Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Keresés: nokedlivel |
Etetett már valaki kacsát nokedlivel? |
... nokedlit ... ezt föleg átvitt értelemben szoktuk használni, viszont nagyon is valoságos alapja van.
Gyerekkoromban, nagymamámnál, vasárnaponkánt mindig paprikás csirke volt, jo sok nokedlivel ( mivel sokan voltunk és kevés volt a hus ), gyakran kimaradt sok nokedli, mi gyerekek ezzel etettük a kacsákat, nagyon izlett nekik, szinte letámadtak bennünket a kajáért, és pillanatok ... |
Kategória: Állatok – Madarak, Válaszok száma: 8 |
Szoktál főzni hétvégén? |
Minden szombaton, ebédre én főzök!
Vasórnap a nejem!
Ma csiprke mell volt, fokhagymás szósszal.
Sütőben sütve, a szaftjára piritva! Hozzá
rizs cukorboróval s egyébbel:
https://www.groby.hu/product_images/pr/04/9/51649_se1_9f93e.png
Ilyen keverék rizzsel! A rizs thaiföldi volt! :))
http://www.yano.hu/site/assets/files/1027/thai-parboiled-rice.jpg ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Főzés, Válaszok száma: 4 |
Ki hogyan készíti a marha hátszínt? Legjobb saját marha hátszín recept? |
A mártások könnyen elkészíthetőek. Alap egy besamelmártás, és ezt tovább úgy ízesíted,ahogy akarod. Gyakran ötletelek, attól függően, hogy milyen kedvem van és milyen anyagok vannak hozzá éppen. Elképzelheted úgy mint egy olyan rántás,ami vajjal készül és az enyhén megfuttatott lisztet, tejjel, tejszínnel öntöd fel víz helyett. Ebbe tehetsz késélével elkapart fokhagymát, vagy ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Receptek, Válaszok száma: 19 |
Hogyan készítik, hogyan gyúrják össze a gyros hús darabot? |
...Mi van, idióta, most egyszerre mégis MEGÉLEK a KENÓ-ból?!... :))
(Mondom, hogy skizofrén vagy!)
„Apró” helyesbítések, azért nem ártanak…
1. Aki KÉPES megélni a KENÓ-ból, AZ NEM LEHET HÜLYE! (Pláne, nem lehet oxigénhiányos...) ;))
2. Aki KÉPES megélni a KENÓ-ból, AZ NEM LEHET „ALSÓ RÉTEGHEZ TARTOZÓ”, hiszen az ELLENTMOND az alap-állításnak!... ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 33 |
Ő lenne a magyar nemzet megmentője ? |
Na ezt fontoljátok meg!
Mi már régen tudjuk, hogy a LIBATÖPÖRTYŰ növényi eredetű étel, - hiszen ki látott még húsevő libát??!
De ilyen szépen összefoglalva - jó elolvasni a lényeget.
Egy autón láttam egyszer: A vegetáriánusok sem élnek tovább, - csak sokkal rosszabbul néznek ki!
Ugye milyen jó végre az igazat olvasni??
Imádom azt a doktort, aki az alábbi bölcs ... |
Kategória: Kultúra – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 17 |
Holnap szeretnék valami igazán különlegeset főzni a páromnak, mit ajánlotok? |
Ajánlom ilyenkor nyáron a Ponty Orly módra nevű ételt nektek, hacsak nem tartoztok abba a csoportba, akik utálják a halat.
Jól hangzó neve van, és nem kellenek hozzá különleges összetevők, a maradék sört pedig ebben a nagy melegben jóleső dolog meginni, de a többi sem vész kárba, mert megeszitek. :)
Nem is számít drága ételnek, nem kell sok hozzávaló az elkészítéséhez, a hal ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Főzés, Válaszok száma: 11 |
Ti mit főztök a hétvégén? |
Kedves Decotext! Félve szólítalak meg, mert megint kekeckedésnek veszed, pedig csak ismeretterjesztő céllal kívánok reagálni a 10. számú hozzászólásodhoz. Először is gratulálok ahhoz, hogy -nyilván jól megérdemelt munka árán- olyan jól álltok anyagilag, hogy megengedhetitek magatoknak az éttermi kosztot. Sajnos a legtöbb magyar család nem áll ilyen jól -bár ők is dolgoznak, már ha ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Főzés, Válaszok száma: 13 |
Mit szoktatok reggelizni? |
Pirítós kenyeret teával vagy joghurttal, esetleg lekváros kenyeret vagy bundás kenyeret, ha van rá alkalmam.Ha van itthon szalámi vagy kolbász ,esetleg felvágott, akkor azt is eszem, de ezekért nem rajongok. Most mivel voltunk a FEHOVA nevű kiállításon, ott vettünk vaddisznóhúsos pástétomot, annak is a zöldborssal ízesített változatát, ez kis különlegességet vitt a reggelijeinkbe, ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 8 |
Milyen tészta a hokedli? |
Probáld ki : eredj be valamelyik előkelő cukrázdába és rendelj egy nagy adag hokedlit ! Falatozzál belőle és meglásd milyen finom!. A pincérnek mond, hogy írja az én számlámra meret vendégem voltál ! és adja meg neked az elkészítési módját is.
Ha nemm izlik, akkor eredj egy vendéglőbe és rendelj egy borjúpaprikást , tejfölösen és nokedlível, kisérve valami zöld salátával.
A ... |
Kategória: Gasztronómia (étel, ital) – Egyéb kérdések, Válaszok száma: 18 |
|
|
|