Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Mi a legnehezebb a főzésben?
Kíváncsi vagyok kinek mi okoz a legnagyobb fejtörést az étel elkészítésében.
Gasztronómia (étel, ital)Főzés
A kérdést írta: tailor ( 2015.07.20. 15:04 )
Válaszok száma: 10
Címkék: legnehezebb, főzésben, elkészítésében, legnagyobb, fejtörést, kíváncsi, vagyok, kinek,
Válaszok Új válasz
agica2004 2015.07.21. 19:48 (#10)
40 fokban állni a tűzhely mellett
hatibacsi 2015.07.21. 11:03 (#9)
A legfontosabb az arányok eltalálása, mert a recept csak irányadó lehet....
hatarvadasz 2015.07.21. 10:27 (#8)
Sokaknál a tűzrakás a legfőbb probléma, nincs a recept elejére írva.
Az ifjú feleség is a férjének az anyós eredeti receptje szerint készített ebédet,
csak ott sem szerepelt a tűzre tétel a tűzről pattant menyecskének.
kicsoda57 2015.07.21. 09:29 (#7)
nálam sok minden,
attól is függ milyen beteg vagyok,
sokszor van, hogy nem jól vagyok, és nem birok felkelni, fáj a derekam, térdem.
rossz a kedvem, szédülök.
akkor gyorsételek vannak tálalva.
volt,van ilyen is sajnos.

ha jön a hidegfront akkor nekem végem.

milyen a hőmérséklet,
tél,nyár van e?
ha tél van fázok, jó legyen a fűtés,
ha nyár van akkor a 35 fokban nehéz a főzőhely mellett álldogálni.

sokat gondolkodom, mi van meg gyorsan, mi van a hütőben, a spajzban főzhető élelmiszer.
tészta,krumpli, turó, kolbász, tojás, hús, gomba,tejföl, lencse,sajt

és mit lehet a leghamarabb elkésziteni.
vagy mire van elegendő alapanyag.

és mikorra esik éppen a főzés ideje,
van amikor éppen a tv sorozatom alatt fő az étel, akkor ingázok,
a TV hiradót 18.00 órakor mindig megnézem, és ingázok a konyha,szoba között.

Én fagyasztani nem szoktam le főtt ételt, kicsi a mélyhűtőm is, és nem szeretjük a fiammal a felolvasztott ételeket.





xenos 2015.07.21. 06:23 (#6)
Leginkább az, hogy mit főzzek és mennyit...
Másodsorban: ha valamit -nagy ritkán- elrontok, hogy tudnám helyrehozni. (Egyszer a csirkepörköltbe figyelmetlenségből pirospaprika helyett fahéjat tettem... hát nagy meccs volt korrigálni, még nagyobb meccs volt beadni a családnak, hogy Ázsiában teljesen természetes a fahéj ilyetén való használata.... )
Harmadrészt: amikor -szintén figyelmetlenségből- főzés közben derül ki, hogy valamilyen hozzávaló pont nincs otthon... (ez főként vasárnap igen boldogító felfedezés) Ilyenkor életbe lép a kísérletező énem, megpróbálom mással pótolni. Van, amikor jobban sikerül, mint a hagyományos módon készített étel.
Ja, és mennyit... Mivel lányommal nem vagyunk nagyevők, igen nagy nehézséget okoz két személyre főzni: vagy túl kevés lesz, vagy túl sok. Ez utóbbi esetben vagy napokig ugyanazt esszük, vagy -ha lehet- lefagyasztom. Hát ennyi.
meki77 2015.07.20. 22:05 (#5)
Mi is? ?)) Hát a tűz gyújtás.
piktorka2 2015.07.20. 20:04 (#4)
A figyelem és a főzni akarás, szeretés.
Ha ez megvan, akkor gyerekjáték a főzés. Ha nem figyelsz megfelelően az esztergagépnél, akkor selejtet készítesz.
Ha nem figyelsz megfelelően a főzésnél, akkor odakozmál, megég a hagyma, kifut a tej, stb.
Egy szakácskönyv olyan részletességgel írja le a receptet, és az elkészítés menetét, hogy ha betartod az utasításokat megfelelően tudsz főzni.
Én bármilyen étel elkészítéséhez hozzá merek kezdeni, és sikerül is. legyen az máglyarakás, vagy vörösboros marhapörkölt, vagy Jókai bableves.
Ha nincs kedvem inkább nem is fogok neki.
venil 2015.07.20. 18:23 (#3)
Nekem az előkészítéssel van gondom. Ez teszi ki a legnagyobb időt a főzésben.
decotext 2015.07.20. 16:23 (#2)
Nálunk a legnagyobb munka fözésnél, az evés.
A fözést másra bizzuk, mert étterembe nem lehet
kész kajákat vinni, igy az ott fözött kajákra kell
szoritkoznunk!
botka_eva 2015.07.20. 16:11 (#1)
Kiötleni, hogy mit főzzél.
Facebook komment
További címkék
tűzhely mellett, arányok eltalálása, recept csak, legfőbb probléma, fokban, állni, tűzhely, mellett, máglyarakás receptje sokszor, egyszer valamit gyorsan, máglyarakás mindig teljesen, megvan bizzuk, pattant szoktam, vinni elkészítés, mellett nálam, helyett fogok, mikorra lefagyasztom,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.