Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
A csikós rostélyosba kell-e tenni tokhagymát és babérlevelet?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.04. 07:37
Válaszok száma: 6 ( 2011.11.10. 14:41 )
Hogy kell jó rántást készíteni?
Miért van az, hogy sok-sok év után még mindig sokszor nem sikerül a habarás vagy a rántás...
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.01. 21:53
Válaszok száma: 10 ( 2011.02.07. 13:05 )
Hogyan kell csinálni igazán jó körözöttet?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.01.28. 20:33
Válaszok száma: 5 ( 2011.02.01. 22:28 )
A disznósajt miből készül?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.01.28. 19:56
Válaszok száma: 13 ( 2011.11.10. 11:12 )
Süssek rétest vagy ne?
Úgyis sütök!
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.01.28. 15:44
Válaszok száma: 9 ( 2013.02.13. 09:46 )
Ti imádtok főzni?
Én és a párom kifejezetten szeretünk .
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.01.26. 20:35
Válaszok száma: 14 ( 2013.02.13. 09:45 )
Valóban a SÓ adja meg az ételeink ízét? Hogyan teszi mindezt?
Íme egy idézet: "Légy só! Adj ízt az íztelennek, ÉLETEDNEK!"
De miért éppen a SÓ???

A túl sok só árt,akkor a szükségesnél kevesebb hasznos?!?!?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2010.12.08. 20:13
Válaszok száma: 3 ( 2011.02.01. 14:46 )
miért fekete a csirke csontja?
Ha rántott csirkét sütök friss csirkéből, a csont fehér lesz. De ha ugyanannak a csirkének a másik felét (comb-comb) lefagyasztom, majd később elővéve kirántom, a csont gusztustalanul fekete lesz. Mi okozza?
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2010.11.11. 17:12
Válaszok száma: 4 ( 2013.02.13. 09:37 )
Melyik volt a kedvenc ételed a napköziben?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2010.11.02. 00:21
Válaszok száma: 12 ( 2011.11.10. 10:22 )
Találkoztatok már mélyhűtött pucolt gesztenyével?
A gesztenye tisztítása nem kis feladat elé állított legutóbb is. Mindegy, milyen a módszer, annyira macerás, hogy inkább nem is készítem el a gesztenye kompótot, pedig karácsonyra beterveztem. Neten olvastam, hogy létezik mélyhűtött tisztított gesztenye, de én még nem találkoztam vele. Vajon hol érdemes keresni?
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2010.11.02. 00:18
Válaszok száma: 8 ( 2010.11.04. 15:52 )
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.