Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Milyen zöldségekből finom egy fasírozott?
A zöldségeket meg kell főzni?
Tudtok egy jó receptet?

Gasztronómia (étel, ital)Egyéb kérdések
A kérdést írta: olinia ( 2011.04.14. 20:42 )
Válaszok száma: 6
Címkék: zöldségekből, fasírozott, milyen, finom, zöldségeket, receptet, tudtok, főzni,
Válaszok Új válasz
pistuc 2011.04.15. 07:26 (#6)
Karenina, a fasírtmasszába nem teszel tojást?
vargamarga 2011.04.15. 07:02 (#5)
Nem zöldség, de gombafasírozott! Isteni. De nem pincegombából, hanem frissen szedett erdei gombából.
vm
karenina 2011.04.15. 06:58 (#4)
Az igazi fasírthoz nem kell zöldség. Hús , áztatott zsemle, pirospaprika, bors, hagyma, foghagyma. Ezeket jól összegyúrjuk és ha jó az állaga, akkor pogácsákat csinálunk belőle, de lehet egybe is kisütni, akkor a közepére előre főt főt tojást meghámozva beleteszünk. Én 3 db-ot szoktam. A fasírtot zsemlemorzsába át kell forgatni és forró zsírba vagy olajba megsütni.

Jó étvágyat!


katalintom 2011.04.14. 21:46 (#3)
Brokkoliropogós
50 dkg főtt krumpli, 50 dkg párolt brokkoli, 2 tojás, 2 evőkanál zsemlemorzsa, őrölt szerecsendió, bors, só. A bundázáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
A krumplit összetörjük, hozzákeverjük a brokkolit, a tojásokat, a zsemlemorzsát, a sót, borsot, szerecsendiót. Formázzuk, panírozzuk, megsütjük. Megesszük.
tothd 2011.04.14. 21:19 (#2)
Húsból, zsemlével, hogy ne legyen kemény. A többi csak porhintés.
dnemethk 2011.04.14. 21:04 (#1)
Én készítettem már vega fasírtot zöldborsóból,sárgarépából,karfiolból szójadarával,fűszerekkel.
Én csak megpároltam,lehűtöttem előtte a zöldségeket.
Facebook komment
További címkék
igazi fasírthoz, közepére előre, fasírtot zsemlemorzsába, krumplit összetörjük, karenina, fasírtmasszába, teszel, tojást, fasírtmasszába frissen karfiolból, kemény kisütni közepére, áztatott tojás megesszük, szedett megsütjük, zöldségeket gombafasírozott, beleteszünk krumplit, zöldségeket előre, zöldségeket többi, összetörjük kemény,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.