Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Szevasztok Géza vagyok! Milyen szinüre fesem ve a házunkat?
Az fontos lehet hogy 43éves 186cm 145kg vagyok és szeretem a kanás bórt és a sertés pacalt és a kedvanc zenészem fekete páko
Válaszokat várok

Gazdaság, pénzügyek, üzletBiztosítások
A kérdést írta: joe324 ( 2017.02.05. 17:40 )
Válaszok száma: 11
Címkék: szevasztok, házunkat, szinüre, milyen, válaszokat, zenészem, szeretem, kedvanc, fekete, pacalt,
1 2 
Válaszok Új válasz
dhaj 2017.02.07. 16:52 (#11)
Orvos látott???
joe324 2017.02.06. 14:01 (#10)
Az igazi disznósajt disznó telyből van!
putnok7882 2017.02.06. 12:25 (#9)
#8
Lófejből halászlé...?
A pacalról pedig annyi, ha szereti disznóból, akkor szeresse.
A sonka az nem pulykamell. Függetlenül attól, milyen eljárással készül.
tailor 2017.02.06. 12:09 (#8)
#7
Putnok, láttál te már disznógyomrot meg marhabendőt? A kettő között ég és föld a különbség, amúgy az igazi disznósajtot a disznógyomorba készítik el. A disznógyomrot akárhogy is főzik az nagyon kemény marad így ehetetlen.
Az is igaz, hogy az igazi sonka az a disznónak a hátsó combjából készül, de ezt a tartósítási eljárást bármelyik húsra alkalmazni lehet. Szerinted a füstölt hal hogyan készül?
A Debreceni párosnál teljesen egyetértek veled, mert találóbb lenne az a név, hogy Debreceni páratlan páros.
putnok7882 2017.02.06. 10:12 (#7)
Kérdésre: Legyen szivárványszínű. Így bárki talál rajta, számára tetsző színt.
(#6. Nono! És a pulykamellsonka előállítói hová valók? Vagy a Debreceni párosé? 5 db-ot tesznek minden csomagba.)
tailor 2017.02.06. 09:48 (#6)
Szerintem fesd sárgára, mert aki sertésből csinálja a pacalt annak ez a szín való. A pacal az marhabendőből készül, bár lehet azért mindegy neked, mert kannás bort iszol.
decotext 2017.02.05. 19:53 (#5)
Kimaradt: A kislány hajára gondoltam. Úgy
tudom, hogy ez a néni nem kapható szinezésre,
de azárt a Fekete Pákót és túlzásnak találom!!
decotext 2017.02.05. 19:51 (#4)
Kedves Joe324!

Szóval azért bórt ne nagyon fogyasszál, mert az félfém s nem egészséges.

A bóraxot egyébként mi forrasztásoknál használjuk, s nem folyékony! Szerintem
már így is túlfogyasztottad. A bór nélkülözhetetlen ugyan az élethez s kis mennyiségben a bórvegyületek szerepet játszanak a növények sejtfalának megerősítésében, így a bórra szükség van a talajban. A kísérletek azonban azt mutatják, hogy a bór az állatok számára ultra-nyomelem (ultratrace element), de szerepe az állati fiziológiában ismeretlen.

Magas dózisa emlősökben a reprodukciós szervek károsodását (!!)
és a magzatok esetében fejlődési rendellenességeket okoz.


A házatokat fessd be fluoreszkáló színűre, hogy este is haza találj!
Ezekből a szinekből válassz: https://data.whicdn.com/...iginal.jp g
joe324 2017.02.05. 18:34 (#3)
Há köszaválaszalyitokat sokat segbitetek várok még válaszokat
donaldduck 2017.02.05. 18:01 (#2)
-legyen valószinű
1 2 
Facebook komment
További címkék
igazi disznósajt, pacalról pedig, kettő között, igazi disznósajtot, orvos, látott, igazi, disznósajt, szerinted ugyan esetében, füstölt kannás telyből, szereti magas pacalról, akárhogy rajta, talajban fluoreszkáló, folyékony pacalt, disznógyomrot annak, talál látott, orvos mennyiségben,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.