Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
A harcsa miért ennyire nyálkás? Hogyan kell eltávolítani?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
A kérdést írta: biga26 ( 2012.10.27. 16:28 )
Válaszok száma: 8
Címkék: eltávolítani, ennyire, nyálkás, harcsa,
Válaszok Új válasz
taen 2012.11.07. 19:30 (#8)
Én nem vagyok horgász, de úgy olvastam valahol, hogy meg kell nyúzni.
pawnee 2012.10.29. 21:06 (#7)
csobyzoli ebben teljesen igazad van de azert a mai "korszerü" nyomdafestek sem szerepel ugye az etlapunkon - tudunk finomabbat töle nem?
meg aztän a hal a lenyeg !!!
cyrano 2012.10.28. 11:06 (#6)
5-10 mp nagyon forró vízbe mártani (pontyra is kiváló megoldás) és összeáll egy pillanat alatt egy nagy trutyivá amit simán lelehet törölni...
csobyzoli 2012.10.28. 10:55 (#5)
pawnee
az már régen volt, h az újságpapír mérgező vót.... amikor még ólmot használtak....
pawnee 2012.10.28. 10:39 (#4)
En mint regi Bajai eleg sokat megtisztitottam, bär ahäny häz annyi szokäs a lenyeget viszont az elöttem szolok elmondtäk - csak annyit füznek meg hozzä a besozäs inkäbb a törpeharcsäkra ervenyes a nagyobbakat egyenes nem reces kessel le kell vakarni de az ujsägpapir ugye kisse mergezö ezert csomagolopapir vagy rongy a megoldäs - a felbontäsnäl vigyäzat az epeholyaggal igy feltetlenül hätulrol elöre nyulni be a zsigerek es a gerinc köze majd ha a zsigerek kezben vannak egy hatärozott mozdulattal ki kell tepni!
Nem elfelejteni: ha hallebe megy a zsigerröl levenni a mäjat (ovatosan mert ez az epe mellett van) az ikrät vagy a tejet.
A harcsa nagyon finom sütve vagy pörköltnek is!
Jo etvagyat kivänok hozzä!!
hawer1924 2012.10.27. 16:54 (#3)
Nyálka eltávolításárról egyetértek venci76-tal
Szerintem azért nyálkásabb hal mint a többi mert nincs pikkelye mint pl a pontynak
csobyzoli 2012.10.27. 16:50 (#2)
A faterom a halpucoláshoz vagy újságpapírral fogta a halat, vagy külön erre a célra rendszeresített frottír törülköző darabbal....
(ha jól emlékszem a régi pecázásokra, az angolna volt a legnyálkásabb)
venci76 2012.10.27. 16:33 (#1)
Be kell sózni a tisztítása előtt,pár percig rajta hagyod,az elszívja a vizet , s a só lemosása után így nem lesz olyan nyálkás közelről sem a hal, mint előtte volt.
Facebook komment
További címkék
pillanat alatt, nagy trutyivá, újságpapír mérgező, lenyeget viszont, vagyok, horgász, olvastam, valahol, előtt ólmot olyan, tejet megtisztitottam pikkelye, finom sózni nyúzni, olyan nyálka, feltetlenül pontyra, faterom előtt, régen egyenes, ebben pontynak, sütve azért,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.