Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
banya2 |
2010.10.23. 09:18 (#10) |
|
|
Az én receptem a következő
Hozzávalók:
4 tojás
liszt
2 fej vöröshagyma
10 dkg főtt, füstölt császárszalonna
15 dkg főtt füstölt tarja
15dkg trappista sajt
tejföl
só
zsír, vagy olaj
A tojásokból és a lisztből galuskát készítünk, majd amikor leszűrtük, tejföllel összekeverjük.
A hagymát apróra vágjuk, majd megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apró kockákra vágott szalonnát és tarját. Szép pirosra sütjük.
Amikor kész, tűzálló tál aljára rakjuk a tejfölös galuska felét és a tetejét megszórjuk a már megpirított hagymás szalonnás tarja felével. A sajtot lereszeljük és a felét rászórjuk. Ezután mehet rá a galuska másik fele, a maradék tarja és végül a sajt.
Sütőben kicsit összesütjük és tálaljuk.
|
|
marcso60 |
2010.10.16. 00:34 (#9) |
|
|
Rózsa 123.nak tökéletesen jó a receptje,Kifogom próbálni!! |
|
mirci32 |
2010.10.14. 21:56 (#8) |
|
|
Úgy mint a rakott hokedlit,de ezt nem tudod úgy feltornyositani-meg mi a fenének!
Üdv, Ádám |
|
messner |
2010.10.14. 00:04 (#7) |
|
|
Egymásra rakod a nokedlit, egy tepsibe. Nagyobb tepsiben még rakottabb lesz a nokedli. Egyszerű az elkészítése, de a nokedlinek, viszont macerás. Varjú pörivel ajánlom. |
|
ambrusbetty |
2010.10.13. 19:17 (#6) |
|
|
próbáld ki és megtudod |
|
zsokamamma |
2010.10.13. 15:27 (#5) |
|
|
Ilyen ételről még nem hallottam,de úgy készíteném el mint Rózsa leírta.
Talán ki kellene próbálni! |
|
ftanko |
2010.10.13. 12:26 (#4) |
|
|
Tedd tele a tálat nokedlivel és rakd elém,ez akkor rakott nokedli lesz
Ja és tegyél is rá valami húsfélét,ha kérhetem |
|
dnemethk |
2010.10.13. 10:10 (#3) |
|
|
Sajnálom,hogy az adott válaszokat nem tudjuk kommentezni. :-((
Én sem hallottam még erről az ételről,de rozsa123 válasza nagyon tetszik.
Én is így készíteném. + még gazdagítanám némi párolt zöldséggel.
Rózsa! Én kisszaggatom neked a nokit,ha utána te elmosogatsz nálam is. :-))
Én az utálom a legjobban a nokedli készítésnél. :-)) |
|
overdose1 |
2010.10.12. 22:24 (#2) |
|
|
ilyet még nem hallotam de általában úgy mint a rakott ételeket |
|
rozsa123 |
2010.10.11. 23:35 (#1) |
|
|
Szia
Szerintem,így :
Szaggassuk ki a nokedlit, majd tegyük félre. Egy serpenyőben futtassunk meg apróra vágott
vöröshagymát, majd adjuk hozzá a darált húst és pirítsuk meg. Ízesíthetjük sóval, borssal és a kedvenc fűszerünkkel. Vajazzunk ki egy jénai tálat és tegyünk az aljára galuskát, majd húst, megint
galuskát és húst. Végül pedig galuskát megint. A hús mellé szórhatunk egy kevés sajtot is. Keverjük
össze a tojássárgáját a tejföllel és a maradék reszelt sajttal, ezzel öntsük le az egészet. Takarjuk le és 180C°-on süssük körülbelül 20 percig, majd még 10 percig fólia nélkül is.
....én mondjuk,SOK sajtot és tejfölt tennék rá (ha rászánnám magam a nokedli szaggatásra ) |
|
|
|
|
|
lisztből galuskát, hagymát apróra, apró kockákra, tejfölös galuska, receptem, következő, hozzávalók, tojás, tojásokból vágjuk vöröshagyma, tetejét erről hozzáadjuk, hozzáadjuk jénai egészet, öntsük körülbelül, amikor egyszerű, legjobban végül, tejfölt szaggassuk, serpenyőben nagyobb, magam tetszik,
|
|
|
|