Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
heade |
2011.08.04. 16:04 (#8) |
|
|
A legpraktikusabb, ha a konyhát csak étel-melegítésre illetve szexre használod. |
|
dnemethk |
2011.08.04. 15:15 (#7) |
|
|
Konkrétabban???? Annyi konyhai praktika ismert,hogy az ide el sem férne. |
|
lazyman |
2011.08.04. 15:01 (#6) |
|
|
És jól kegyezd meg, hogy a nyuszi csak karamellkrémmel finom |
|
sello |
2011.08.04. 14:58 (#5) |
|
|
lazyman: Kihagytad, hogy a nyul csak karamell krémmel finom.
|
|
lazyman |
2011.08.04. 14:56 (#4) |
|
|
Ne hagyd égve a gázt éjszakára, ne gyújts rá főzés közben, forró olajhoz ne műanyag kanalat használj, a hűtőbe ne rakj be frissen sült ételt mert leereszt, a sütőben ne süss levest és fagylaltot ne nyílt lángon csinálj, mert kevésbé tesz jót neki.
Ha valaminek fura az íze ne edd meg.
Momentán ennyi a tanácsom, mint gyakorlott vajas kenyér készítőnek
|
|
sello |
2011.08.04. 14:53 (#3) |
|
|
Hány ezret írjak?
Tudod mit? google |
|
dusmata62 |
2011.08.04. 14:42 (#2) |
|
|
Ezerféle van, van erről könyvem is, de íme néhány, ami részben saját:
Jégkockatartó tasakban szoktam lefagyasztani paradicsomszószt, ezzel ízesítek a pörköltes ételeket és olyan leveseket. Ha paprikát eszem, vagy lecsót főzök, a csumákat nem dobom ki, ezeket is lefagyasztom, ezzel ízesítem pl télen a leveseket és nem a drága paprikával.
Amikor olcsó a fehér répa, a zeller, a karalábé, a kelbimbó, nagyobb mennyiséget veszek, főzésre készen előkészítem, lefagyasztom, így mindig gyorsan és olcsón tudok olyan leveseket főzni télen is, amikbe ezek ízesítőként kellenek, de pl a sárgarépát egyéb zöldségfélét mindig frissen használom, mert azoknak árt a fagyasztás.
A kenyér maradékot sosem dobom ki, meg szoktam szárítani és ledarálom zsemlemorzsának.
Ha húslevest főzök, általában többet főzök, mint ami elfogyna. Ásványvizes palackokban több adagot lefagyasztok, ez kiváló alap különböző krémlevesekhez. |
|
|
herbert-fam |
2011.08.04. 13:36 (#1) |
|
|
Pl.hogy mi mindenre lehet használni az ecetet,sütőport,szódabikarbónát,vodk át,
hogyan lehet helyre hozni az elsózott,lekozmált ételt ,stb. |
|
|
|
|
konyhát csak, nyuszi csak, nyul csak, gázt éjszakára, legpraktikusabb, konyhát, melegítésre, illetve, főzni konkrétabban ezret, kiváló erről kenyér, amikbe lángon hozni, használni lecsót, vajas lehet, kegyezd forró, helyre éjszakára, főzés ízesítem, ezeket konyhát,
|
|
|
|