Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Ki ebédel vasárnap a plázában a családjával?

CsaládEgyéb kérdések
A kérdést írta: piktorka2 ( 2016.04.11. 20:11 )
Válaszok száma: 24
Címkék: családjával, plázában, vasárnap, ebédel,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
piktorka2 2016.04.15. 19:06 (#24)
Senkit nem akarok ingerelni, de Bubuával szemben most egyet értek Decoval.
decotext 2016.04.15. 17:48 (#23)
Kedves Bubua53! Csak nem azt akarod mondani, hogy a magával is sóherkedő, otthon kotyvasztó, önsanyargató viselkedés a helyes? Hát mit csináltok Ti az életetekkel! Miért dolgoztok ha nem azért hogy jobban éljetek?? Ha mázlink van, akkor leszünk 80 vagy 90 is, de ez sajnos nem az átlag! Akkor mi a facnak takarékoskodjak? Miért kell magunktól is elvenni azt, amit megérdemlünk? Borzasztó, hogy a soherság a jó! Borzasztó, hogy az a cél hogy takarékos legyek miért is? Kinek?

Csak úgy megmelítem, hogy kolegám, egész életében hajtott, takarékoskodott, feléített egy házat, berendzte aztán pár éve elment először Dániába szabira. Ott kapott egy dupla agyvárzést és 48 évesen elhunyt! Nagyon fasza élete volt mi??

Ebbe fogtok belepusztulni, az állandó takarékosságba és soherségbe!
Piktorka, igen is jólteszi, hogy elkölti magára és a családjára a lét és
a Te viselkedésed az amiről mindenkinek le kéne szoknia!
piktorka2 2016.04.14. 22:13 (#22)
Hát akkor hanyagoljál, ahogy tettszik.
bubua53 2016.04.14. 16:46 (#21)
Látom, jól elvagytok egymással. Piktorka, hány válasz volt, és csak nekem viszed a magadét, úgy mint Deco. Más helyes nem létezik csak a tiétek. Bravó! De ha írsz valamire, előtte legalább olvasnád el rendesen. Ja, ahhoz kellene egy kis figyelem is, nem? De hát ti figyelemhiányosak vagytok, úgy tűnik, a többi hiányosságaitokat most hanyagolnám.
decotext 2016.04.13. 12:36 (#20)
adnék ..... akart lenni!
decotext 2016.04.13. 12:35 (#19)
Ha tudnék adnák egy pacsit Piktorka, de ez a Te dombod
Te kapirgálsz itt! Pontosan erröl fecsegtem! Magunktól
soha semmit nem kell sajnálni és ha valahol nem izlik a
kaja máshova megyünk! Se csula, se robotolás se semilyen
plusz munka! Örülök hogy Te legalább igy gndolkozol!

(Már azt hittem, hogy itt mindenki betegesen soherkedik még saját magán is!)
piktorka2 2016.04.13. 12:19 (#18)
Bubua!
Biztos Te vagy a legjobb szakács a világon, elismerem. Én akkor is azt mondom, hogy hatalmas a választék, és finomakat főznek. Nem kell a nagymamának rohangálni a konyha és az ebédlő között, és halálra fáradni egész hétvégén, hogy a család jóllakjon, és agyon dicsérje a nagymama főztjét. Aztán amikor elmennek a gyerekek, a nagymama halál fáradtan esik a fotelbe és mondogatja, ugye ízlett a gyerekeknek a kaja?
Én mostanában, ha lehet, a nagyobb ünnepeket sem töltöm otthon, hanem valamilyen szállodában kényeztetem magam, és a páromat. Sajnos az utolsó karácsonyt otthon töltöttük, és hulla fáradtak is voltunk, mire elmúlt az ünnep. A szilvesztert viszont egy jó kis wellness szállodában pihentük ki. ahol nagyon finom kaják voltak, pedig mi is tudunk főzni.
Ha hazamegyek, sem engedem, hogy a mama főzicskéljen, hanem kiviszem egy étterembe és azt ehet, amit szeme szája megkíván. Beviszem Szegedre, ahol jó kis éttermek vannak, és ha kell, akkor magyaros, vagy bármilyen más kaját ehet. A Régi Híd étterem kiváló. És élvezi is a mama, hogy kiszolgálják. Persze azért Ő is süteménnyel vár, ha leugrunk hozzá, de azért szeret beülni a Virág cukrászdába, és süteménykölteményeket nyalakodik. Nem szeretném, ha miattunk halálra dolgozná magát. Elvittem Őt egy plázába is kajálni. Szeme szája kikerekedett a hatalmas választék láttán. És bizony a kis dédi, aki egyébként istenien tud főzni, bizony olyankor dőzsöl a kajába. Élvezi a hatalmas választékot.
Az az indok, hogy én jobban főzök, meg hogy olcsóbb nekem nem jön be.
A plázában nem is drágább a kaja, mint ha otthon főznél és a maradékot szépen becsomagolva elviszik a gyerekek. Csak utána kell számolni.
Mi az, amit nem szeretsz? Az, amit még meg sem kóstoltál? Akkora a választék, hogy nem is tudod elsorolni, nem hogy végigkóstolni. Akkor mit nem szeretsz? Rengeteg kaja van, amit nem olajjal készítenek. Nem csak Meki van a plázában, hanem jó éttermek is, és mivel ezek önkiszolgálók, hát nem is drágák. Ezt a kevés kis időt, ami még hátra van az életemből szeretném kényelmesen leélni, és nem robotolni a vasárnapi ebéd főzicskézésével. Azért dolgoztam egy életen át, hogy a nyugdíjas életem ne legyen egy robot, és ne legyen unalmas sem. Pénzkidobás az étteremben való kajálás? Mi a fenére tartogassam? A gyerekek megkeresik a magukét, ami meg a miénk, azt feléljük. Utazunk, pancsolunk, kiszolgálnak. és pihenünk, ha éppen hagynak az unokák, ha éppen nem csatangolunk, utazgatunk velük. Ez a fáradtság viszont kellemes.
bubua53 2016.04.13. 10:56 (#17)
Én, köszönöm, nem kérem a plázás kaját. Nálunk ugyan nincs, de nekem csak a saját főztöm a jó. Voltam egyszer a fiamékkal Pesten, nem tudom melyikbe, príma fagyit ettem, azt tudom, ők ettek is a gyerekekkel, de én nem kértem.

Aztán hogy én kiadjak mittudomén mennyi pénzt olyanért, amit még nem is szeretek? Nem szeretem, mert olajban sütik, beteg leszek tőle, bár már nem annyira, azért, mert nem úgy fűszerezik - a vásárokban a húsokat kiszárítják, megégetik - sose kellett, gyerekkoromban sem sehol semmi kajaféle - bár ez nem plázás téma.

Max. néha eszem egy lángost, azt még elviseli a gyomrom, nem tudom, alighanem a tészta miatt, de semmi nem kell rá, mert otthon sem eszem hozzá semmit, nemhogy még annyit kiadjak a mellékesre. De ez csak egy hónapban egyszer, mert az enyém jobb, csak arra akkor rájárok, mert nyilván nem 2 db-nak való tésztát keverek be.

A pénzkidobást meg utálom, amit így nem dobok ki, mert igazából nem is kell, nem is jó - abból azt veszek, amit akarok, és még ízlik is. Vagy mást, nem kajafélét.

Mindig azt mondtam a gyerekeimnek, amit megspórolsz, azt BÁRMIRE költheted, mert azt amúgy csak kidobtad volna az ablakon.
decotext 2016.04.13. 07:12 (#16)
Piktorka!
Mi itt nagyon jól megvagyunk plaza nélkül is!
piktorka2 2016.04.12. 22:36 (#15)
Mondom! Költözz jó vidékre!
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
facnak takarékoskodjak, dupla agyvárzést, állandó takarékosságba, amiről mindenkinek, senkit, akarok, ingerelni, bubuával, veszek maradékot családjára, elismerem választék többi, plusz mondtam éppen, megkeresik elvittem, ablakon maradékot, főztjét máshova, kellemes helyes, rohangálni tiétek, veszek tudnék,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2023 TVN.HU Kft.