Regisztráció  Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 19621
2. decotext 16547
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9784
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. dnemethk 7901
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1053
2. xenos 984
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 735
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 619
9. sunchat 485
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Például: Ha Ön 100 választ adott és ezek közül 10 válaszát találták helyesnek, akkor a helyesnek talált válaszainak aránya 10%.
1. xenos 10.06 %
2. bubua53 6.14 %
3. imperator 5.36 %
4. botka_eva 5.14 %
5. colonel 4.24 %
6. hatibacsi 3.15 %
7. dudaas 2.68 %
8. baracsmaria 2.07 %
9. wheels 1.96 %
10. jn 1.78 %
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
JövőPláza
Hamupipőke diafilm
1.480 Ft
 
A kismalac meg a farkasok diafilm
1.480 Ft
 
Fekete necc harisnyanadrág, strassz díszítéssel, XL XL-es méretben
1.621 Ft
 
racsni javító készlet 3/8" 72 fog Fortum
1.461 Ft
 
Unico plus építő alap elemek 3 db
1.520 Ft
 
még több termék
Mit tudtok az egészségügy újabb változásáról?
Ma megkértem az asszisztensőt, hogy nyomtassa ki a laborleletemet, azt felelte, hogy már nem adnak ki leletet, mert felesleges papírmunka. Majd az orvos látja a gépen, mi van a leletemben. Nem tartom igazságosnak, ha van önrendelkezési jogom, ha ezt is bevezették, illetve megengedték, mi köze van minden orvosnak az én leleteimhez? Meg magamnak kértem az egyik értéket ellelnőrzés végett, mivel az egészségügy hosszú éveken keresztül nem foglalkozott az egyik betegségemmel, mint általában én megyek kontrollra, ellenőrzésre, saját beutalóval, majd viszem, mint mindig a labor leleteket. Ezután az egészségügy titokban fogja tartani a vizsgálatok eredményeit, nem lesz a kezemben semmi kézzel fogható eredmény? Nem tudom kezelni az ügyfélkaput, hogy korlátozó intézkedéseket hozzak létre, kik férhetnek hozzá az adataimhoz.

Sőt folytatta azzal, hogy nemcsak leletet nem fognak kiadni, hanem receptet sem írnak júniustól, ők adják le a gyógyszertáraknak, mit adjanak majd ki nekünk. Nem értem, miért kellett ennyire megbonyolítani és miért vették el az emberi méltóságomat azzal, hogy mindenki láthatja az orvosi történeteket? Egy szép világban nem lenne probléma, de ahol nagy a jellemtelenség, a közömbösség, a lenézés, ott ez semmi jót nem eredményez.

PolitikaTörvények
A kérdést írta: katalinkohut ( 2018.04.10. 21:54 )
Válaszok száma: 14
Címkék: változásáról, egészségügy, tudtok, újabb, gyógyszertáraknak, önrendelkezési, megbonyolítani, intézkedéseket, jellemtelenség, laborleletemet,
1 2 
Válaszok Új válasz
kohlinka 2018.04.14. 08:00 (#14)
Elírtam a mondatot. Jobbult az értékem a drága gyógynövényből vásárolt tablettától, míg a Hunnia börtön egészségügyének gyógyszergyárai szándékos mérgeket iszonyatos mellékhatásokkal állítanak elő valamennyi betegsége ellen az orvosi lexikonok tartalmának, mint karmikus betegségeik elleni kémiai anyagokat. Ezek a kémiai anyagok tiszta szervezetbe jutva toxikus mérgezéseket hajtanak végre, amiről tudnak, ennek ellenére legyógyszereztek engem hosszú éveken keresztül szándékosan, tönkre téve az egész testemet. Most is rengeteg gyógyszert szedek, annak ellenére, hogy mindennek van gyógynövénye, de nincs pénzem megfizetni őket. Azelőtt egy polititablextől a vérem ellenállt, úgy jártam az utcán, amikor bevettem a körzeti orvos felírása után, hogy bűzlött mindenem.
katalinkohut 2018.04.14. 07:43 (#13)
Kedves Katalin! Nagyon nehezen kinyomtatták a laborleletemet, most utoljára szavaival az egészségügynek. Nem értettem a háziorvost, mert én kértem májfunkció vizsgálatot, meg struma vizsgálatot, nekem kellett a lelet ellenőrizni az értékeimet. Tavaly november vége óta szedek Máriatövist, mert háromszorosa volt a májfunkció értékem a megengedettnek a sok gyógyszer miatt, amiket szedettem velem, ugyanis én minden kémiai anyagra allergiás vagyok, a mellékhatások is kijönnek rajtam. Az egészségügyet a májam harmadik stádiuma egyáltalán nem érdekelte, hiába vittem a laborleletet kontrollra, meg sem nézték eddig. Harminccal csökkent a májregeneráló tablettától a rossz érték, még folytatni kell a Máriatövis szedését. Ezért írtam le ilyen részletesen, mert egészségügyet reformál a minisztériuma Miskolcnak, hogy azért járok ellenőrzésre, kontrollra, hogy tudjam az állapotomat, melynek jobbítása végett mindent elkövetek a nyomorom ellenére megvásárolt igazi gyógyszerekkel, melyeket a gyógyszergyárai állítanak elő a narancsoknak. Nekem kell a lelet, ők nem azért voltak lezárt határokon belül egészségügy néven, hogy megtartsák az egészséget, születésem előtt a Szomorú vasárnap kezdete óta tiszta szívű emberek ellen tüdőkórházakat üzemeltettek, TBC-ben haltak meg a jóemberek. Ez már régóta így történik.

Jövő héten megyek a gyógyszertárba Taj kártyám bemutatásával, a leadott gyógyszereket kiváltani számítógép alapján, ami felfoghatatlan. Átléptek egyszerűen 1995-ben a jövőbe a narancs egészségügyével következményei nélkül a világapokalipszisüknek, amit végrehajtottak könyörtelenül pszichiátriai reformálásával a világkönyvtár szereplőknek.
Már ismét politizálok. Nem tehetek róla, az igazság a legelső, ezért féltek tőlem a kommunista vasfüggönyösök annak idején, mert nem tudok mást mondani.
katalin_53 2018.04.13. 22:24 (#12)
Szervusz!
Nekünk adtak leletet a héten mindenhol, mert vizsgálatokra járok.
szensavasutlezaras 2018.04.11. 16:49 (#11)
A legkevésbé se meglepő, ha tovább romlott az egészségügy. A teljes összeomlásáig ez már nem is fog változni. Köszönjük szépen, szavazók.
katalinkohut 2018.04.11. 16:11 (#10)
Ez mindig így volt, hogy amit adnak, valahol vissza is veszik. Én 1991-ben írtam meg a Jupiter-lány kalandjainak történetét arról az időről, amikor még Jupiteren és a többi bolygón éltek, s egyszer egy nagy vihar idején az egyik kislányt kisodorta naprepülőjével az űrbe a vihar, s miután minden bolygón landolt, ide került a Földre. Olyan idő volt, amikor adóval fizettették meg az adóval terhelt fizetésekből vásárolt élelmiszereket, tárgyakat. Azóta ugyanezt elérte a narancs színben 1989-ben felállt ózdi cigánytelep. Megkapják a fizetést, melyből levonnak mindent adóval együtt, majd mennek a boltokba vásárolni mindent adózva állandóan megállás nélkül rezsiszámlákkal együtt. Felfoghatatlan számomra, hogy megírtam előre a valóságát a jelenkori történelemnek.

Felfoghatatlan, amit politikaként űznek születésem óta, hogy kiválasztott az összes Ferenc politikailag szerepe végrehajtásával, minden János, meg felfoghatatlan szereplő gárdája a világ-apokalipszis állandó végrehajtóinak. Ne haragudj, nem érted, ezt nevezték el politikának, a játékosok meggazdagulva mentek a nemi törzseikhez, a világ minden részébe, soha nem lett volna vége az idúhúzásuknak, mely 1983. óta tartott kommunista és vallási korok ébresztésével, névtára alapján Miskolcnak állandó politikus és celebsztárok állításával.

Ezt kellett volna lezárni, nagyon nehéz, hiszen hatvan éve dőzsölnek, sok a vesztenivalójuk a Világ állandó összezúzóinak és nyomorbadöntőinek.

Bízom benne, hogy minden napvilágra kerül és minden igazságosan, már amennyire lehet a perverzeknek és csonkítóknak, gyalázóknak visszaadni mindent főszerepeikkel együtt, igazságos véggel zárul, lezáródnak a politikai játékok úgy, hogy mindenki a saját tette alapján elért véget kapja meg.
decotext 2018.04.11. 15:03 (#9)
2019-ben meg 12x3000 lesz ha addig marad az összeg!
Ez meg 36 ezer lesz! A kérdésem a fitymához hogy mit
adtak akkor?
decotext 2018.04.11. 15:01 (#8)
Édesanyám 83 éves nyugdijas. Tavaj adtak neki
nyugdijemelést, idén mindenki kapott rezsitámogatást
most meg 3000 forinttal megemelték a havi ellátást
az idősek otthonában (visszamenőleg) április 1.-től.

Ez 2018-ra: 7 x 3000 forint ami 21 ezer.
Csupa rezsitámogatás az élet!
katalinkohut 2018.04.11. 11:05 (#7)
Tudom, hogy mi van az ügyfélkapuban, csak nem tudom kezelni, mert nekem mindig összeomlik a rendszerük.

A probléma, hogy az orvosokat a narancsok állították, régi kommunista orvosokkal együtt, lezárt határokon belül kezdtek, azt téve, amit akarnak, nem bízok bennük, hogy az ő kezükben legyen minden döntés, mert ők nem hivatástudattal rendelkező emberfelettiek, ahogyan az orvosokat régebben elképzeltem, azt hittem, különbek nálam, rájuk bizhatom az életemet. Minden vizsgálati anyag nekem kell a kezemhez, mert ez egyfajta biztonságot ad. Ők nem tagadhatják meg a laborletetek kinyomtatását. Én soha nem voltam beteg legyőzésemig Csernobilkor, azóta folyamatosan visszaéltek a helyzetükkel, ami még nincs lezárva, addig nem reformálhatnak semmit.
botka_eva 2018.04.11. 10:22 (#6)
Ezekből választhatsz. Az ügyfélkapun keresztül intézhető ügyek.
Belépés után elérhető szolgáltatások

• Háztartási nagygépek cseréje
• eBev szolgáltatások
• NAV elektronikus nyomtatványai
• Egyéni vállalkozás - online ügyintézés (Webes ügysegéd)
• Forgalmi engedéllyel kapcsolatos ügyintézés
• Adatszolgáltatás letiltása
• TAJ-szolgáltatások
• Nyugdíj e-ügyintézés
• Foglalkoztatott bejelentése
• Magánnyugdíjpénztári szolgáltatások
• Elektronikus felvételi
• Gépjármű-igazgatási ügyekkel kapcsolatos ügyintézés
• Lakcímigazolvánnyal kapcsolatos ügyintézés
• Nemzetközi vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézés
• Okmányiroda az interneten

A TAJ szolgáltatásoknál elvileg beállíthatod, hogy kik lehetnek a jogosult nézelődők. Sürgősségi esetben ez úgy sem érvényes. Tehát nem zárod ki azt, akinek fontos, hogy a te érdekeben lássa. Vagy ha nem ott,akkor az Adatszolgáltatás letiltásánál teheted meg.
katalinkohut 2018.04.11. 10:21 (#5)
Például azért nem kapok dexa vizsgálatra beutalót a reumáról, mert megtagadtam a gyógyszer szedését, ami fogkipergést és gégetályogot okoz. Így az egészségügy nem végzi el az ellenőrzést, megtagadva tőlem a vizsgálatot, hogy ismerjem az állapotomat, melyet az egészségügy okozott, beadva nekem ellenekezés ellenére egy olyan injekciót, mely petefészek dugulást okozott, így lassan beállt a kimax mesterségesen előidézve, rögtön jelentkeztek az osteoporozisos tünetek. Ők teljesen felügyelet nélkül voltak mindig, azt tesznek, amit akarnak.
1 2 
Facebook komment
További címkék
drága gyógynövényből, orvosi lexikonok, kémiai anyagok, egész testemet, elírtam, mondatot, jobbult, értékem, egyszerűen nyugdijas nyugdijemelést, elért törzseikhez minden, szolgáltatásoknál nyugdíj vesztenivalójuk, szomorú semmit, pszichiátriai leletet, jobbult vallási, összeomlásáig adóval, végrehajtóinak lelet, ismét gyógyszereket,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,
© 2016 TVN.HU Kft.