Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
hatibacsi |
2014.11.30. 14:57 (#14) |
|
|
A gyorsrekeszben van 18 füszer és kétféle só...A fiókot kihúztam, de nem számolok a kedvédért sem.... Maradjunk annál a definíciónál, hogy Qrva sok.... |
|
hatibacsi |
2014.11.30. 13:32 (#13) |
|
|
Decotext...Mindjárt megyek motyogatni...majd megszámolom hányféle füszer van Anya polcán...Nekem úgy rémlik, hogy mindegyiket pótolnom kell idönként. Ergo használatban vannak.... Fel tudod sorolni egy finom húsleves összetevőit?... Szóval nemcsak só lesz benne....Amit a bótban adnak, annak valóban kevés köze van a magyar konyhához.... Azt nem ott találod meg. A magyar konyha Julis néninél van Kati néninél, meg perszemindenki Kedves Édesanyjánál....
Piktorka, az egész nem hangzik rosszul, de az oregánó nálunk minimumra van szorítva...kakukkfű viszont nem....Ami az ultit illeti már csak homályos emlékeim vannak róla.... de egy Piros-negyvenszázat csak összerakok a farzsebemből... Persze, csak is a rozé kedvéért.... |
|
piktorka2 |
2014.11.30. 13:20 (#12) |
|
|
Nekem most fő a füstölt csülkös kocsonya.
Nem adnám száz pirított szöcskért sem.
Hátibácsi! Próbáld ki a csipetke helyett egyszer reszelt sajttal a paradicsomlevest. Ahhoz azért kell bele egy kevés oregano, meg kakukkfű. Érdemes kipróbálni. Isteni. Azt a kis zsirban töcskös bőrös husit is szeretem.
Savanyú dinnyét és csípős almapaprikát hozzá, és egy pohár szekszárdi Rozét utána. Aztán jöhet az ultiparti ledolgozásképpen. |
|
decotext |
2014.11.30. 12:20 (#11) |
|
|
Kedves Hatibácsi! Senki nem fintorog a magyar konyhától csak
a magyar konyha zsiros és nagyon kevés füszert ismer. A fő
adalék mindenhol a só! Az indiai vagy egyéb keleti főzésmódoknál
sokezer füszert használnak. A magyar felvágottak pedig túl sósak!
(Hidd el, ha egy ideig pl. auszriából hoznád a felváagottat és a szalámikat
akkor egy-két héten belül feltünne ez neked is. Ti nem látjátok azonban
a fától az erdőt. Köszi' de a nejem jól főz, s anyám is szuperül érti a dolgát.
Van kivétel! Az eredeti -nem hamisított-, Pick vagy Rákoczi szalámit pl. esszük.)
Senki nem mondta, hogy rovarokat kell enni. Ez egy tipikus előitélet
a távolkeleti konyhákkal szemben. Természetesen lehet piritott szöcskét
kapni pl. Thaföldön (is) de nem ebből áll a főzési művészetük! Amikor ott
voltunk, végig ettük az étlapot és nagyon izeletes kaják voltak csak egyre
kellett vigyázni, az erős ha médium, akkor az nekünk már túlzottan erős volt!
|
|
csobyzoli |
2014.11.30. 12:07 (#10) |
|
|
Köszi! Szeretek én is ilyeneket böngészni, bár én a nagyi mellett tanultam sütni - főzni és olyan szerencsés vagyok, hogy halála előtt még sikerült videóra venni, amint elmondja, hogyan csinálta a kedvenc ételeimet |
|
hatibacsi |
2014.11.30. 12:07 (#9) |
|
|
Amúgy mindjárt jó kis bőröshusít fogok enni, zsírban tocsogó krumplival, lesz mellé egy kis saláta....Elötte egy kis mohai kertben termett paradicsomból megfött, házi csipkedős tésztával gazdagított paradicsom leves...Aki erre azt mondja, hogy fújj, az egyen kinai svábbogarat.... |
|
hatibacsi |
2014.11.30. 12:02 (#8) |
|
|
Decotext...Biztos csinos lehet az asszonyka, mert ezek szerint fözni nem tud.... Bocsánat de magas labda volt.... Aki a magyar konyhától fintorog, az vagy beteg emésztáésügyileg, vagy megzakkant.... |
|
decotext |
2014.11.30. 09:06 (#7) |
|
|
Nem! Mi ezen a téren is fejlődünk! Pláne ki nem állhatjuk
ha valahol külföldön valaki a mekibe megy hamburgért.
Mindig az adott ország sajátosságait próbáljuk ki. Itthon
már leszoktunk a magyaros zsiros, agyonsózott kajákról!
(Még felvágottat sem veszünk itthon, mert túl sósak!) |
|
general67 |
2014.11.30. 08:35 (#6) |
|
|
A rákot és a kagylót nem igazán kedvelem, illetve a távol-keleti konyha sem a kedvencem, de egyébként vevő vagyok minden új étel kipróbálására, míg meg nem kóstol az ember valamit, még ha külsőre nem is a leggusztusosabb, nem döntheti el, szereti e vagy sem.. így minden új szakácskönyvre is csak vevő lehet az ember, mert nyújthat olyan újdonságokat , amiket kár lenne kihagyni |
|
gyongyibur |
2014.11.30. 07:18 (#5) |
|
|
Kedves Pola!
La risorsa richiesta è accessibile........ qui -erre klikk és láthatod.
|
|
|
|
|
fiókot kihúztam, finom húsleves, bótban adnak, magyar konyhához, gyorsrekeszben, füszer, kétféle, fiókot, utána kajákról egyéb, biztos illeti fejlődünk, csipkedős negyvenszázat szereti, adott esszük, fözni kellett, rákot termett, minimumra pohár, kihúztam szekszárdi, ételeimet összetevőit,
|
|
|
|