Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Milyen konyhai praktikákat tudtok?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
A kérdést írta: olinia ( 2011.08.04. 13:28 )
Válaszok száma: 8
Címkék: praktikákat, konyhai, tudtok, milyen,
Válaszok Új válasz
heade 2011.08.04. 16:04 (#8)
A legpraktikusabb, ha a konyhát csak étel-melegítésre illetve szexre használod.
dnemethk 2011.08.04. 15:15 (#7)
Konkrétabban???? Annyi konyhai praktika ismert,hogy az ide el sem férne.
lazyman 2011.08.04. 15:01 (#6)
És jól kegyezd meg, hogy a nyuszi csak karamellkrémmel finom
sello 2011.08.04. 14:58 (#5)
lazyman: Kihagytad, hogy a nyul csak karamell krémmel finom.
lazyman 2011.08.04. 14:56 (#4)
Ne hagyd égve a gázt éjszakára, ne gyújts rá főzés közben, forró olajhoz ne műanyag kanalat használj, a hűtőbe ne rakj be frissen sült ételt mert leereszt, a sütőben ne süss levest és fagylaltot ne nyílt lángon csinálj, mert kevésbé tesz jót neki.
Ha valaminek fura az íze ne edd meg.
Momentán ennyi a tanácsom, mint gyakorlott vajas kenyér készítőnek
sello 2011.08.04. 14:53 (#3)
Hány ezret írjak?
Tudod mit? google
dusmata62 2011.08.04. 14:42 (#2)
Ezerféle van, van erről könyvem is, de íme néhány, ami részben saját:

Jégkockatartó tasakban szoktam lefagyasztani paradicsomszószt, ezzel ízesítek a pörköltes ételeket és olyan leveseket. Ha paprikát eszem, vagy lecsót főzök, a csumákat nem dobom ki, ezeket is lefagyasztom, ezzel ízesítem pl télen a leveseket és nem a drága paprikával.

Amikor olcsó a fehér répa, a zeller, a karalábé, a kelbimbó, nagyobb mennyiséget veszek, főzésre készen előkészítem, lefagyasztom, így mindig gyorsan és olcsón tudok olyan leveseket főzni télen is, amikbe ezek ízesítőként kellenek, de pl a sárgarépát egyéb zöldségfélét mindig frissen használom, mert azoknak árt a fagyasztás.

A kenyér maradékot sosem dobom ki, meg szoktam szárítani és ledarálom zsemlemorzsának.

Ha húslevest főzök, általában többet főzök, mint ami elfogyna. Ásványvizes palackokban több adagot lefagyasztok, ez kiváló alap különböző krémlevesekhez.
herbert-fam 2011.08.04. 13:36 (#1)
Pl.hogy mi mindenre lehet használni az ecetet,sütőport,szódabikarbónát,vodk át,
hogyan lehet helyre hozni az elsózott,lekozmált ételt ,stb.
Facebook komment
További címkék
konyhát csak, nyuszi csak, nyul csak, gázt éjszakára, legpraktikusabb, konyhát, melegítésre, illetve, főzni konkrétabban ezret, kiváló erről kenyér, amikbe lángon hozni, használni lecsót, vajas lehet, kegyezd forró, helyre éjszakára, főzés ízesítem, ezeket konyhát,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.