Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Keresés: receptje |
Ilyen bonyolult a sütés? |
Sajnos az a helyzet, hogy ennek is megvan a fizikai, illetve biokémiai magyarázata:
a túl meleg sütőben a külső tésztaréteg hamarabb megkeményedik mint a belső, amelyikben az élesztő még a dolgozik. A kemény réteg nem tud olyan ütemben nyúlni ahogy a belső rétegben felhalmozódó nyomás megkívánná.
ha megszurkálod a tetejét egy vékonyabb villával, vagy hústűvel, akkor a sütéskor ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Receptek, Válaszok száma: 13 |
Mi a herkentyűburger titkos receptje? |
Még mielőtt valaki rosszra gondol:
A 70-es évek vége felé csopvez voltam a FÉG szereldéjében.
A csoportom 8 fő idősebb hölgyből állt. Egy idő után született egy olyan kompromiszzum, hogy megtanítanak tarhonyás krumplit (pásztortarhonya) főzni, ha én hajlandó vagyok bekapcsolni alatta a gázt, és néha megkevergetem, majd ha kész van akkor kikapcsolom az égőt alatta.
Így ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Konyhai praktikák, Válaszok száma: 11 |
Miért nehéz (vagy sokaknak lehetetlenség) Istenhitben élni? |
#15 Csak azt mondod fel, amit a suliban beléd rágtak. Az ókorban, de még a középkorban is, egyes emberek még képesek voltak érzékelni is a természetfeletti világot. Ma is akadnak ilyenek, a különbség az, hogy ma már ezért diliházba zárnák őket, ha elmondanák, ezért nem is mondják el. Ha mégis megteszik, akkor a média közröhej tárgyává teszi őket. Itt egy történet egy ókori próféta ... |
Kategória: Kultúra – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 40 |
Tudja-e hogyan készül a dobos torta? |
Dobostorta .
6 tojásból készült piskótából 5 lapot sütünk. / Ha fel tudjátok szép vékonyra vágni ,egyben is megsüthető/
Krém: 20 dkg cukrot 6 tojást 1 vaníliás cukrot 15 dkg csokoládét gőz fölött krémmé főzünk /Ha kihűlt belekeverünk 20 dkg vajat. A krémmel megkenjük a lapokat és a torta oldalát , a tete-
jét pedig pörkölt cukormázzal vonjuk be.
Pörkölt cukormáz:20 dkg cukrot ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Receptek, Válaszok száma: 2 |
Tudod, hogy interneten is alá lehet írni a Munkát! Levegőt! petíciót? |
Csak a Paksot érintő témához hozzászólva:
Hülyék ezek?! Az atomerőmű a legtisztább energiaforrás a világon, és ez még évtizedekig így is fog maradni. Mégis mit akarnának helyette? Szélerőművet? Egy ilyen erőmű megépítése 100 millió forintos nagyságrendben van, 10+ éves megtérüléssel, ráadásul több száz kellene belőle, de ami a fő probléma, hogy a szél nem fúj mindig. Vízerőmű? ... |
Kategória: Politika – Magyar Politika, Válaszok száma: 6 |
Barackmagból készült sütemény receptje van valakinek? |
Bármilyen egyébként (recept szerint) mandulából / val készült süteményt készíthetsz barackmaggal is.
Egy titka van csupán.
Forróvízbe dobva meg kell nyúzni a barackmagot. Így nem lesz keserű.
A magbelső barna héja tartalmazza azt a mérget amitől sokak óva intenek,s maga a mag is a barna héjtól keserű ízű. ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Receptek, Válaszok száma: 2 |
|
|
|