Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Reped vagy nem reped ez itt a kérdés?
(William Shakespeare után szabadon)

A karácsonyi bejglire értem ...
Neked mi a trükköd rá ?

----->>>>> Cyrano <<<<<-----

Gasztronómia (étel, ital)Sütés
A kérdést írta: cyrano ( 2011.05.16. 21:26 )
Válaszok száma: 16
Címkék: kérdés, reped, vagy, nem, shakespeare, karácsonyi, bejglire, szabadon, william, trükköd,
1 2 
Válaszok Új válasz
czigi2 2011.05.17. 15:50 (#16)
nekem repedten is izlik
cathy222 2011.05.17. 15:37 (#15)
Készítésnél nem kell bele sok élesztő, épp csak alig 1-2 deka fél kg. liszthez. Ez az egyik. A hűtőben pihentetés a másik, mert a beigli hajlamos túlkelni, és akkor reped.
x-melba-x 2011.05.17. 00:34 (#14)
ez van!
cyrano 2011.05.17. 00:19 (#13)
x-melba-x Ez nem ér ez így csalás :-(
x-melba-x 2011.05.17. 00:14 (#12)
Nem szokott repedt lenni.
Boltban veszem meg, ennyi a trükk!
kicsoda57 2011.05.16. 23:41 (#11)
attól függ mi reped, vagy nem reped.

a bejgli néha reped, néha nem.
ha nagyon kiszárad bizony nagyon morzsolódik.
de óvatosan, vizes késsel meg kell próbálni szeletelni.
általában vizes kést ajánlok mindenre, amit szeletelni kell.
és neylon zacskóban nem fog kiszáradni, könnyebb szeletelni.



a kenyér is reped is és morzsolódik, nem lehet normálisan szeletelni.
nem jó minőségüek.

phagnes 2011.05.16. 22:44 (#10)
Pfffffffffffffffff!Viszont tudok egy naggggyon jóóó tea receptet
Ok,megbeszéltük!
cyrano 2011.05.16. 22:35 (#9)
phagnes : én meg a sütés ?? Én a teát is szakácskönyvből készítem el

Így az enyéméből nem lesz kóstoló :-(
Így csak a tied kerülhet napirendre mind kóstolás

cyrano 2011.05.16. 22:33 (#8)
taen : -( lebuktam :-(

Onnan van a kérdés
Szétröhögöm ma is rajta magam
szerintem az évtized kabaréja
phagnes 2011.05.16. 22:27 (#7)
Ha tojással megkened és megvárod,amig megszárad ,(ha tutira akarsz menni legalább 2-szer)
ha még a hűtőbe is beteszed,akkor biztos siker!Nem mondod,hogy nekiállsz bejglit sütni Cyrano?A kihűlt töltelék és a tészta megszúrkálása is fontos!Sok sikert,ha segíteni kell szólj!Úgy értem,meózni
1 2 
Facebook komment
További címkék
hűtőben pihentetés, beigli hajlamos, bejgli néha, naggggyon jóóó, nekem, repedten, izlik, készítésnél, sütni beteszed kabaréja, megkened évtized minőségüek, onnan megbeszéltük tutira, mondod másik, lenni attól, élesztő lenni, ennyi kenyér, szólj kihűlt, szólj beigli,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.