Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Keresés: reped |
Miért reped szét a bőr a hüvelykujjamon mindig ugyanott?? |
Ahogy olvasom, mindenki írt valami okosat! (Tényleg...)
Három dolog nem merült még fel:
1. BAKTÉRIUM-FERTŐZÉS
2. ORVOS (Bőrgyógyász, és/vagy endokrinológus, és/vagy belgyógyász szakrendelés)…
3. TEAFAOLAJ (Mint az 1-es gyógymódja, de erről, később.)
● A MÉRGEZÉS (1, 2), csak akkor maradna előtérben, ha FOLYAMATOS „kontamináció” (érintkezés) állna ... |
Kategória: Egészség – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 19 |
Hány bájgli reped ki karácsonyig, Piktorkának? |
Na elmondom, hogy most csináltam egy új recept szerint egy dióst és egy mákost.
Jelentem, nem repedt ki!
Igaz, hogy már csak egy töredéke maradt, mert itt jártak az unokák, de elhihetitek, hogy nem repedt ki.
Készültem a rosszmájúságra, ezért egész évben receptek után kutattam. Megvan a tuti recept, és elmondom, hogy a titok a töltelék készítésénél van. Mindegy milyen a ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Sütés, Válaszok száma: 13 |
Miért reped meg sütés közben a bejgli tésztája? |
... addig hagyod száradni, míg már nem lesz tapintásra ragacsos a felület, ezután rákened a maradék fehérjét. Ekkor megszúrkálod villával, hogy a gőz szabadon távozhasson, ezzel megakadályozod a repedést, a tojásbevonattal megakadályozod, hogy a tészta dagadni és emiatt újfent repedni tudjon, nem mellesleg pedig szép, márványos kinézetű, de könnyen vágható süteményt kapsz jutalmul. (A ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Sütés, Válaszok száma: 16 |
Mitől reped ki az ember ujja hegye krémezés ellenére is? |
Soha nem krémezem semmimet. Jó, lehetnek bizonyos
olyan erotikus gyakorlatok ahol szükséges segédanyag
felhordása, de amúgy soha semmit, pláne nem a kezemre.
Minél többet krémezi valaki a kezét, annál többre van szüksége, mert a bőr természetes zsírképző képessége csökken illetve megszűnik. Ez olyan mint a hajmosás. Minél többször mosod annál hamarabb zsírosotódik! A nejem ... |
Kategória: Egészség – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 19 |
Megüti magát a csiga, ha leesik? |
Feltehetően igen,megüti magát,de ez nem jellemző,ugyanis a csiga egy olyan nyálkás anyagon csúszkál,illetve hozzá tapad a (futófelülethez),ami nem nagyon hagyja , hogy le-essen . ... |
Kategória: Állatok – Hüllők, Válaszok száma: 5 |
Reped vagy nem reped ez itt a kérdés? |
... attól függ mi reped, vagy nem reped.
a bejgli néha reped, néha nem.
ha nagyon kiszárad bizony nagyon morzsolódik.
de óvatosan, vizes késsel meg kell próbálni szeletelni.
általában vizes kést ajánlok mindenre, amit szeletelni kell.
és neylon zacskóban nem fog kiszáradni, könnyebb szeletelni.
a kenyér is reped is és morzsolódik, nem lehet normálisan szeletelni.
nem jó ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Sütés, Válaszok száma: 16 |
Milyen a tökéletes beigli? |
Ilyet sütöttem én, kedves Hatibacsi, omlós, nem ragad, elolvad a szájban, eteti magát, de kettérepedt végig a teteje, pedig azt hittem, hogy összeollóztam a netről mindenki tapasztalatából a tökéletes beiglit, az íze az, de a külalak csapnivaló.
Szerintem sok volt benne a töltelék, én nem szeretem, ha csak szárazon meg van szórva, meg kiszárad a tésztája egy nap alatt.
Tettem ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Sütés, Válaszok száma: 19 |
A fékolajat 2 évente kell cserélni? Ti szoktátok? |
Kedves Marko1! Mi már a 70-es években kezdtük a vezetést. Azóta sokféle kocsink volt mindkét üzemmóddal. (Benzines és dizel) Van egy gk.-szerelő mester haverom akit már ovodás korom óta ismerek, s ő a követlezőt mondta:
Soha nem a dátum (évek) legyenek a mérvadók, hanem a megtett km. Cseréljük le az olajat minden 10 ezer km után. Akkor is ha még szép borostyán szine van (ami ... |
Kategória: Közlekedés – Közlekedés biztonság, Válaszok száma: 4 |
Miért nem jó a mákos bejgli? |
"Így nem reped meg
Vigyázzunk, ne tegyük túl meleg sütőbe a feltekert bejglit, mert az nagyon hamar megbarnul, és ne tegyük alacsony hőmérsékletűbe se, mert akkor viszont túlkelhet a tészta. A mákos vagy diós patkónk akkor nem reped szét, ha felül megszurkáljuk a KÉSZ süteményt, így ki tud jönni belőle a gőz, és nem robbantja szét két kezünk és türelmünk kemény munkáját. A ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Sütés, Válaszok száma: 25 |
Ilyen bonyolult a sütés? |
Sajnos az a helyzet, hogy ennek is megvan a fizikai, illetve biokémiai magyarázata:
a túl meleg sütőben a külső tésztaréteg hamarabb megkeményedik mint a belső, amelyikben az élesztő még a dolgozik. A kemény réteg nem tud olyan ütemben nyúlni ahogy a belső rétegben felhalmozódó nyomás megkívánná.
ha megszurkálod a tetejét egy vékonyabb villával, vagy hústűvel, akkor a sütéskor ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Receptek, Válaszok száma: 13 |
|
|
|