Regisztráció  Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 18494
2. geptop 16369
3. decotext 15429
4. donaldduck 15236
5. hatarvadasz 13568
6. xenos 9635
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9102
10. dnemethk 7901
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1052
2. xenos 976
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 809
5. donaldduck 731
6. pola62 730
7. geptop 664
8. hatibacsi 613
9. sunchat 484
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Például: Ha Ön 100 választ adott és ezek közül 10 válaszát találták helyesnek, akkor a helyesnek talált válaszainak aránya 10%.
1. gyulla 26.09 %
2. apabybe 8.15 %
3. donaldduck 4.8 %
4. colonel 4.21 %
5. sawer12 4.12 %
6. hatibacsi 3.31 %
7. decotext 1.81 %
8. meki77 1.54 %
9. putnok7882 0.9 %
10. foxworkinspace 0.64 %
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
JövőPláza
Rondik: Ronda házak - papagáj TV 2015
2.380 Ft
 
Bohócos girland, 10 méter
1.170 Ft
 
KRESZ-tábla (stop)
240 Ft
 
Baufix Starter 10: fa építőkészlet, 75 részes, 3 féle építhető modell
10.439 Ft
 
Kígyó több változatban
1.071 Ft
 
még több termék
Miért csak 15 ezer akar tenni valamit?
Nem akarnak, vagy nem tudnak gondolkozni a világ jólétben élői, hogy nem fogják fel, mit művelnek a világgal. Van, aki egyetlen boldog pillanatot sem enged meg magának határtalanul, azért, mert míg egyetlen ártatlan élőlény szenved, senki sem élhetne elméletben békességben. Olvassátok el ezt a cikket, döntsétek el, miért ennyire kevés a világ megóvóinak, valamit tenni akaróinak tábora?
http://www.origo.hu/...tarol.html

KörnyezetEgyéb kérdések
A kérdést írta: katalinkohut ( 2017.11.15. 00:22 )
Válaszok száma: 7
Címkék: valamit, miért, tenni, ezer,
Válaszok Új válasz
decotext 2017.11.17. 07:35 (#7)
Kedves Szensavasutlezaras ! #6

Az atombombánál is azt mondták Hiroshima és Nagasaki után "hogy ha tudtuk volna...." aztán sok ezer reaktor lett a vége. persze Csernobil senkinek nem kell, de lehet jó technikával jót is csinálni a rosszból! A franciáknak rengeteg van s nyugi van mégis!
https://upload.wikimedia.org/...kreich.png


A legtisztább és a leghatékonyabb energiaforrás.
Jobb mint a magyar gáz vagy szén amik koszolnak!
Paksot kéne kiböviteni!!
szensavasutlezaras 2017.11.16. 01:27 (#6)
Ez a fogyasztói társadalom. A média és a hedonizmus által elhülyített embertömegek bő 99%-a fel se fogja, hogy romboljuk a planétát szana-széjjel magunk körül. Majd amikor eljő a "nincs tovább", mindenki tördeli a kezét és ontja ocsmány patakokban a krokodilkönnyeit, miközben megtörten motyogja hogy "jaj ittenem ittenem, mit tettünk, ha tudtunk volna..."
Tudtátok, csak épp szartatok bele egy jókorát.
sode01 2017.11.15. 21:38 (#5)
#3:
Mér' nem mész má' és kötöd fel magad?
katalinkohut 2017.11.15. 18:33 (#4)
De rajtunk áll hatalmas összefogással, hogy a világban békességben éljünk, nekünk kell, kötelességünk igazsággal felszámolni a múlt minden hazugságát - a tegnap is már történelem -, hogy tiszta lapokkal induljunk. A csodák a földön vannak, mint a kék ég és hatalmas óceánok, melyekben a gazdagok gyönyörködnek leginkább, mert nekik van pénzük utazgatni, meg építkezni, felvásárolni mindent. Minket meg földnek rögjéhez köt a mindannapi megélhetésért folytatott küzdelmünk, hogy ne lássuk ezeket a szépségeket, ne gyönyörködjünk bennük. Nem mindegy, ki hová születik, de bizony, a szülők felelőssége hatalmas. Általában azok vállalnak sok gyereket, akik nem fogják fel a felelősség fogalmát, nem tudják, mit jelent, ők azért szülnek, hogy mások gondoskodjanak utódaikról. Ezt is le kellene rendezni valakiknek, nem rasszizmus, ha valaki erről ír, hanem tény és a jövő szempontjából fontos. Nem mindegy, milyen országokat, népeket hozunk létre, népesítünk be. Mivel a világ nagy része a gonosztól ered Káin óta, mint teremtett világ, ők biztosak abban, bármilyen világégés, vagy katasztrófa következik is be, megmaradnak, akár, mint eddig. Ezért nem áll érdekében senkinek sem tenni valamit, mert ők azok, akik állandóan kiválasztottak voltak, nem tartva és félve semmitől. Jehova, mint egykori lélekkel rendelkező Ádám és Éva teremtője - japán eredettel - már régóta nincsen. Mindezt, ha felfogja és megérti az, aki eddig biztonságban tudta magát, másként fogja elképzelni a Föld jövőjét. Én is sokszor feladom, mikor látom, hogy nincsen segítség, aztán biztatom magam, hogy nem, ilyen nem lehet, hogy az egész világegyetem teljes egészében sötétségben vesztegel.
blacklock 2017.11.15. 16:50 (#3)
Mert ez a világ nem azért teremtődött,h itt jó legyen bkinek is.I tudta mit teremt.azé kell itt szenvednük h tudjuk értékelni majd a jót.én ezért haragszom a szülőkre,milyen jogon rángatnak ide??mintha bkinek is jót tennének vele!?EZ SENKINEK NEM JÓ!
katalinkohut 2017.11.15. 13:39 (#2)
Én itt gondoltam a rengeteg méreganyagra is, amit mesterségesen hoznak létre emberek tönkre tevése miatt, meg olyan anyagokra, melyekkel a napot veszélyeztetik, hogy ezt be kell fejezni, éppen elég lenne azon problémák megoldása, amiket Te felsoroltál, arra koncentrálni a tudományos kutatásokkal, elemzésekkel.

Én a tiszta fajok híve vagyok, azt vallom, hogy meg kell akadályozni az angol, francia, s többi - ha még található tiszta - nép kihalatását mesterségesen. Ők vannak és voltak mindig a legnagyobb veszélynek kitéve. Ha mint írod, önmagától is felszámolja a természeti erő a világrészeket, mi lesz a jövőben ezekkel a fajokkal? Nem kimondottan csak állatvédelemre gondoltam, meg esőerdőkére, hanem az emberiségre, mert egyre silányabbak szaporodnak, sőt náluk van igazán népszaporulat. Úgy néz ki, ha így folytatódik, elfoglalják az egész világot, vagy jön egy még nagyobb éhezés, mint amilyen Afrikában van, s még a jólétben akkor megmaradtak akkor is hátat fordítanak mindennek, egészen addig, míg maguk veszélybe nem kerülnek. Felelősek vagyunk a gyerekeink és unokáink jövője miatt is, nekünk kell megállítanunk minden káros és értelmetlen ártást a világ ellen. Nem aláírásgyűjtésre gondoltam, hanem kinyomozására a baktériumokkal és baktérium fegyverekkel rendelkező országoknak, mindenkinek, aki titokban ellensége a Föld élővilágának, melyben minden élőlény az emberiséggel együtt benne van.

Valamilyen káros anyagból alakulnak át még károsabb anyagok, tudom, hogy égéssel, ami ismét árt, de ezért vannak a fizikusok, hogy ezen dolgozzanak, miként lehet a káros anyagokat égés nélkül eltüntetni. Jó lenne a fizikát és kémiát csak megelőzésre használni végre.
decotext 2017.11.15. 06:51 (#1)
Kedves Katalin!
Az emberiség elött is voltak klimaváltozások, sött katasztrófák is. (A hires meteor becsapodás pl. akkor 98%-át pusztitotta ki az élövilagnak.) Voltak jégkorszakok és az ember nélkül is voltak drasztikus felmelegedések, sött katasztrófális CO és CO2 szint emelkedés is! https://upload.wikimedia.org/...otem ps.png

Az emberiség nélkül is mindig egyensúlyba jött a dolog. Ma a 7,5 milliárd ember a szennyezés 5%-át teszi ki a többi a vulkánok, tenger alatti "fekete füstölök" és a Nap teszi! Az úgynevezett "permafrost" rétegekben (megfagyott felsö földréteg) pl. Alaszkán, Szibériában vagy a gleccserek alatt) irgalmatlan sok, jéggé fagyott, káros anyag van ami valamikor odakerült az ember nélkül is > https://upload.wikimedia.org/..._wed ge.jpg
Ez sok milliárd tonnak CO2 és methán valahonnan odakerült....

Tudod már a fizikában is tanultuk, hogy anyag nem keletkezik csak átalakul! A mérgek s mérgezö anyagok állandóan körülöttünk vannak megkötött állapotban. Ha ezek felszabadulnak lesz majd megfelelö emberi technika amivel ezt szürni fogjuk! Ez ugyan olyan huhogás, mint az "E" autók szükségessége és "emisszó mentessége". 2050-ig sem lesz teljes átfedéssel elektromos meghajtás, mert nincs technika egyelöre s nincs megfizethetö árú!!!

A klimaváltozás nem minkett fog érinteni hanem a következö generációkat! Majd ök megoldják. Emlékezz csak, a kritikus energiahiány is befolyásolta az emberiséget aztán csináltak atomreaktorokat, s ma ár nincs energiahiány (legalább is a legtöbb helyen)! Emlékezz csak vissza a 70-es évek oljaválságára, aztán mára hirtelen (?) lett elég olaj s van üzemanyag! STB.

Nem kell betojni! Lesz mindenre megoldás! Fajok meg mindig is pusztultak, s keletkeztek! Persze kétségtelen, hogy kár a szép állatokért, de lesz helyettük alkalmazkodóbb!
Facebook komment
További címkék
franciáknak rengeteg, leghatékonyabb energiaforrás, fogyasztói társadalom, hedonizmus által, kedves, szensavasutlezaras, atombombánál, mondták, mintha szartatok ilyen, igazsággal keletkezik körül, fontos segítség embertömegek, világrészeket ártást, veszélynek nélkül, kedves mérgek, atomreaktorokat afrikában, értékelni nekünk, upload folytatódik,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,
© 2016 TVN.HU Kft.