Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Hogyan kell a sertésoldalast finomra sütni, úgy hogy ne égjen meg?
Tehát a külsejét szárazra, ropogósra sütni?
Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
A kérdést írta: biga26 ( 2012.09.28. 09:15 )
Válaszok száma: 11
Címkék: sertésoldalast, finomra, hogyan, égjen, ropogósra, szárazra, külsejét, sütni, tehát,
1 2 
Válaszok Új válasz
tilojka 2012.09.30. 18:10 (#11)
#10 Jajj, nem hát, mert akkor a finom pecsenyezsírnak is lőttek! Nagy kár lenne érte.....
nacsa66 2012.09.30. 17:54 (#10)
#9:

Jó..... de azért nem muszáj elrontanom, ugye?....
tilojka 2012.09.30. 16:56 (#9)
#8 Neked megsúgom, ellehet rontani, ha sok vizet raksz alá például és akkor bizony főtt húsod lesz ........
nacsa66 2012.09.29. 09:57 (#8)
Nem tudom, mivel még soha nem égettem meg! Ez az az étek, amit el sem lehet rontani... szerintem....
sawer12 2012.09.28. 14:18 (#7)
Lefedve sütöd200 fokon addig amíg megpuhul a husi, aztán leveszed a fedőt és 250 fokon pirosra sütöd pár percig.
tarnics 2012.09.28. 13:05 (#6)
Nekem van egy olyan tepsim, aminek van fedője, és a sülthúsokat abban szoktam elkészíteni.
Az oldalast darabokra kell vágni, aztán zúzott fokhagymával be kell dörzsölni, aztán borsot, és vegetát szoktam rászórni. Se vizet, se zsírt nem teszek alá, lefedem, és 200 fokos sütőben sütöm addig, amíg meg nem pirul a teteje. Kb. 3 órahosszáig. Egy kis levet szokott engedni, amiből sütés után kiveszem a húsokat. Nagyon finom szokott lenni, puha, és ízletes.
tilojka 2012.09.28. 09:54 (#5)
#4 Bizony-bizony Most aztán nagyon megkívántattad velem ezt a finomságot!

Nos, én kevés fűszert teszek rá, csak besózom, fokhagymákat(gerezdeket) egészben rászórom, illetve rá és mellérakom, azon kívül friss rozmaringágakat(sokat nem szabad) teszek a húsok tetejére! Isteni finom lesz, mind a 10 ujjadat megnyalhatod utána
Persze kiválasztani is tudni kell, hogy milyent vegyünk, hiszen a satnya kis oldalas amin alig van valami, ízletes sem lesz, mindig a magasabbat válasszuk az is megsül

csitti01 2012.09.28. 09:41 (#4)
tilojka!
Válaszom után olvastam, hogy nálad is lefedve pirul.
csitti01 2012.09.28. 09:39 (#3)
Én fűszerezés után egyszerűen zsírral és kevés vízzel jénaiba, vagy tepsibe -mindkettő esetben lefedve hideg sütőbe teszem, és gáz 4-5-ön /villany 210-en/ megsütőm, néha locsolom.A belseje puha teteje ropogós lesz. Érdekes, mivel le van fedve mégis piros a teteje.
tilojka 2012.09.28. 09:32 (#2)
Tedd kacsasütőbe(nekem zománcos van, az a legjobb szerintem), tegyél alá vagy 2dl vizet, rá sem kell nézned! Ha jól emlékszem 1óra 230fokon! Nem kell levenni a tetejét sem úgy is szép pirosra sül, és világ legjobb pecsenyéjét eszed!
1 2 
Facebook komment
További címkék
finom pecsenyezsírnak, olyan tepsim, sülthúsokat abban, oldalast darabokra, akkor, finom, pecsenyezsírnak, lőttek, megsütőm olvastam egészben, nekem fűszerezés sütés, oldalas rontani persze, friss addig, illetve megkívántattad, valami abban, sokat fokon, pirosra nekem, kiválasztani tudom,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.