Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Reped vagy nem reped ez itt a kérdés? |
(William Shakespeare után szabadon)
A karácsonyi bejglire értem ...
Neked mi a trükköd rá ?
----->>>>> Cyrano <<<<<-----
Gasztronómia (étel, ital) – Sütés
|
A kérdést írta: cyrano ( 2011.05.16. 21:26 )
|
Válaszok száma: 16
|
|
Címkék: kérdés, reped, vagy, nem, shakespeare, karácsonyi, bejglire, szabadon, william, trükköd,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
czigi2 |
2011.05.17. 15:50 (#16) |
|
|
nekem repedten is izlik |
|
cathy222 |
2011.05.17. 15:37 (#15) |
|
|
Készítésnél nem kell bele sok élesztő, épp csak alig 1-2 deka fél kg. liszthez. Ez az egyik. A hűtőben pihentetés a másik, mert a beigli hajlamos túlkelni, és akkor reped. |
|
cyrano |
2011.05.17. 00:19 (#13) |
|
|
x-melba-x Ez nem ér ez így csalás :-( |
|
x-melba-x |
2011.05.17. 00:14 (#12) |
|
|
Nem szokott repedt lenni.
Boltban veszem meg, ennyi a trükk! |
|
kicsoda57 |
2011.05.16. 23:41 (#11) |
|
|
attól függ mi reped, vagy nem reped.
a bejgli néha reped, néha nem.
ha nagyon kiszárad bizony nagyon morzsolódik.
de óvatosan, vizes késsel meg kell próbálni szeletelni.
általában vizes kést ajánlok mindenre, amit szeletelni kell.
és neylon zacskóban nem fog kiszáradni, könnyebb szeletelni.
a kenyér is reped is és morzsolódik, nem lehet normálisan szeletelni.
nem jó minőségüek.
|
|
phagnes |
2011.05.16. 22:44 (#10) |
|
|
Pfffffffffffffffff!Viszont tudok egy naggggyon jóóó tea receptet
Ok,megbeszéltük!
|
|
cyrano |
2011.05.16. 22:35 (#9) |
|
|
phagnes : én meg a sütés ?? Én a teát is szakácskönyvből készítem el
Így az enyéméből nem lesz kóstoló :-(
Így csak a tied kerülhet napirendre mind kóstolás
|
|
cyrano |
2011.05.16. 22:33 (#8) |
|
|
taen : -( lebuktam :-(
Onnan van a kérdés
Szétröhögöm ma is rajta magam
szerintem az évtized kabaréja |
|
phagnes |
2011.05.16. 22:27 (#7) |
|
|
Ha tojással megkened és megvárod,amig megszárad ,(ha tutira akarsz menni legalább 2-szer)
ha még a hűtőbe is beteszed,akkor biztos siker!Nem mondod,hogy nekiállsz bejglit sütni Cyrano?A kihűlt töltelék és a tészta megszúrkálása is fontos!Sok sikert,ha segíteni kell szólj!Úgy értem,meózni |
|
|
|
|
hűtőben pihentetés, beigli hajlamos, bejgli néha, naggggyon jóóó, nekem, repedten, izlik, készítésnél, sütni beteszed kabaréja, megkened évtized minőségüek, onnan megbeszéltük tutira, mondod másik, lenni attól, élesztő lenni, ennyi kenyér, szólj kihűlt, szólj beigli,
|
|
|
|