Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Mi a herkentyűburger titkos receptje? |
Nem, nem vagyok Plankton!
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, ki, hogyan csinálná?
Gasztronómia (étel, ital) – Konyhai praktikák
|
A kérdést írta: sunchat ( 2014.03.23. 09:30 )
|
Válaszok száma: 11
|
|
Címkék: herkentyűburger, receptje, titkos, véleményetekre, csinálná, plankton, kíváncsi, vagyok, hogyan,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
ludwigtoth |
2014.03.24. 08:40 (#11) |
|
|
Na, hát ez igen...
Ezt vártam...
Már csak egy megfeleő időpont kéne... |
|
gyongyibur |
2014.03.24. 02:12 (#10) |
|
|
(#8)
Oké, benne vagyok!
Időpontot egyeztetünk és kóstolgatjuk egymásét!
Igaz Erzsikéből majdnem 2 kiteszek, de ha beéred az enyémmel, megtisztelsz!
(Különben én is szoktam olyat főzni, csak én azt is másként hívom: tarhonyami)
|
|
ludwigtoth |
2014.03.23. 20:01 (#9) |
|
|
Még mielőtt valaki rosszra gondol:
A 70-es évek vége felé csopvez voltam a FÉG szereldéjében.
A csoportom 8 fő idősebb hölgyből állt. Egy idő után született egy olyan kompromiszzum, hogy megtanítanak tarhonyás krumplit (pásztortarhonya) főzni, ha én hajlandó vagyok bekapcsolni alatta a gázt, és néha megkevergetem, majd ha kész van akkor kikapcsolom az égőt alatta.
Így tanultam meg a tarhonyás krumplit Erzsike módra (ő volt akitől a licensz származik, és aki mindig megette a fél fazékkal, ellenőrizve a minőségét... , Erzsike egyébként 93 kiló volt és nagyon szimpatizált velem, a többieknek kellemes vidám perceket szerezve ezzel. )
Aztán egy idő után, elhagytam a FÉG-et de egy csomó tudást magammal vittem, többek között a tarhonyás krumpli készítésének ezt a módját is.
A nejem már többször is próbálkozott ilyet készíteni, de végül is feladta..
|
|
ludwigtoth |
2014.03.23. 19:19 (#8) |
|
|
# 4: De megkóstolnám a Gyöngyiburgeredet....
Aztán van, amit Te is megkóstolhatnál...
Például a tarhonyás krumplimat...
|
|
sunchat |
2014.03.23. 17:47 (#7) |
|
|
#5 - te ilyen Rákúr-bérenc lehetsz akkor! |
|
bubua53 |
2014.03.23. 16:32 (#6) |
|
|
Herkentyűt mindenképpen tegyél bele! |
|
donaldduck |
2014.03.23. 16:13 (#5) |
|
|
-már bocsika de a Rozsdás Rákolló és Spongya Bob nevében is tiltakozom a nyilvánosságra hozatal ellen- -
|
|
|
gyongyibur |
2014.03.23. 13:59 (#4) |
|
|
A titkos receptet nem árulom el, azért titkos!
De nagyon fincsin csinálom, sima boltban és piacon vett alapanyagokból.
A neve is más: Gyöngyiburger |
|
sunchat |
2014.03.23. 13:55 (#3) |
|
|
#2 - hát én még nem láttam, hogy Spongyabob ilyesmiket tett volna bele, max. a majonéz meg a saláta stimmelhet |
|
gyongyibur |
2014.03.23. 13:50 (#2) |
|
|
Herkentyűburger recept:
Hozzávalók:
zsömle
margarin
szalámi
trappista sajt
ketchup
majonéz
lila hagyma
saláta
Elkészítés:
vedd elő a zsemlét és kend mag margarinnal azután tegyél bele 1 szalámit aztán trappista sajtot ketchupot majonézt és azután lila hagymát és végén egy salátát tegyél bele és kész is .
Jó étvágyat!
|
|
|
|
|
megfeleő időpont, 70-es évek, olyan kompromiszzum, égőt alatta, vártam, megfeleő, időpont, benne, kiteszek megtanítanak pásztortarhonya, tudást született végül, licensz minőségét elkészítés, benne vittem, elhagytam szimpatizált, aztán módját, mindig tarhonyás, tarhonyás ilyet, rozsdás kóstolgatjuk,
|
|
|
|