Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Tudnátok lepcsánka recepteket írni ? |
Olyat ami saját jól bevált recept és ne olyan legyen amely csak gyorsan ki lett másolva valahonnét szóval saját magatok által tesztelve van.
Gasztronómia (étel, ital) – Konyhai praktikák
|
A kérdést írta: hawer1924 ( 2012.10.27. 16:08 )
|
Válaszok száma: 7
|
|
Címkék: recepteket, lepcsánka, tudnátok, írni, valahonnét, tesztelve, gyorsan, másolva, magatok, szóval,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
tilojka |
2012.10.27. 21:39 (#7) |
|
|
#6 Úgy a legfinomabb sütőben sütve, nem vesz fel sok zsiradékot. Így, szokta anyukám is készíteni, de nem győzte a sütő Én is próbálkoztam ilyen módon is, de sokkal kevesebb sikerrel mert legtöbbször leragad, pedig kizsírozom! Anyukámnak még igazi békebeli tepsijei voltak, igazán masszívak voltak! Én is vettem annak idején, de finta lett mindegyik, akár mint a palacsintasütő! Szóval sok függ a tepsi minőségétől!
Előfordult, hogy kisebb vagy apróra vágott házi töpörtyűt szórtunk bele, reszelt krumpli, liszt só! Nagyon finom |
|
kopasssz |
2012.10.27. 19:00 (#6) |
|
|
Egyszerüen. krumpli,liszt pici só.Tepsiben. Kész. Ez hajdu-bihari. Az izesités magán. |
|
ibicimama |
2012.10.27. 16:48 (#5) |
|
|
Lapcsánka, vagy tócsni. Én krumpliból csinálom, mert az van télen is. A krumplit lereszelem ,teszek bele zúzott fokhagymát,/ én sokat, mert mindenki szereti/ sót borsot, egy tojást, és annyi lisztet, hogy közepes sűrűségű tészta legyen .Így sütés közben nem fog szétesni. A serpenyőben megmelegítem a zsiradékot/ ki,mit szokott/ Kis lepénykéket sütök, mind két oldalán szép aranyszínűre. Nem szabad túl gyorsan sütni, mert a krumpli ,akkor nem sül át. Tejföllel szoktuk enni. |
|
hawer1924 |
2012.10.27. 16:36 (#4) |
|
|
Jó hát
majd rá kenem |
|
geptop |
2012.10.27. 16:31 (#3) |
|
|
Lekvár recept nem jó?
Most épp szőlő lekvárt főzök!
|
|
hawer1924 |
2012.10.27. 16:29 (#2) |
|
|
"(rengeteg változata van)"Ezért kérdeztem
Bármilyen félét írhatok ami nektek ízlett............. |
|
xenos |
2012.10.27. 16:17 (#1) |
|
|
Nem tudom, felétek mi a lapcsánka (rengeteg változata van). Nekem bevált egy hasonló módon elkészített "valami", krumpli helyett cukkinival:
Egy fej vöröshagymát és egy kisebb cukkinit (héjastul) nagyon apróra vágok, liszttel, egy tojással, sóval, borssal összedolgozok, amíg sűrű nokedlitésztát kapok. Ha túl kemény, tejföllel vagy kefírrel, vagy joghurttal (de lehet simán vízzel vagy tejjel) kicsi fellazítom. Forró olajba szaggatom egy nagyobb (tálaló) kanállal, kicsit ellapítom, mindkét oldalát pirosra sütöm. Tejföllel, reszelt sajttal megszórva, de csak "magában" is nagyon finom. Vacsorára, de egy kiadós gulyásleves után ebédre is kiváló. |
|
|
|
|
|
legfinomabb sütőben, tepsi minőségétől, krumplit lereszelem, serpenyőben megmelegítem, legfinomabb, sütőben, sütve, zsiradékot, ízlett kiadós apróra, teszek vágott legyen, krumplit joghurttal vöröshagymát, módon serpenyőben, oldalát sóval, tészta nokedlitésztát, tudom szóval, mindegyik minőségétől, palacsintasütő fellazítom,
|
|
|
|