Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Az aszalt gyümölcs miért szénhidrát?
A 90 napos diétában gyümölcs napon miért nem lehet aszalt gyümölcsöt enni, mondjuk úgy, hogy utána sok vizet iszunk?
mitől lenne magasabb a cukortartalma, mint a nem aszaltnak?

Fogyókúrák90 napos diéta
A kérdést írta: heade ( 2012.01.12. 09:10 )
Válaszok száma: 7
Címkék: szénhidrát, gyümölcs, aszalt, miért, cukortartalma, gyümölcsöt, aszaltnak, magasabb, gyümölcs, diétában,
Válaszok Új válasz
ghostgirl58 2012.01.23. 10:49 (#7)
Az aszalt gyümölcs azért aszalt gyümölcs mert víz nincs benne, így nehezebben emészthető és kisebb a rosttartalma, ezért mondják azt, hogy fogyókúra alatt nem ajánlott enni. Itt nem a kalóriák meg cukor miatt mondják, hanem a rosttartalom miatt! Legalábbis nekem ezt tanították...(Eü iskola...) Ha rosszul emlékszek akkor elnézést kérek, a téves információért!
lynda 2012.01.19. 13:32 (#6)
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Épp a minap vettem aszalt tőzegáfonyát és rá volt írva, hogy szulfitokat nem tartalmaz valamint az összetétele: tözegáfonya, nádcukor, napraforgó olaj. A szénhidrát és zsírtalma említésre se méltó annyira minimális. Tehát nyugodtan fogyasztható az aszalt termék. http://kmdholding.com/hunnha7
cathy222 2012.01.12. 17:21 (#5)
Nem, nem. Az aszalt gyumolcsot kulon nem cukrozzak, csak aszaljak. Csak a cukrozott, vagyis kandirozott gyumolcsot cukrozzak. Katanal van a tuti.
dnemethk 2012.01.12. 16:39 (#4)
Tévedésben vagy. Nyugodtan egyél gyüminapon aszalt gyümölcsöt.
Az aszalással NEM nő meg a cukortartalom.
Ami benne van az benne van.
A kandírozott gyümi viszont TILOS.
Ott hozzáadott cukor van.
fdng 2012.01.12. 15:15 (#3)
A friss gyümölcs is szénhidrát. Túl azon, hogy az aszalt gyümölcsöt rendszeresen cukrozzák, a benne lévő cukor nehezebben hagyja el a szervezetet. A friss gyümölcsben lévő cukrot (mint ha vízben oldott cukor lenne) könnyebben kipisiled.
tilojka 2012.01.12. 09:19 (#2)
Mert logikus, hogy töményen marad meg benne a cukor!
ibicimama 2012.01.12. 09:14 (#1)
Szerintem a friss és aszalt gyümölcs között csak az a különbség, hogy a víztartalmat kivonjuk a friss gyümölcsből. Semmi mást nem veszünk el belőle, és semmit nem teszünk hozzá!
Facebook komment
További címkék
aszalt gyümölcs, rosttartalom miatt, téves információért, előttem szólóhoz, aszalt, gyümölcs, azért, nincs, gyüminapon kipisiled iskola, információért aszaljak hozzáadott, vízben gyümölcsből tőzegáfonyát, lenne nehezebben, nincs vettem, teszünk semmit, minimális lenne, nincs fogyókúra, veszünk információért,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.