Regisztráció  Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 19744
2. decotext 16692
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9790
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 7903
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1053
2. xenos 984
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 735
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 619
9. sunchat 485
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Például: Ha Ön 100 választ adott és ezek közül 10 válaszát találták helyesnek, akkor a helyesnek talált válaszainak aránya 10%.
1. agica2004 16.54 %
2. bubua53 6.1 %
3. botka_eva 4.86 %
4. hatibacsi 3.14 %
5. dudaas 2.67 %
6. wheels 1.9 %
7. jn 1.76 %
8. meki77 1.39 %
9. szensavasutlezaras 0.64 %
10. putnok7882 0.45 %
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
JövőPláza
Bélyegző párna
431 Ft
 
Fül hőmérő BRAUN
21.970 Ft
 
Schmuck-Box mit Schublade/de
1.760 Ft
 
Nuovo de Luxe Duo fémvázas medence szett, ovális, 5,5 x 3,66 x 1,2 m, szűrőberendezés nélkül
392.549 Ft
 
Elena, Avalor hercegnője mintás lufi 8db
890 Ft
 
még több termék
Mit lehet tenni, ha az alattunk lévö lakäsban egész nap hangosan ugat a kutya és zavarja beteg csalädtagunkat?

OtthonEgyéb kérdések
A kérdést írta: bfabio ( 2016.08.02. 21:57 )
Válaszok száma: 23
Címkék: dtagunkat, alattunk, hangosan, zavarja,
1 2 3 
Válaszok Új válasz
bfabio 2016.08.06. 15:55 (#23)
Szia Decotext! Az eredeti kutya kérdésröl ättértünk mäs témära, de ez nem probléma, hiszen ezen az oldalon sokan ( mint én is ) azért tesznek fel kérdéseket, mert beszélgetni szeretnének értelmes, tapasztalt emberekkel, mint amilyen Te is vagy.
Szerintem sokban hasonlo volt az életünk, abban is igazad van, hogy päromnak mär régebben kellett volna sväjci biztositäst csinälnom.. de makkegészséges volt.. eddig erre nem is gondoltam, a jövöben ezt potolni fogom.
Remélem nejed teljesen meggyogyult .. és remélem, hogy kutya ide, kutya oda .. az én pärom is meg fog gyogyulni.
Mostmär lezärom a témät, szerintem sok hasznos informäciot szereztem.
üdv. bfabio
foxworkinspace 2016.08.06. 10:14 (#22)
A Szülészeti és Szaporodásbiológiai Tanszék és Klinika az 'L' épület I. emeletén van!
(Talán OTT, vagy egy laboratóriumban meg lehet próbálni, az "anyagbeszerzést"!)
foxworkinspace 2016.08.06. 09:58 (#21)
...a legrosszabb esetben tovább ugat a dög!, de próba — cseresznye...
foxworkinspace 2016.08.06. 09:53 (#20)
Meg kellene próbálni a következőt:
1.: Megtudni, MILYEN NEMŰ az eb.
2.: Elmenni az Állatorvostudományi Egyetemhez (cím: 1078 Bp., István u. 2. [az István u. a Rottenbiller utcát keresztezi, az egyetem pedig a Keleti pu. felőli oldalon van]), aztán ott...
2.1.: megérdeklődni a portán: az egyetem melyik szektorában foglalkoznak kutyákkal (Figyelem: a portőrnek nem kell megmondanod, mi járatban vagy [lásd lejjebb!], csak annyit, hogy kutya-problémával kapcsolatos tájékoztatást szeretnél kérni)

Aztán, ha el tudsz jutni az "ebentyűsökhöz", akkor ott egy orvosnak, vagy szakápolónak röviden elmondod a problejuszodat, és...
3.: Megkéred, hogy amennyiben az lehetséges, kerítsen számodra KUTYA-FEROMONT! (Magyarul: szagmirigy-kenetet, éspedig a problémás eb nemével ELLENKEZŐ nemű ebtől eredőt!)
Ha EZ is megvan, akkor...
4.: A kapott kenetet óvatosan, csendben és feltűnés-mentesen (lehetőleg késő este, amikor már nincs mozgás a házban) KEND RÁ a problémás eb-lakás ajtajának küszöbére, vagy közvetlenül a küszöb elé)!

Ha szerencséd van, a kutya záros határidőn belül szagot kap, és onnantól kezdve jó eséllyel LÁZAS SZAGLÁSZÁSBA KEZD, és a legrosszabb esetben is csak nyűszíteni fog (nem túl hangosan)!...

Persze, ha ez bejön, a műveletet időnként (2-3 naponta) meg kell ismételni! Úgyhogy nem árt takarékoskodni a szerrel!... (Ha pedig még nagyobb szerencséd van, rövidesen a kutya teljesen le is szokik majd az ugatásról, és már szagminta sem kell ahhoz, hogy szaglászással töltse a lakásban töltött napjait...)
decotext 2016.08.06. 08:54 (#19)
Kedves Bfabio!
Ez valóban igy van de Te itt egy kasztrendszert propagálsz! Ismét bizonyságot adtál a régebbi kitételemnek, hogy a pénz az nagy úr és pénzzel sok mindent meg lehet oldani. Nem vonom kétségeb a schweizi információkat mert pl a fogamat (csapok és fix fogsorok) itthon nyugati technikával 8000 euróért csinálták ami pl Ausztriában 17600 € lett volna...

A téma itt persze nem az agymütét. Tudom hogy itthon is vannak
specialisták de én "Otto normalverbraucher"-röl beszéltem, akik
nem érik el ezelekt a dolgokat! Ezért a kutya ügyenk szociális
szinten nem lesz pozitiv eredménye! Vagy Te engedsz, s költözöl,
vagy a kutyus megszivja! Más megodlás nem lesz hidd el mert
jogi orvoslásra nem számithatsz!

Nálunk ha itthon kezelik a nejemet akkor már nem élne!
Tudom hogy a nyugati kezelések drágák de ez nekünk
mindengy volt mert egy mellráknál nincs kecemec! Mi
nem itthon kezeltettük az asszonyt de nekünk van (volt)
külföldi betegbiztositásunk! (Csak ez van!) Az alap kezelés
több mint 63 ezer euróba került, de a biztositó fizetett utóalg!

Ha Schweizban élnétek lehetne a családtagodnak
schweizi biztositása! (Ez nem indok!)
http://www.krankenkassen-center.ch/
https://www.comparis.ch/...GwodbMsLjA
http://www.oeffentliche-krankenkasse.ch/...#/formular

Régen rossz, ha egy ilyen kezelésnél az árat kell nézned!


bfabio 2016.08.05. 18:57 (#18)
Kedves Decotext, egyetértek Veled, illetve csak abban nem, hogy egy agymütét prognozisa Sväjcban jobb, mint Magyarorszägon .. valoban,sok dolog nem müködik Magyarorszägon, de itt vannak viläghirü agysebészek, mi is talältunk egy ilyet.. , räadäsul nagyon szimpatikus is.
Mäsrészt csalädtagomnak, mint irtam, magyar biztositäsa van .. Sväjcban fizetni kellene 20-30 ezer frankor egy hasonlo mütétért.
Na persze Magyarorszägon is fizetni kell az orvosnak, annak ellenére, hogy elméletileg mindent TB fizet, ezt mindenki tudja, erröl hosszu vität lehetne nyitni, hogy miért van ez igy, de ez csak kb 1000 frank, nem 20 000.
Magän betegként itt Magyarorszägon el vagy kényeztetve, pl egy MRI vizsgälatra még Sväjcban is napokat, söt heteket kell värni ... Mi egy nap alatt kaptunk idöpontot Zalaegerszegen egy MRI vizsgälatra, igaz 70 000 forintba került, de ott derült ki az agydaganat, ha värunk, sulyosbodott volna a helyzet.
Több területen is nagyon jok a magyar orvosok, pl itt vannak a legjobb plasztikai sebészek, a fogorvosok között is lehet talälni nagyon jokat, szoval legaläbb erre büszkék lehetetünk , mint magyar vagy volt magyar ällampolgärok
decotext 2016.08.05. 11:34 (#17)
Kedves Bfabio!
Ez igy már teljesen más képet nyújt, mert neked van egy schweizi alapod, egy összehasonlitásod. Sajnos a magyar jogi helyzetet nem lehet semmilyen nyugatival, pláne nem schweizival összehasonlitani! Kétségtelen, hogy egy másik berlakás egy hatékony, de passziv megoldás, mert ezzel a kutya tulajdonosnak adsz igazat. Tudom, hogy sokak felhördültek azon, hogy én a kutyust intezném el, de hidd el a magyar jog, s föleg a jog alkalmazása az EU-hoz képest gyerekcipöben jár! Soha nem fogsz igazat kapni ebben az ügyben ha a tulajnak engedély van! (S ebböl kell kiindulni!)

Ha rám hallgatsz akkor azonnal költöztök Schweizba.
Az meg ki van zárva, hogy az operációnak itt Mo.-on sikeresebb a prognozisa, mint Schweizban! A kutya augusztus 18.-a után sem fog elhallgatni, s az pláne nem megoldás, hogy Te nyomod el a hangzavart, hangos zenével, mert ez meg másokat zavarhat! (Én pl ki nem állhatom az ilyen hangos zenét, mert ott van az a büdös fejhallgató, s abban süketüljön meg aki akar, de ne dübögjön az épület, csak azért mert az kell valakinek!)
Az ilyen költözzön egy külön házba!

Az országból mi is már régen kiábrándultunk! Ilyen szájbarágós és vakitó politika ami már régen diktatúra nem kell nekünk sem, s csak kihasználjuk ahol lehet! Az a jó, hogy mi idöben függetlenek lettünk az itteni gazdaságtól, biztositásoktól s politikától. Ez már régen nem a mi hazánk, de mi mindig is európai állampolgárok voltunk!

Elöttem nagy titok, hogy miért hagytad ott a jóléti Schweiztot >> " E Z É R T " itt.......

xenos 2016.08.05. 08:34 (#16)
#12-15
Kedves Bfabio! Ha az olimpiai közvetítéseket vagy Enyát "bömbölteted", a beteg attól fog szenvedni... A zaj, az zaj. A szomszédodat meg abszolút nem fogja zavarni, főleg, ha napközben nincs is otthon. Én még mindig a békés megoldást javaslom, valahogy próbálj meg beszélni az illetővel, remélhetőleg nem egy bányaló... (elnézést kérek a lovaktól).... Amennyiben nem vezet sehová a dolog, akkor tényleg másik bérleményt kellene keresned. Nem szeretnék a pénztárcádban kotorászni, de gondolom, svájci állampolgárként talán jobban állsz anyagilag, mint a magyar átlag. Ennek okán nem gondolkoztál még azon, hogy esetleg egy kertes házat bérelj? Jó, tudom, nem olcsó, de talán...
Ami a szülőhazádból való kiábrándulást illeti, megértelek... Én is kiábrándultam, már nagyon régen. Persze nem csak a szomszédok miatt. (Ezekből nekem is bőven kijutott, mikor két pici gyerekkel voltam otthon - panelban... Úgyhogy tényleg megértelek.)
bfabio 2016.08.04. 22:33 (#15)
Szia Decotext, vältozatlan nem értek Veled egyet, de azt el kell ismernem, hogy te eddig mindig nagyon értelmesem, logikusan, imtelligesen szoltäl hozzä az én kérdéseimhez és mäs kérdéseihez is. Csak igy toväbb.
Egyelöre värakozo älläspontra helyezkedem, augusztus 18.-än lesz csalädtagom agymütéte .. addig nem akarok semmit tenni, amikor ugat a kutya, felteszek egy Enia vagy mäs nyugtato zenét, ami elnyomja a kutya hisztérikus ugatäsät. Hosszu tävon mäs albérletet keresek .. legrosszabb esetben vissza megyünk Sväjcba, ahol nyugodt körülményeket tudok majd biztositani csalädomnak. Azért vagyunk Magyarorszägon, mert csalädom magyar, nekik itt van biztositäsuk, én sväjci ällamolgär vagyok .. nekem mindegy, hol élek, én ott érzem jol magam, ahol csalädom boldog .. sajnos az utobbi idöben egyre inkäbb kezdek kiäbrändulni szülöhazämbol :-((
decotext 2016.08.04. 16:55 (#14)
még egy
1 2 3 
Facebook komment
További címkék
eredeti kutya, oldalon sokan, legrosszabb esetben, egyetem pedig, decotext, eredeti, kutya, kérdésröl, szeretnék egyetemhez nejed, müködik agymütét klinika, helyezkedem tovább feromont, járatban helyezkedem, békés elmenni, gyerekkel sebészek, átlag tenni, figyelem imtelligesen, istván erröl,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,
© 2016 TVN.HU Kft.