Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Hogyan kell a sertésoldalast finomra sütni, úgy hogy ne égjen meg? |
Tehát a külsejét szárazra, ropogósra sütni?
Gasztronómia (étel, ital) – Konyhai praktikák
|
A kérdést írta: biga26 ( 2012.09.28. 09:15 )
|
Válaszok száma: 11
|
|
Címkék: sertésoldalast, finomra, hogyan, égjen, ropogósra, szárazra, külsejét, sütni, tehát,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
tilojka |
2012.09.30. 18:10 (#11) |
|
|
#10 Jajj, nem hát, mert akkor a finom pecsenyezsírnak is lőttek! Nagy kár lenne érte..... |
|
nacsa66 |
2012.09.30. 17:54 (#10) |
|
|
#9:
Jó..... de azért nem muszáj elrontanom, ugye?.... |
|
tilojka |
2012.09.30. 16:56 (#9) |
|
|
#8 Neked megsúgom, ellehet rontani, ha sok vizet raksz alá például és akkor bizony főtt húsod lesz ........ |
|
nacsa66 |
2012.09.29. 09:57 (#8) |
|
|
Nem tudom, mivel még soha nem égettem meg! Ez az az étek, amit el sem lehet rontani... szerintem.... |
|
sawer12 |
2012.09.28. 14:18 (#7) |
|
|
Lefedve sütöd200 fokon addig amíg megpuhul a husi, aztán leveszed a fedőt és 250 fokon pirosra sütöd pár percig. |
|
tarnics |
2012.09.28. 13:05 (#6) |
|
|
Nekem van egy olyan tepsim, aminek van fedője, és a sülthúsokat abban szoktam elkészíteni.
Az oldalast darabokra kell vágni, aztán zúzott fokhagymával be kell dörzsölni, aztán borsot, és vegetát szoktam rászórni. Se vizet, se zsírt nem teszek alá, lefedem, és 200 fokos sütőben sütöm addig, amíg meg nem pirul a teteje. Kb. 3 órahosszáig. Egy kis levet szokott engedni, amiből sütés után kiveszem a húsokat. Nagyon finom szokott lenni, puha, és ízletes. |
|
tilojka |
2012.09.28. 09:54 (#5) |
|
|
#4 Bizony-bizony Most aztán nagyon megkívántattad velem ezt a finomságot!
Nos, én kevés fűszert teszek rá, csak besózom, fokhagymákat(gerezdeket) egészben rászórom, illetve rá és mellérakom, azon kívül friss rozmaringágakat(sokat nem szabad) teszek a húsok tetejére! Isteni finom lesz, mind a 10 ujjadat megnyalhatod utána
Persze kiválasztani is tudni kell, hogy milyent vegyünk, hiszen a satnya kis oldalas amin alig van valami, ízletes sem lesz, mindig a magasabbat válasszuk az is megsül
|
|
csitti01 |
2012.09.28. 09:41 (#4) |
|
|
tilojka!
Válaszom után olvastam, hogy nálad is lefedve pirul. |
|
csitti01 |
2012.09.28. 09:39 (#3) |
|
|
Én fűszerezés után egyszerűen zsírral és kevés vízzel jénaiba, vagy tepsibe -mindkettő esetben lefedve hideg sütőbe teszem, és gáz 4-5-ön /villany 210-en/ megsütőm, néha locsolom.A belseje puha teteje ropogós lesz. Érdekes, mivel le van fedve mégis piros a teteje. |
|
tilojka |
2012.09.28. 09:32 (#2) |
|
|
Tedd kacsasütőbe(nekem zománcos van, az a legjobb szerintem), tegyél alá vagy 2dl vizet, rá sem kell nézned! Ha jól emlékszem 1óra 230fokon! Nem kell levenni a tetejét sem úgy is szép pirosra sül, és világ legjobb pecsenyéjét eszed! |
|
|
|
|
finom pecsenyezsírnak, olyan tepsim, sülthúsokat abban, oldalast darabokra, akkor, finom, pecsenyezsírnak, lőttek, megsütőm olvastam egészben, nekem fűszerezés sütés, oldalas rontani persze, friss addig, illetve megkívántattad, valami abban, sokat fokon, pirosra nekem, kiválasztani tudom,
|
|
|
|