Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
mirci32 |
2011.03.25. 14:23 (#3) |
|
|
Én már sehogy! meguntam az utána való takaritást |
|
szicu |
2011.03.25. 14:05 (#2) |
|
|
Egyrészt gyorsan kell átsütni,mert minél tovább sütöd, annál rágósabb lesz.Másrészt még egy fontos dolog, - mindig a sütés befejeztével, de még melegen kell megsózni.
Végül az se mindegy, hogy a boltban eleve gyenge, fiatal májat vagy esetleg öregebbet kapsz! |
|
|
agica2004 |
2011.03.25. 13:56 (#1) |
|
|
■50 dkg sertésmáj
■15 dkg zsír
■2 gerezd fokhagyma
■só
■bors
elkészítés
1.A disznómájat 1 cm-es szeletekre vágjuk.
2.A zsírt egy lábasban felolvasztjuk, és a fokhagymát beleszeleteljük .
3.Amikor a fokhagyma már elkezd sülni, akkor beletesszük a májszeleteket, és 10-15 perc alatt lassú tűzön pirosra sütjük közepes lángon.
4.Amikor megsült, kiszedjük egy lapos jénaiba, megszórjuk sóval és borssal, majd ráöntjük a megmaradt sült zsírt.
A májat sosem szabad előre sózni, mert kemény lesz tőle. Amikor kész, akkor kell sózni és borsozni. Nem kell sokáig sütni, mert akkor meg a kiszáradás miatt lesz kemény.
Hagymás tört krumplival tálaljuk.
Én csak frissen szeretem, ezért pont annyit szoktam készíteni, amit egy evésre elfogyasztunk.
|
|
|
|
|
utána való, fontos dolog, sütés befejeztével, boltban eleve, sehogy, meguntam, utána, takaritást, kiszáradás beletesszük egyrészt, amikor vágjuk melegen, sülni egyrészt fokhagyma, megmaradt zsírt, készíteni lábasban, borsozni megszórjuk, lángon annyit, tálaljuk májszeleteket, közepes tűzön,
|
|
|
|