Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
seventhson |
2012.06.12. 21:21 (#20) |
|
|
A prád pedig nem más, mint húspép, inpép, vérplazma, és húsprotein vegyes katyvasza. Főként vörösárú gyártáshoz használnak prádot a húsiparban (tehát párizsi, virsli, krinolin, és szafaládé gyártáshoz). |
|
xenos |
2012.06.12. 16:58 (#19) |
|
|
#18
Köszi, hogy megosztottad, azért annyira nem riasztó a történet, bár nem tudom, hogy mi az a prád.... |
|
seventhson |
2012.06.12. 15:36 (#18) |
|
|
Xenos : Azért én csak megosztom itt, hogy miből és hogyan készül a párizsi
Húsnyesedék (sertés, marha, vagy baromfi), ipariszalonna, víz, prád, szójaprotein, nátrium- nitrit (mint tartósítószer és só), valamint fűszerek (titkos keverékben). Mindez max fordulatszámon cutter-ben péppé aprítva, majd műanyag, vagy cutisin alapú bélbe töltve. Utána magas nyomású füstölő-főző szekrényben, 106 fokos gőzben 50 percig főzve, és párizsi típustól függően esetleg füstölve.
|
|
xenos |
2012.06.12. 14:10 (#17) |
|
|
Nem tudom. Gyerekkoromban csak párizsira telt, de nagyon szerettem és tényleg finom volt. A mai párizsik nem tudom -és nem is akarom tudni- , hogy miből készülnek. De a marhapárizsit szeretem. Ez van. (Ugyanez a helyzet virslivel! Nagy ritkán lehet egészen finomat kapni egyik-másik hentesnél, de már ez sem az igazi.) |
|
ibolya58 |
2012.06.12. 14:02 (#16) |
|
|
nálunk a család a pick sertéspárizsit szereti ! |
|
olinia |
2012.06.12. 13:46 (#15) |
|
|
Olyan már nincs ! |
|
attila48 |
2012.06.12. 13:42 (#14) |
|
|
A marhapárizsi. |
|
tilojka |
2012.06.12. 13:36 (#13) |
|
|
Nos akkor, nincs jobb a finom párizsi kockánál!
De imádom a finoman elkészített párizsi szeletet is, úgy a magam módjára készítve, szalma krumplival! |
|
ibicimama |
2012.06.12. 13:17 (#11) |
|
|
A nálunk kapható Szigetközben gyártott párizsi a legízletesebb. |
|
|
|
|
prád pedig, marhapárizsit szeretem, helyzet virslivel, pick sertéspárizsit, pedig, húspép, inpép, vérplazma, akkor xenos húsiparban, húspép keverékben párizsira, kapható párizsira szafaládé, vérplazma készülnek, akkor kockánál, sertéspárizsit virslivel, baromfi hentesnél, fűszerek akarom, készül finom,
|
|
|
|