Regisztráció  Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 19914
2. decotext 17042
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9833
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8167
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1053
2. xenos 984
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 735
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 619
9. sunchat 485
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Például: Ha Ön 100 választ adott és ezek közül 10 válaszát találták helyesnek, akkor a helyesnek talált válaszainak aránya 10%.
1. dogunalom 14.41 %
2. sunchat 9.14 %
3. decotext 1.68 %
4. meki77 1.35 %
5. katalinkohut 0.81 %
6. foxworkinspace 0.53 %
7. wrist 0.46 %
8. putnok7882 0.42 %
9. dittiv9 0 %
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
JövőPláza
Midi gyöngy 1000 db-os sárga
650 Ft
 
Activity Sport társasjáték - Piatnik
3.120 Ft
 
Quercetti: Techo Maxi Állatos fa építőjáték
9.030 Ft
 
Minyonok gördeszka - Mondo Toys
5.999 Ft
 
Barna tyúk játékfigura - Bullyland
1.020 Ft
 
még több termék
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
A diktatúra sietős kiépítésének egyértelmű jelei, csak a közelmúltból:
● Közigazgatási bíróságok létrehozása, jogi egyetemi végzettség nélküli ,,végrehajtókkal"!
Ez, nyilvánvalóan IDÉZŐJELBE fogja tenni a ,,jogszolgáltatást", mint olyat, mivel a NER helyi kiskirályainak (a Fidesz-bagázs polgármesterei és jegyzői), továbbá és legfőképpen: az ország diktátora kénye-kedve szerinti ,,határozatokat" fog eredményezni!
● Az Európai Ügyészség intézményrendszerébe való betagozódás tendenciózus elhárítása!
Ez, egyértelműen a NER korrupt tolvajainak - leginkább az ország diktátorának - érinthetetlenségét szolgálja, hiszen Polt Péter személyében olyan legfőbb ügyésze van Magyarországnak, aki teljes mértékben a diktátor ,,függvénye", vagyis a diktátor akaratának totális kiszolgálója!
● Emberjogi civil szervezetek megbélyegzése - nem csak képletesen, hanem TÉNYLEGESEN IS!
A tényleges megbélyegzés a minap történet meg, éspedig Budapesten egy néhai csillagos ház kapuján, a VIII. kerületi népszínház utcában! Éspedig egy olyan szervezet központjának kapuján, amely szervezet A KORMÁNY ÁLTAL BEFOGADOTT MIGRÁNSOK BEILLESZKEDÉSÉT SEGÍTI, IMMÁRONO 20-IK ÉVE! A megbélyegzést pedig, egy egykori KDNP tag tette! Ez pedig, azon túl, hogy abszolút szégyen a KDNP-re nézvést, a nácizmus újbóli feléledését is jelenti!
● A diktátor minapi pöffeszkedő provokációja, amikor is két testőre kíséretében beaveszolt egy fővárosi orvosi rendelőbe, ahol VOLT POFÁJA AZ ÓRÁK ÓTA VÁRAKOZÓ EMBEREK ELÉ KÉRETŐZNI, majd néhány perc múltán egy recepttel a kezében röhögve távozott onnan!
Csakhogy!... Csakhogy azt megelőzően a diktátor miatt KITESSÉKELTÉK AZ ORVOSTÓL AZ ÉPPEN VIZSGÁLAT ALATT ÁLLÓ BETEGET! Ezzel azonban nyilvánvalóvá vált, hogy innentől kezdve, bármely' magyar állampolgárnak azzal a kell számolnia, hogy AKÁR A MŰTŐASZTALRÓL IS LEGURÍTHATJÁK - vagyis akár az élők sorából is kiiktathatják -, ha a diktátornak úgy tartja kedve!...
● A Magyar Tudományos Akadémia számára államilag odaítélt teljes évi költségvetésből a KUTATÁS-FEJLESZTÉSRE ELŐIRÁNYZOTT KERETÖSSZEGEK ODAÍTÉLÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI JOGÁNAK ELVONÁSA!
Ez, egyértelmű ,,üzenet" a tudomány képviselőinek! Az üzenet pedig így szól: Az állam (a diktátor) jobban meg tudja ítélni, mely tudományos ötlet, és/vagy technológia fejlesztése támogatható, mint azt a hozzáértő szaktudósok megítélni képesek!
Ilyen ,,üzenetet" azonban, csak diktatúrákban ,,szokás" a tudomány felkent képviselői arcába vágni! (Az MTA ez ügyben a mai napra rendkívüli elnökségi gyűlést hívott össze, és már akadémikusok os tiltakoznak az MTA kutatóintézeteinek államosítása ellen!)
● A felcsúti kisvasút nyomvonalának a diktátor általi, csak azért is tovább bővítése!
Márpedig az, hogy a diktátor egy semmi esetre sem utasoktól hemzsegő - jóformán csak ,,sátoros ünnepeken" igénybevett - vagonokkal járatott játékvasút MILLIÁRDOKAT FELEMÉSZTŐ tovább építését határozta, csak azt bizonyítja, hogy egyedül A LÉNYEG nem érdekli őt! Vagyis...:
a) ...a diktátort nem érdekli, milyen katasztrofális állapotban van a magyar egészségügy! (Miközben egy recept miatt, órák óta orvosra váró betegek elé tolakszik...) Továbbá...
b) ...a diktátort nem érdekli, milyen katasztrofális állapotban van a magyar oktatásügy (Miközben a felnövekvő magyar generációk egyre silányabb eredményeket produkálnak a nemzetközi tudás-próbákon és általános szint-felméréseken...) Továbbá...
c) ...a diktátort nem érdekli, milyen katasztrofális állapotba hozza a magyar kutatás-fejlesztést - vagyis, hogy: most már nem csak az orvosok, ápolók, tanárok, de AZ INNOVATÍV GONDOLKOZÁSÚ KUTATÓK IS MENEKÜLNI FOGNAK EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL!

A diktátornak tehát, félelemtől reszkető, és/vagy a baromságait megalkuvó klakk-tapsolással fogadó, és/vagy rabszolga-lelkű, és/vagy végletekig lebutított, ostoba polgárokra van szüksége! Olyanokra, akiket TOTÁLIS ELLENŐRZÉS ALATT TARTHAT, MIKÖZBEN ARCUKBA RÖHÖGVE SEMMIBE VEHET, ÉS AKIKNEK FEJE FELETT NYUGODTAN LOPHATJA EL AZ ORSZÁG TÉNYLEGES FELVIRÁGOZTATÁSÁRA SZÜKSÉGES MILLIÁRDOKAT!

...Én készséggel belátom, hogy ebben az országban rengeteg megalkuvó, megfélemlíthető, síma agyfelszínű idióta hemzseg!

DE NEM ŐK VANNAK TÖBBSÉGBEN!


PolitikaMagyar Politika
A kérdést írta: foxworkinspace ( 2018.06.15. 14:53 )
Válaszok száma: 78
Címkék: diktatúra, országban, diktátor, láttára, intézményrendszerébe, kutatóintézeteinek, felvirágoztatására, érinthetetlenségét, jogszolgáltatást, megfélemlíthető,
1 2 3 4 5 6 7 8 
Válaszok Új válasz
putnok7882 2018.07.17. 20:11 (#78)
#72.
Ez azér van, mert úgy érzi, hogy ő(k) a többség. Szerinte, egy 50%-os fidesz-kdnp egység, kevesebb, mint ugyanannyi tarka-barka kisebbség. A jobbikos szemet kilövető kígyózó primszám egységbe forr a tiltott pártfinanszírozást igènybevevővel....
(Nemrég mèg s Jobbik, fasiszta, náci, rasszista, antiszemita, stb. volt... Most pedig a "mi vagyunk a többség)
Én, hajlandó vagyok elfogadni, hogy többen utáljják a patás ördögöt, mint ahányan kedvelik. De ez ország működtetéséhez kevés! Utálatból nem lehet problémákat megoldani!
foxworkinspace 2018.07.16. 23:57 (#77)
...Ha Magyarország, ismét szakad, akkor minimum 6 részre fog szakadni...
foxworkinspace 2018.07.16. 23:53 (#76)
...Mondom: érik az összeomlás... (Egy újabb - immáron XXI. századi - magyar katasztrófa...)
foxworkinspace 2018.07.16. 23:43 (#75)
...És nincs vége!...
A bagázs, ma megszavazott egy törvényt, ami szerint: BÖRTÖNBÜNTETÉSSEL IS SÚJTHATÓ, aki egy politikus ellen a politikus MUNKAIDEJÉNEK LEJÁRTÁT KÖVETŐEN, annak hivatala/otthona előtt (körül) tüntetni merészel!...

Vissza fog ez ütni rátok, mocsok Fidesz-bagázs nyaloncok! Vissza fog ütni, de nagyon!..
(Mocskok...)
foxworkinspace 2018.07.15. 00:03 (#74)
...De az Orbán-féle diktatúrák, azért sérülékenyek, mert nem lángelmékre, hanem a szolgalelkű, és/vagy aljas, és/vagy ostoba emberekre épít! (Ezen a fórumon is 'jelel' belőlük, egynehány...)
Az ilyen diktátorok, nem az emberségességet, a tudást és kreativitást tekintik a leghasznosabb emberi tulajdonságoknak a jövőépítés szempontjából, hanem a vazallus-jellemet, a korlátolt és hazug gondolkodásmódot, valamint a megvesztegethetőséget! (...És vannak ilyen 'karakterek', ezen a fórumon is...)

...És csak az ostobák legostobábbjai nem látják, hogy MÁR ,,A SÜLLYEDŐ PATKÁNYRÓL MENEKÜLNEK A LEGYEK..."!
foxworkinspace 2018.07.14. 23:01 (#73)
...Halálszag van a levegőben! Lehet, hogy az ország túléli majd a pusztulást, ám lehet, hogy nem...
Egy biztos (és erre, történelmi példák garmadája áll rendelkezésünkre): egy olyan - önmérséklet nélküli - fékevesztett barom tobzódásának, mint amilyen fékevesztetten módon halad Orbán a végzete felé, csak két kifutása lehet: vagy a saját - undormányosságában is röhejes - ,,testképe" és egészségi állapota öli meg (aminek azért, bőven nagyobb a valószínűsége, mint nulla...), vagy pedig a saját eszement hatalmi őrülete gerjeszt rövidesen olyan népi indulatokat, ami végül (és itt korántsem homályos jövőidő-távlatokról beszélek...) ,,daloskönyvének" siralmas lezárulását eredményezi!...
wrist 2018.07.14. 03:03 (#72)
Megint polgárháborúról álmodsz? Ígértél már magyar tavaszt (polgárháború), forró őszt (polgárháború), hatalmas választási győzelmet, ellenkező esetben polgárháborút, utána véget nem érő tüntetés sorozatot, amit polgárháborúig is vinnétek...
foxworkinspace 2018.07.13. 23:12 (#71)
...És nincs vége!... MA, megszavazta a pralament HAZAÁRULÓ, ÉS A DEMOKRÁCIÁT PORBATIPRÓ 2/3-ADA A GYÜLEKEZÉSI TÖRVÉNY MEGSZIGORÍTÁSÁT! Vagyis, a törvény jogerőre emelkedésétől (attól a naptól kezdődően, hogy törvény textusát megjelentetik a Magyar Közlönyben), TILOS LESZ, úgy politikusok, mint egyszerű állampolgárok lakóházai előtt/mögött/között tüntetni!

Ez, kéremszépen, magyarul AZT jelenti, hogy a törvény értelmében MAGARORSZÁGON BETILTOTTÁK AZ ÁLLAMPOLGÁRI GYÜLEKEZÉST!
Egy demokratikusnak hazudott, európai országban tiltották be! - EGY EURÓPAI UNIÓS TAGORSZÁGBAN TILTOTTÁK BE!

(Ennek, népítélet lesz a vége, az már borítékolható...)

foxworkinspace 2018.07.13. 02:54 (#70)
...És nincs vége!... Van valami elbájolóan figyelemreméltó abban az örök igazságban, hogy A VELEJÉIG ROMLOTT, HAZUG ÖNKÉNYURALMI RENDSZEREK, ELŐBB-UTÓBB A SAJÁT KORLÁTOLT MIVOLTUK ÁLDOZATÁUL ESNEK! - Az vet véget ,,ficánkolásuknak", amire leginkább alapoznak!...

A Semjén orvvadász Zsolt által ál-keresztényi ájtatosságba öltöztetett, valamint a megalomán hatalmi őrület diktálta fékevesztett nacionalizmusban tobzódó - alapvetően mégis a korrupciós ,,bábjátékra" és a nemzeti vagyon szégyentelenül ,,családcentrikus" szétlopására ,,rágerjedő", de a tudatosan aljas társadalmi megosztó ,,üzemmód" és a vérlázítóan nyilvánvaló antidemokratikus államvezetési stílus okán valójában a nemzet arcul-köpését megvalósító - Orbán tetű-féreg ,,nemzetvezető" Viktor diktátor által ,,vezényelt" NER vesztét is a rendszerszintű korrupció fogja okozni!
(Huhhh! Ez egy szépen formált, többszörösen összetett mondat volt!...)

Pontosabban az, hogy az ország hordóhasú törperattler maffiafőnöke, csak olyan ,,családtagokat" preferál (azoknak engedi csak az állami vagyon lenyúlását), akik feltétlen hűségesküt tesznek előtte, miközben korántsem feltétlenül értenek ahhoz, amire az állami milliárdokat bekasszírozzák! (A szakértelem, jóformán még minimál-követelményként sincs megnevezve számukra...)

Csak néhány példa...
● 1. példa: hónapok óta szarakodnak a Dózsa György út közmű-vezeték és gázvezeték-felújításával - TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL!
● 2. példa: hónapok óta szarakodnak az egykori Felvonulási tér és az '56-osok tere alá tervezett mélygarázs megépítésével - TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL!
● 3. példa: hónapok óta LE VAN ZÁRVA és FEL VAN TÚRVA a Városliget Olof Palme sétánya (a fekete bánat tudja, miért...) - TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL!
● 4. példa: hónapokkal ezelőtt ELTÜNTETTÉK (a földdel tették egyenlővé) a Városligetben...
a) a Közlekedési Múzeumot...
b) a Petőfi Csarnokot...
c) az Műjégpálya mögötti Kertem vendéglőt (az Olof Palme sétányon)...
...és a helyükön TÖBB KILOMÉTER HOSSZÚ KERÍTÉSEK MÖGÖTT, CSAK FÖLDHALMOK VANNAK, DE AZON TÚLMENŐEN VÁLTOZÁSNAK SEMMI JELE! (...Az az, csak annyi, hogy a 'Kertem' vendéglőt európaiatlan módon ,,szétterítve" üzemeltetik a sétány átellenes oldalán...)
● 5. példa: évek óta szarakodnak a magyar foci ,,eredményességi mutatójának" megemelésén (már kisezer stadion megépült, létezik a Nemzeti Futball Akadémia, és sokmilliós fizetéseket zsebelnek már be a falábúink) - TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL!
● 6. példa: hónapok óta szarakodnak a nagykörúti 4-es/6-os villamos pályafelújításán - CSIGALASSÚSÁGGAL! (Azemútnyócévben, már másodszor...)
● 7. példa: évek óta szarakodnak a Rákóczi út bezárt, koszlott üzleteinek hasznosításán - TOTÁLISAN EREDMÉNYTELENÜL!
● 8. példa: évek óta HAGYJÁK ROHADNI A BALETTINTÉZET VILGÁSZÉP ÉPÜLETÉT, az Operaházzal szemközt! - Ez, VILÁGBOTRÁNY!... (A nemzeti vagyon legfőbb őrét játszó NER által gerjesztett világbotrány...)
● 9. példa: évek óta HAGYJÁK ROHADNI az Andrássy út Oktogon és Bajcsy-Zsilinszky út között elhelyezkedő fél tucat épületet! (A szétrohasztásra ítélt Balettintézeten túlmenően...) Ez, szintén VILÁGBOTRÁNY!... (A nemzeti vagyon legfőbb őrét játszó NER által gerjesztett világbotrány...)

(...És akkor még nem is ecseteltem a ,,nemzeti valuta" rohadásnak-indulását; a magyar tudományos élet SZÉTBARMOLÁSÁT; több, mint 10 000 állami közalkalmazott lapátra tevését; az egészségügy KIVÉREZTETÉSÉT, és LEROHASZTÁSÁT; az oktatásügy ,,HIDEGRE TÉTELÉT"; stb. stb., stb...)

...Úgy tűnik, kialakulni látszik a nemzeti csődhelyzet...

foxworkinspace 2018.07.11. 21:48 (#69)
...És nincs vége!...
Az elmúlt hét végén, a Városligetből kifelé sétálva (most hagyjuk is a ligetben folyó ESZEMENT ,,építkezéseket", aminek az egyik legparadoxabb, s ugyanakkor legfelháborítóbb áldozata, a Közlekedési Múzeum, amit A FÖLDDEL TETTEK EGYENLŐVÉ (magyarul: nyomtalanul eltüntették), és NEM FOGJÁK ÚJJÁÉPÍTENI!), - szóval, most nem a Ligetről fogok beszélni... Tehát kifelé sétálva a Ligetből, átvágtam a Hősök terén, egészen pontosan a Hét vezér szoborcsoport előtti - DÍSZKŐVEL kirakott ,,járdafelületű" - részen, és DÖBBENETTEL konstatáltam, hogy NINCS MÁR AZON A NAGYJÁBÓL TÍZEZER NÉGYZETMÉTERES ALAPTERÜLETEN, EGYETLEN ÉP DÍSZKŐ SEM! - Dirib-darabokra vannak azok töredezve, mind!
És miért?...
► Egyrészt, mert a terület két oldalán, évtizedek óta turistabuszok jönnek-mennek, és/vagy parkolnak! (8-10-12 tonnás turistabuszok...)
► Másrészt, mert a terület egészét, évtizedek óta turisták százezrei nyűvik-koptatják a talpukkal, amint fel-s-alá flangálnak ott!
► ...És!... És LEGFŐKÉPP AZÉRT, mert ÉVEK ÓTA AZON A TÉREN RENDEZIK A ,,NEMZETI VÁGTÁT"!...
Ez utóbbinak pedig elengedhetetlen velejárói:
● a vas-szerkezetű tribünök oda hurcibálása (szétszerelt állapotban), SOKTONNÁS TEHERAUTÓKKAL és/vagy TRAILEREKKEL; majd
● ...a tribünök felállítása - ami a vasszerkezetek DÍSZKÖVEZETEN történő ide-oda ,,toszogatásával" valósul meg...; majd
● ...a tribünökre ülő nézők mozgolódása által keltett DÍSZKŐ-KARISTOLTATÁS; végül, de nem utolsó sorban...
● ...A TÉRKÖVEKNEK A VÁGTA SORÁN RAJTUK TRAPPOLÓ LOVAKKAL TÖRTÉNŐ ,,MEGZÚZATÁSA"!...
Márpedig hiába terítenek szét minden alkalommal homok-granulátumot azon a ,,pályán", a lovak patáinak évek során milliószámra halmozódó ,,trappolása", megtette hatását!...

Mire akarom kifuttatni ezt a dolgot?
● Tény, hogy az ,,ötletgazda", Geszti Péter volt! (...És Geszti, erősen nem Fidesz-párti...)
● Tény, hogy az első Nemzeti Vágta, 2008-ban volt. És akkor még (valamint a rá következő 2009-es évben is), nem a Fidesz-bagázs bitorolt hatalmat.

De AZÓTA, 9 NEMZETI VÁGTÁT RENDEZETT A FIDESZ-BAGÁZS!...

KILENC ÉVÜK VOLT ARRA, HOGY A NEMZET FŐTERÉNEK ROMMÁ TIPORTATOTT DÍSZKÖVEZETÉT RENOVÁLJÁK!

Szégyen, ahogy ma a Hősök tere díszkövezete kinéz!... - NEMZETI szégyen... - Ami nemzeti szégyent egy olyan kormányzat nem orvosol (néhány százmillió forint ráfordításával), amely kormányzat FAJMAGYARABBNAK PROPAGÁLJA MAGÁT, SZÁLASINÁL, ÉS TÖBB NAGYSÁGRENDDEL NAGYOBB PÉNZÖSSZEGEKET LOP EL, ÉVENTE A SAJÁT MAGA HASZNÁRA, MINT AMENNYIBE A HŐSÖK TERE SZÉGYENFOLT-MENTESSÉ TÉTELE BELEKERÜLNE!...

Szégyen!....

1 2 3 4 5 6 7 8 
Facebook komment
További címkék
50%-os fidesz-kdnp, jobbikos szemet, patás ördögöt, politikus ellen, többség, szerinte, fidesz, egység, futball aminek pontosan, vágta nemrég legfelháborítóbb, dirib megzúzatása őrülete, kinéz börtönbüntetéssel, péter egynehány, átellenes hidegre, századi európaiatlan, párti testképe, végzete kinéz,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,
© 2016 TVN.HU Kft.