Regisztráció  Belépés
Keresés
Hirdetés
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Az alkalmazás letölthető az Android Marketből is!

Letöltés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 17928
2. geptop 16369
3. donaldduck 14878
4. decotext 14763
5. hatarvadasz 13568
6. xenos 9599
7. feerko 9543
8. ibicimama 9279
9. piktorka2 9100
10. dnemethk 7901
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1052
2. xenos 965
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 809
5. pola62 730
6. donaldduck 726
7. geptop 664
8. hatibacsi 601
9. sunchat 482
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Például: Ha Ön 100 választ adott és ezek közül 10 válaszát találták helyesnek, akkor a helyesnek talált válaszainak aránya 10%.
1. dogunalom 17.89 %
2. xenos 10.05 %
3. archangel_g 9.88 %
4. botka_eva 7.74 %
5. bubua53 6.18 %
6. donaldduck 4.88 %
7. venil 4.15 %
8. bobby-one 4.08 %
9. hatibacsi 3.35 %
10. kgb 2.4 %
JövőPláza
Fedezd fel Equestriát világos csillámlás
4.670 Ft
 
Fedezd fel EQUESTRIÁT Varázslatos jel
4.169 Ft
 
Supermag classic 105 db-os műanyag tartóban járművek
7.620 Ft
 
Fedezd fel Equestriát mozgatható Póny
4.409 Ft
 
Fedeles teknős homokozó - világoszöld
11.190 Ft
 
még több termék
Eltudjátok képezelni, hogy ez a hír igaz?
http://www.origo.hu/...gatsa.html

Ez esetben már nincs is ideológia vagy hitelesség?

PolitikaAktuális hírek
A kérdést írta: wheels ( 2017.08.11. 15:21 )
Válaszok száma: 31
Címkék: eltudjátok, képezelni, igaz, hogy,
1 2 3 4 
Válaszok Új válasz
foxworkinspace 2017.08.18. 16:20 (#31)
1. Feltűnt?: "(Persze, ettől még nem kell szeretnünk...)"
2. Idegen pénzen hízik, DE A MAGYAROK VÉRÉN AKAR HATALOMBAN MARADNI!
3. Alízkával mi van? (Tudod, aki Putnokon lopta meg az önkorit, te meg eltussoltad az ügyet!...) )

(Rohadék...)
putnok7882 2017.08.18. 16:13 (#30)
#29.
Ha pénzügyi zseni lenne, akkor tudnia kéne, ha pártokat meg is tud venni a sok pénzén, de egy párt győzelmét nem. (Egyébként még emlékszem azokra az időkre, amikor ugyanúgy simicskáztatok, mint ahogy most mészároslőrinceztek! )
A másik részét illetően. Ha az azeri, orosz pénzen való kihízás így igaz, akkor még mindig szimpatikusabb, mint magyarok verejtékén. A kedvenceid is tudnak idegen pénzen hízni. Lásd négyes metró lenyúlása! Nyalják az unió seggit, aztán két másokkal lopják meg a segg tulajdonost. Czeglédi elvtársaid pedig a diákokét lopta el, azon hízott ki. És Simon elvtársra emlékszel még?
foxworkinspace 2017.08.18. 14:28 (#29)
...Simicska, NEM STRÓMAN VOLT, hanem PÉNZÜGYI ZSENI - jelenleg is!... (Persze, ettől még nem kell szeretnünk...)
Mészáros «pénztáros» Lőrinc viszont, egy senki, akiből az azeri és orosz pénzen kihízott öltönyös, gyakorta kitaposott cipős, néhanap meg gumicsízmás bonszáj diktátor csinált echte ungarische STRÓMANT! )odusszeusz 2017.08.18. 09:01 (#28)
Simicska a lehetőségeit, anno azért kapta, hogy a fidesz perselybe is jutasson X százalékot. Ment is ez, amig oly sok lett neki, melyből már sajnált adakozni. Mondván immár kellően erős és gazdag ahhoz, hogy önálló utakat járjon. És ne fentről határozzák meg a hozzájárulás mértékét. Kapzsiságból összeveszett a gazdával, aki a lehetőségek tárházával oda juttatta, ahonnan úgy véli önállóan is megy.
Kisebbségi komplexus, bizonyitási kényszer, bosszúvágy. Nem ideológia, hitelesség, hanem csak a pénz hatalmának illúziója.
Le akarja győzni, meg akarja alázni a fideszt, mellyel ha sikerülne, magának tudná bizonygatni, hogy ő tette a fideszt naggyá. Pedig csak egy stróman volt, mint ahogy most Mészáros Lőrinc. És lehet, hogy ez utóbbi is egyszer telhetetlenné válik. És sértőnek érzi majd a szerepét és a simicskai útra lép. És akkor majd nemcsak a fidesszel birkózik a két úriember, hanem egymással is. Adják-veszik majd a pártokat, amig a Soros által fémjelzett háttérhatalom engedi. Nekik, most speciel kapóra jött Simicska a költségtakarékosság végett.
wheels 2017.08.16. 15:04 (#27)
Kedves wrist,

a "legőszintébb baloldali" politikus nem lehet szavazatváró az Mszp-nél mert nem is tag és meg is bukott. Az övé tényleg nem csetlés-botlás...de a Kunhalmié nem komoly...viszont nyilván őt sem gondolja senki komolyan...még...
Én csupán arra gondolok, hogy behúzhatnak valahonnan a háttérből egy szimpi arcot, hogy előre lendítsék a szekerüket. Már, ha egyáltalán eszükbe jut...csalódnék, ha nem.
Igen, én is úgy vélem, hogy a hataloméhség miatt nem tudnak megegyezni..ez persze nem kedvez nekik, sem együtt, sem külön.
Ezt Ferkó jól látja, hogy csak együtt lenne esélye bármire is.
Csakhogy az Mszp ő miatta bukott nagyot és ezt megismételni ők sem akarják.
Saját K.o.-t végeztek el magukon.
Vagy inkább Szeppukut.
Jó felvágták............még most is tart a következménye.
Ferkó a legnagyobb hibát követte el, amit csak politikus megtehet...hamis bűnbánó magatartás.....ha igaz lett volna, akkor hamar félreáll. De nem volt igaz a bűnbánat, csupán egy politikai fogás volt amely nem jött be.....
Az ország nagyobb része nem ette meg.
Van ilyen.... ezt el(sz)úrta
wrist 2017.08.16. 11:44 (#26)
Nem, kedves wheels!

Ha tényleg így van, hogy elfelejtenek csetléseket-botlásokat, miért nem voksolt a teljes baloldal a legőszintébb politikusra, vagy a szakértői kormányt vezető, a tisztséget 1 forintért vállaló hiteles személyre. Egyébként egyszer már volt szakértői kormány Horn vezetésével. Ködösek a tanulmányaim, mi is lett a vége? Beugrott, leváltották őket. A baloldal "valami" miatt egyszerűen nem tud összefogni. Az a "valami" a hataloméhség. Ebből a CEU ügyből egész jó dolgot tudtak volna kihozni, akár együtt, akár külön-külön maguknak, de követték Gyurcsány szellemiségét és elkúrták. Most arra várnak, hogy ide is eljön a tavasz ősszel. De megbízható időjósok szerint az ősszel ránk köszöntő tavaszias időjárást az arra nem megfelelően felkészülők számára zord ősz és hideg tél váltja.
wheels 2017.08.16. 11:16 (#25)
Javítás
Így lenne helyes:
" hanem az, hogy ha nem látom azt, hogy mi a világ menetelésének iránya. Személy szerint ezt a jelenlegi irányt én nem kívánom a saját életemre."
És úgy látom, hogy a jelenlegi kormány sem.
wheels 2017.08.16. 11:14 (#24)
Nem Foxi,

nem az a vakság, hogy egy esetleg általam antipatikusnak, illetve utálatos egyénnek nem adok bizalmat a kormányzásra, hanem az, hogy ha nem látom azt, hogy mi a világ menetelésének iránya, és ezt az irányt én nem kívánom.
És bíz azt az irányt a mai baloldali, legfőképp liberális politika képviseli.
Mert nem kívánok multikulturális társadalmat, nem kívánok olyan ideológiák között élni amelyekben az egyedek akarják eldönteni, hogy ők férfiak vagy nők - és nem pedig természet szerint, nem kívánok olyan társadalmat, ahol kevesebbek a szabályok, ahol nincs erkölcs és, etika, és nem kívánom azt, hogy egy idegen hatalom mondja meg, hogy mit tehetünk és mit nem.
Mert az idegen hatalom nekünk nem akar jót. A török óta ez van.
A Ray Charles egyebek mellett nagyon jó zenész volt, remek zongorista, dalszerző énekes. Egy igen tehetséges fószer
Egyébként nem azt mondom, hogy ez a régió biztonságos, hanem azt, hogy jóval biztonságosabb mint innen keletre vagy délre vagy nyugatra.
Ha valaki ezt nem látja, az oly homályosan lát mintha vakablakon tekintene ki, amelynek nincsenek is erényei mint Ray Charles-nak
foxworkinspace 2017.08.15. 23:35 (#23)
...Ha NEKED 'Wheels', ez a régi jó régió "biztonságos", akkor TE IS vakabb vagy, mint Ray Charles!... )

hatibacsi 2017.08.15. 23:33 (#22)
Wheels, én nyugodtan adok nekik tippeket....Úgysem fogadja meg a sok vén hataloméhes "proletár"....Ha megfogadják, azzal meg jól jár mindenki....De soha, nem képesek rá, hogy félreálljanak a kormánytól....

Volt már itt néhány mondatom, amit kevesen értenek meg....Pedig a hír igaz volt....Láttam élőben....Ehhez fel kéne nőni.... Tudod már nem elég egy Foxi-maxi.... Hangzatos szavak.....Bólogatni a nagy tesónak....Oda kell állni és dönteni kell naponta....Persze sokkal simábban megy, ha bólogatunk a nem létező háttériparnak, és zsebre vágjuk az érte járó kiváltságokat, csak ettől egy ország nem fog működni....Az emberek meg annyira mégsem hülyék, hogy beérjék kevesebbel....

Aztán utána jöhetnek az őszinteségi rohamok....Amit ma sem értek meg, hogy értelmes ember hogy tekinthet rá pozitívan...

Mert ki merte makkantani, hogy éveken át csak hazudtak....Hát ezt őszinteségnek tekinteni, nagy botorság....Persze értem én, hogy velem van a baj.....És mind ezek ellenére én vagyok a hülye.....mert valamit mondani kell egy keserű szájnak.... Nem magát fogja okolni, hogy rosszul nézelődik a világban....Még mindig nem hatolt be az input.... Cselekedni kéne.....Bíznak a rutinokban, amik már nyóc éve nem működnek.....De eccer már működött 45-ben, 56-ban, működött 90-ben, 94-ben meg főleg....Ittunk egy vodkát, meg még kettőt, azt megkoronáztuk Gyulát....Mert féljózanul belehajtott az árokba....Nahh, ugye, hogy működik....

Aztán jött a Bokros csomag, mert ez a hülye elődkormány elrontotta....Aztán jött a Fidesz....Aztán négy évvel később, belebukott a Fidesz a médiába...Aztán nyóc évig nyomta a heti hetes a mocskos Fidesz miatt szívtok poéngyárat...Aztán egyre kevesebben röhögtek rajta, de legalább a szereplőket megfizették....Közben egyre jobban szorult a hurok....Éves áremelések , nagy hiány, csődtömeg és megszorítások....Az EU meg tapsolt, mert nem kell lovét ide osztani, mert 10% feletti a hiány....Ez volt a szociálisan érzékeny világ....

Ám most sokkal nagyobb a baj mint eddig....Mert van pénz újra amit el lehetne újra lopni....Mert ez a hülye kormány stadionba önti, meg metróba....Azt meg nem lehet hazalopni.... Lézershowt csinálnak Szegeden, meg mindenféle undormányos sportrendezvényeket....Idönként kórházat építenek..... Kifizettek a devizában eladósodott önkormányzatokat....Micsoda szégyen....Pedig milyen jól ki volt találva....

Nahh rövidre fogom.....Miért is nem akarnak a hülye magyarjai balra szavazni? Mert annyira még sem hülyék, mint szeretnék.....

1 2 3 4 
Facebook komment
További címkék
párt győzelmét, másik részét, unió seggit, segg tulajdonost, feltűnt, persze, ettől, szeretnünk, önálló része akiből, fogom tudtak echte, naggyá fideszt úgysem, czeglédi verejtékén, akkor áremelések, naggyá hetes, rosszul emberek, nagyot megfelelően, kormányzásra által,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,
© 2016 TVN.HU Kft.