Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Megszűnik a gagyi virsli? |
A virslikben és párizsikban 51 százalékra nő a hústartalom, szemben az eddigi 40 százalékkal.
A krinolinnál 55 százalékra kell növelni a hústartalmat az eddigi 40 százalékról.
A Zala felvágottnál 50-ről 60 százalékra emelkedik a hústartalom.
A csemege debreceninél 45-ről 55 százalékra, a sütni való kolbásznál 50-ről 65 százalékra kell növelni a hústartalmat.
A valamennyi felvágottnak a jövőben legalább 50 százalékban húsból kell készülnie.
Az új előírások szerint a szalámik (köztük a téli szalámi), valamint a parasztkolbász és a sütni való kolbászba nem kerülhet rekesz vagy rágóizom.
Mi ettünk eddig?
Gasztronómia (étel, ital) – Receptek
|
A kérdést írta: piktorka2 ( 2016.07.30. 13:37 )
|
Válaszok száma: 11
|
|
Címkék: megszűnik, virsli, gagyi, parasztkolbász, felvágottnál, debreceninél, hústartalmat, felvágottnak, hústartalom,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
bubua53 |
2016.07.30. 14:31 (#1) |
|
|
Ráadásul a csontról mechanikailag leválasztott hús nem számít bele ebbe a százalékba!
Viszont az utóbbi meg nem lehet több 10%-nál, ezt nem tudom, mire jó. mert mi lesz akkor a többi?
Ami eddig, szalonna, szója, megmittudoménnégmiaszar. |
|
|
|
|