Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Hogyan készül, avagy ti mit raktok a "Brassói aprópecsenyébe? |
A végén én is leírom hogyan, miből készítem......
Gasztronómia (étel, ital) – Receptek
|
A kérdést írta: tilojka ( 2012.10.28. 08:18 )
|
Válaszok száma: 10
|
|
Címkék: aprópecsenyébe, brassói, raktok, hogyan, készítem, hogyan, leírom, miből, végén,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
tilojka |
2012.11.02. 17:42 (#10) |
|
|
#9 Kérem! Önnek mázlija van ......innentől tekintse úgy, hogy meghívtam vacsorázni .......Deeee....tud Ön titkot tartani? Mert erről nem tudhat senki rajtunk kívül
|
|
nacsa66 |
2012.11.02. 16:20 (#9) |
|
|
#8:
Ezt vegyem vacsorameghívásnak?.... |
|
tilojka |
2012.11.02. 12:30 (#8) |
|
|
#7 Talán előbb tessék kipróbálni........nem fog csalódni
Finom söröcske szerintem jól megy hozzá és dukál is annak aki segédkezett ...........na jó annak is aki jó étvággyal elfogyasztja... |
|
nacsa66 |
2012.11.02. 11:56 (#7) |
|
|
#6:
Akkor talán tessék Bakonyi apró - pecsenyének híni, és ne Brassóinak... |
|
tilojka |
2012.11.02. 09:27 (#6) |
|
|
Nos akkor most én is leírom, hogy szoktam készíteni "bakonyi módra".
Lapockából( kb 1kg) készítem szerintem abból ízletes, csak (sok 8-10gerezd)zúzott fokhagymát pirítok, vagyis még mielőtt megpirulna beleteszem a csíkokra vágott húst és addig párolom amíg ki nem fehéredik, ekkor beleteszek egy pici pirospaprikát, fél zöldpaprikát, és egy paradicsomot, megsózom, borsozom. Így párolom, addig amíg már majdnem megpuhult a hús vigyázva addig le ne égjen, majd belerakok kb. 20dkg friss gombát, de lehet szárítottat is néhány darabot, és 50dkg zöldborsót majd készre főzöm, borsó, gomba sok vizet enged, ezért azt még elfőzöm, de sok sűrű szaftnak kell maradni. Zsiradékban pirosra kisütött hasábburgonyát a tányér aljára teszem és arra a pecsenyét! Isteni finom! Jó étvágyat! |
|
csobyzoli |
2012.10.28. 11:20 (#5) |
|
|
én a tarját nagy kockákra vágom, és nagyon lassú tűzön vajban, sok fokhagymával párolom, majd sütöm kicsit
őrölt borsot és nagyon erős paprikát teszek hozzá a végén
a brassói lényege, hogy a hús zsírjában sül a nagyobb kockára vágott krumpli ---- ezt úgy csinálom, hogy a sült vajat leszűröm, és ebben nagyon lassú tűzön, fedő alatt puhára párolom a krumplit, majd a végén rápirítok nagy tűzön
az egy dolog, h milyen finom a vajban sült hús, de a sült vaj kenyérre kenve fantasztikus! érdemes kipróbálni! |
|
gyongyibur |
2012.10.28. 10:01 (#4) |
|
|
Kicsi vöröshagymát, fokhagymát megdinsztelek.
Rárakom a kockázott sertéshúst, só, bors és addig párolom, míg puhulni kezd, akkor zsírjára apasztom.
A kockára vágott burgonyát, sülve keverem hozzá. |
|
szalanta |
2012.10.28. 09:51 (#3) |
|
|
Burgonyát meg főzöm sós vegetás vízben, nem teljes puhára, Készítek egy hagymából, bő-fokhagymából borssal sóval alapot meg párolom, beleteszem az apróra vágót húst ezt puhára főzöm a húst ellepje a léleple annyit hagyok Majd tepsibe teszem a leszűrt burgonyát ,rá teszem a húst össze keverem .és a sütőbe teszem még összeérik a burgonya is meg fől .. |
|
nacsa66 |
2012.10.28. 09:48 (#2) |
|
|
Hogyan készül: konyhában tevékenykedve, és egy sör illik hozzá a készítési folyamat alatt ( elfogyasztva, mint munkadíj )
ti mit raktok bele: én főleg villát....... |
|
|
ibicimama |
2012.10.28. 09:21 (#1) |
|
|
4 személyre. fél kg lábszár, egy fej hagyma, zsír ,vagy olaj bors ,kömény ,só.
A lábszárat megmossuk és hosszú csíkokra vágjuk. Egy öklömnyi hagymát apróra vágva kevés zsiradékon megfonnyasztjuk. / nem pirítjuk/ Tűzről levéve beletesszük a húst, borsot, /egy mokkáskanállal/ kevés őrölt köményt, sót. Fedő alatt, mindig kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.
Burgonya illik hozzá. |
|
|
|
|
csíkokra vágott, pici pirospaprikát, tányér aljára, tarját nagy, kérem, önnek, mázlija, innentől, tűzön milyen megsózom, köményt kenyérre zöldpaprikát, pirítok beletesszük ízletes, csinálom beleteszem, érdemes mielőtt, készíteni szoktam, mielőtt borsó, teszem erről, pecsenyét megfonnyasztjuk,
|
|
|
|