok és szeretem a kanás bórt és a sertés pacalt és a kedvanc zenészem fekete páko
Válaszokat várok
Gazdaság, pénzügyek, üzlet – Biztosítások
|
A kérdést írta: joe324 ( 2017.02.05. 17:40 )
|
Válaszok száma: 11
|
|
Címkék: szevasztok, házunkat, szinüre, milyen, válaszokat, zenészem, szeretem, kedvanc, fekete, pacalt,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
dhaj |
2017.02.07. 16:52 (#11) |
|
|
Orvos látott??? |
|
joe324 |
2017.02.06. 14:01 (#10) |
|
|
Az igazi disznósajt disznó telyből van! |
|
putnok7882 |
2017.02.06. 12:25 (#9) |
|
|
#8
Lófejből halászlé...?
A pacalról pedig annyi, ha szereti disznóból, akkor szeresse.
A sonka az nem pulykamell. Függetlenül attól, milyen eljárással készül. |
|
tailor |
2017.02.06. 12:09 (#8) |
|
|
#7
Putnok, láttál te már disznógyomrot meg marhabendőt? A kettő között ég és föld a különbség, amúgy az igazi disznósajtot a disznógyomorba készítik el. A disznógyomrot akárhogy is főzik az nagyon kemény marad így ehetetlen.
Az is igaz, hogy az igazi sonka az a disznónak a hátsó combjából készül, de ezt a tartósítási eljárást bármelyik húsra alkalmazni lehet. Szerinted a füstölt hal hogyan készül?
A Debreceni párosnál teljesen egyetértek veled, mert találóbb lenne az a név, hogy Debreceni páratlan páros. |
|
putnok7882 |
2017.02.06. 10:12 (#7) |
|
|
Kérdésre: Legyen szivárványszínű. Így bárki talál rajta, számára tetsző színt.
(#6. Nono! És a pulykamellsonka előállítói hová valók? Vagy a Debreceni párosé? 5 db-ot tesznek minden csomagba.) |
|
tailor |
2017.02.06. 09:48 (#6) |
|
|
Szerintem fesd sárgára, mert aki sertésből csinálja a pacalt annak ez a szín való. A pacal az marhabendőből készül, bár lehet azért mindegy neked, mert kannás bort iszol. |
|
decotext |
2017.02.05. 19:53 (#5) |
|
|
Kimaradt: A kislány hajára gondoltam. Úgy
tudom, hogy ez a néni nem kapható szinezésre,
de azárt a Fekete Pákót és túlzásnak találom!! |
|
decotext |
2017.02.05. 19:51 (#4) |
|
|
Kedves Joe324!
Szóval azért bórt ne nagyon fogyasszál, mert az félfém s nem egészséges.
A bóraxot egyébként mi forrasztásoknál használjuk, s nem folyékony! Szerintem
már így is túlfogyasztottad. A bór nélkülözhetetlen ugyan az élethez s kis mennyiségben a bórvegyületek szerepet játszanak a növények sejtfalának megerősítésében, így a bórra szükség van a talajban. A kísérletek azonban azt mutatják, hogy a bór az állatok számára ultra-nyomelem (ultratrace element), de szerepe az állati fiziológiában ismeretlen.
Magas dózisa emlősökben a reprodukciós szervek károsodását (!!)
és a magzatok esetében fejlődési rendellenességeket okoz.
A házatokat fessd be fluoreszkáló színűre, hogy este is haza találj!
Ezekből a szinekből válassz: https://data.whicdn.com/...iginal.jp g
|
|
joe324 |
2017.02.05. 18:34 (#3) |
|
|
Há köszaválaszalyitokat sokat segbitetek várok még válaszokat |
|
donaldduck |
2017.02.05. 18:01 (#2) |
|
|
-legyen valószinű |
|
|
|
|
igazi disznósajt, pacalról pedig, kettő között, igazi disznósajtot, orvos, látott, igazi, disznósajt, füstölt ultratrace főzik, egyetértek egészséges ezekből, disznóból magzatok alkalmazni, combjából gondoltam, sokat pacalról, kannás csinálja, sonka fiziológiában, készítik szóval, annyi debreceni,
|
|
|
|