Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .26 27 28 29 
A töltött káposzta liszt szórással,vagy rántással ""könnyebb""étel?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.20. 19:09
Válaszok száma: 9 ( 2011.02.21. 12:50 )
Milyen húsból készül az igazi gordon blue?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.20. 18:10
Válaszok száma: 7 ( 2011.11.10. 15:50 )
Milyen alapanyagból készűl a savanyú leves?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.13. 18:01
Válaszok száma: 2 ( 2011.02.13. 20:32 )
Milyen hússal készül az eredeti Újházi húsleves?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.10. 01:29
Válaszok száma: 7 ( 2011.11.10. 15:09 )
Pörgős rizs trükkök?
Egyik kedvenc köretünk a rizs.
Sokféle ötletet és szokást olvastam, hogy és mitől lesz pörgős.
A "lepirítós" ami leginkább bejött, viszont kicsit elszínezi a rizs.

Van bevált módszeretek a fehér szemű pörgős rizs elkészítésére?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.09. 15:30
Válaszok száma: 3 ( 2011.02.09. 19:53 )
Szerintetek mennyi ideig kell főzni a gyenge csöves kukoricát,hogy ne legyen kemény?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.08. 23:31
Válaszok száma: 8 ( 2013.02.13. 14:52 )
Nálatok mi volt a mai ebéd?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.06. 15:27
Válaszok száma: 8 ( 2011.02.08. 09:41 )
Mitől halászlé? Max hallé,nem?
A halászlé szerintem ,ami igazán halászból készül azt az emberevő őserdei indiánoktudják jól elkészíteni.Ha meg ha a halász leve akkor az nem biztos hogy jó is.
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.06. 10:25
Válaszok száma: 7 ( 2011.02.07. 00:22 )
A Paprirás krumpli jó kaja??
Szerintem nem annyira!
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.04. 12:56
Válaszok száma: 14 ( 2011.11.10. 14:42 )
Paprikás krumpli, pincepörkölt, serpenyős rostélyos. Mi a különbség?
Egy biztos: régi nagy kedvencem
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
2011.02.04. 11:04
Válaszok száma: 3 ( 2011.02.04. 18:41 )
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .26 27 28 29 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.