Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Mit tudok csinálni egy elsózott levessel ?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
A kérdést írta: ibolya58 ( 2011.04.24. 07:48 )
Válaszok száma: 13
Címkék: levessel, elsózott, csinálni, tudok,
1 2 
Válaszok Új válasz
lepke88 2011.11.11. 08:21 (#13)
Tegyél bele krumplit, hagymát vagy egy szelet kenyeret.
jefyn 2011.04.24. 11:02 (#12)
Krumpli tennék bele. Úgy tudom az elvonja a sót
csitti01 2011.04.24. 10:03 (#11)
A párom elé tenném, persze ha nem annyira borzasztóan sós.Amikor szóvá tenné azt mondanám:azért sóztam el, mert biztosan szerelmes vagyok beléd drágám.Ez után tuti megenné.
dnemethk 2011.04.24. 09:56 (#10)
Egy nagyobbacska hámozott burgonyát főzz bele. TÖKÉLETES LESZ.
A sóval meg bánj óvatosan legközelebb.


(Volt már kérdés,nem is oly rég)
szicu 2011.04.24. 09:32 (#9)
Egyetértek "pizsi50"-nel, de a legjobb kezdetben inkább csak kevés sót tenni az edénybe,mert hozzátenni mindig könnyebb, mint kivenni belőle! és ha már "fel kell javítanod" a levest,akkor még főzd össze egy kis ideig!
pizsi50 2011.04.24. 08:34 (#8)
És természetesen vegyünk le a levéből (ezt később felhasználhatjuk), pótoljuk tiszta vízzel (ha egyáltalán van még tiszta víz ezen a bolygón ).
pizsi50 2011.04.24. 08:32 (#7)

Felengedni vízzel, krumplit, esetleg sárgarépát (reszelve, dinsztelve, tiszta vízzel felengedve és átszűrve) tehetünk bele. A levestől függően segíthet a tejföl a cukor is, de egy késhegynyi szódabikarbónával is próbálkozhatunk (pörköltek). Mivel csak módjával használom a sót, nem próbáltam, de olvastam ezekről.
olinia 2011.04.24. 08:23 (#6)
Az elsózott ételeket nagyon "utálom" - lehet, hogy inkább kiöntöm, habár ez talán egyszer-kétszer ha előfordult, miután a minimálisan sózom az ételeket!
atomvaros 2011.04.24. 08:20 (#5)
Krumplit szoktam belereszelni,húslevesbe krumplit és még 1-2 zöldséget,sárgarépát teszek bele.Gyümölcslevesnél tejfellel veszem el sós ízt.
solyomvarisoma 2011.04.24. 08:04 (#4)
Én is a krumplit ismerem, ha olyan a leves hogy lehet bele tenni.
1 2 
Facebook komment
További címkék
szelet kenyeret, nagyobbacska hámozott, legjobb kezdetben, levestől függően, tegyél, krumplit, hagymát, szelet, habár előfordult egyetértek, függően mivel nagyon, átszűrve nagyon használom, módjával burgonyát, bolygón hámozott, mivel tenné, olyan leves, tenném tiszta, belereszelni vegyünk,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.