Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Hogyan készül, avagy ti mit raktok a "Brassói aprópecsenyébe?
A végén én is leírom hogyan, miből készítem......
Gasztronómia (étel, ital)Receptek
A kérdést írta: tilojka ( 2012.10.28. 08:18 )
Válaszok száma: 10
Címkék: aprópecsenyébe, brassói, raktok, hogyan, készítem, hogyan, leírom, miből, végén,
Válaszok Új válasz
tilojka 2012.11.02. 17:42 (#10)
#9 Kérem! Önnek mázlija van ......innentől tekintse úgy, hogy meghívtam vacsorázni .......Deeee....tud Ön titkot tartani? Mert erről nem tudhat senki rajtunk kívül

nacsa66 2012.11.02. 16:20 (#9)
#8:
Ezt vegyem vacsorameghívásnak?....
tilojka 2012.11.02. 12:30 (#8)
#7 Talán előbb tessék kipróbálni........nem fog csalódni

Finom söröcske szerintem jól megy hozzá és dukál is annak aki segédkezett ...........na jó annak is aki jó étvággyal elfogyasztja...
nacsa66 2012.11.02. 11:56 (#7)
#6:

Akkor talán tessék Bakonyi apró - pecsenyének híni, és ne Brassóinak...
tilojka 2012.11.02. 09:27 (#6)
Nos akkor most én is leírom, hogy szoktam készíteni "bakonyi módra".

Lapockából( kb 1kg) készítem szerintem abból ízletes, csak (sok 8-10gerezd)zúzott fokhagymát pirítok, vagyis még mielőtt megpirulna beleteszem a csíkokra vágott húst és addig párolom amíg ki nem fehéredik, ekkor beleteszek egy pici pirospaprikát, fél zöldpaprikát, és egy paradicsomot, megsózom, borsozom. Így párolom, addig amíg már majdnem megpuhult a hús vigyázva addig le ne égjen, majd belerakok kb. 20dkg friss gombát, de lehet szárítottat is néhány darabot, és 50dkg zöldborsót majd készre főzöm, borsó, gomba sok vizet enged, ezért azt még elfőzöm, de sok sűrű szaftnak kell maradni. Zsiradékban pirosra kisütött hasábburgonyát a tányér aljára teszem és arra a pecsenyét! Isteni finom! Jó étvágyat!
csobyzoli 2012.10.28. 11:20 (#5)
én a tarját nagy kockákra vágom, és nagyon lassú tűzön vajban, sok fokhagymával párolom, majd sütöm kicsit
őrölt borsot és nagyon erős paprikát teszek hozzá a végén
a brassói lényege, hogy a hús zsírjában sül a nagyobb kockára vágott krumpli ---- ezt úgy csinálom, hogy a sült vajat leszűröm, és ebben nagyon lassú tűzön, fedő alatt puhára párolom a krumplit, majd a végén rápirítok nagy tűzön

az egy dolog, h milyen finom a vajban sült hús, de a sült vaj kenyérre kenve fantasztikus! érdemes kipróbálni!
gyongyibur 2012.10.28. 10:01 (#4)
Kicsi vöröshagymát, fokhagymát megdinsztelek.
Rárakom a kockázott sertéshúst, só, bors és addig párolom, míg puhulni kezd, akkor zsírjára apasztom.
A kockára vágott burgonyát, sülve keverem hozzá.
szalanta 2012.10.28. 09:51 (#3)
Burgonyát meg főzöm sós vegetás vízben, nem teljes puhára, Készítek egy hagymából, bő-fokhagymából borssal sóval alapot meg párolom, beleteszem az apróra vágót húst ezt puhára főzöm a húst ellepje a léleple annyit hagyok Majd tepsibe teszem a leszűrt burgonyát ,rá teszem a húst össze keverem .és a sütőbe teszem még összeérik a burgonya is meg fől ..
nacsa66 2012.10.28. 09:48 (#2)
Hogyan készül: konyhában tevékenykedve, és egy sör illik hozzá a készítési folyamat alatt ( elfogyasztva, mint munkadíj )

ti mit raktok bele: én főleg villát.......
ibicimama 2012.10.28. 09:21 (#1)
4 személyre. fél kg lábszár, egy fej hagyma, zsír ,vagy olaj bors ,kömény ,só.
A lábszárat megmossuk és hosszú csíkokra vágjuk. Egy öklömnyi hagymát apróra vágva kevés zsiradékon megfonnyasztjuk. / nem pirítjuk/ Tűzről levéve beletesszük a húst, borsot, /egy mokkáskanállal/ kevés őrölt köményt, sót. Fedő alatt, mindig kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.
Burgonya illik hozzá.
Facebook komment
További címkék
csíkokra vágott, pici pirospaprikát, tányér aljára, tarját nagy, kérem, önnek, mázlija, innentől, tűzön milyen megsózom, köményt kenyérre zöldpaprikát, pirítok beletesszük ízletes, csinálom beleteszem, érdemes mielőtt, készíteni szoktam, mielőtt borsó, teszem erről, pecsenyét megfonnyasztjuk,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.