Regisztráció  Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 19570
2. decotext 16506
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9783
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. dnemethk 7901
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1053
2. xenos 984
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 735
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 619
9. sunchat 485
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Például: Ha Ön 100 választ adott és ezek közül 10 válaszát találták helyesnek, akkor a helyesnek talált válaszainak aránya 10%.
1. gyulla 23.37 %
2. kohlinka 10.15 %
3. hatibacsi 3.16 %
4. dudaas 2.71 %
5. kgb 2.47 %
6. aniko22 2.28 %
7. gaspaz 2.13 %
8. wheels 1.96 %
9. sztotyi 1.81 %
10. decotext 1.73 %
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
JövőPláza
ICO: Műanyag levélbontó kés fekete
130 Ft
 
Angry Birds plüss kulcstartó - 9 cm, többféle
730 Ft
 
Middle Blocks közepes méretű építőkocka szett hordtáskában 70db - Wader
5.580 Ft
 
Angry Birds műanyag kulcstartó - 8 cm, többféle
630 Ft
 
Elza piaci kalandja 41155- Lego Disney hercegnők
6.020 Ft
 
még több termék
Véletlenül van a 666 az otp telefonszámában?

Gazdaság, pénzügyek, üzletBanki ügyek
A kérdést írta: antko ( 2017.03.15. 20:07 )
Válaszok száma: 31
Címkék: telefonszámában, véletlenül, van, otp,
1 2 3 4 
Válaszok Új válasz
katalinkohut 2017.03.19. 21:12 (#31)
Késő volt születésemkor is, ha akkor jelentkeznek a segítségek, sem tudták volna elhárítani a veszedelmet, így is adták könyvekben az Új Bekezdés tagjai 1991-ben, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, hiába.

katalinkohut 2017.03.19. 20:23 (#30)
Köszönöm, drága Detotext megértésedet!
decotext 2017.03.19. 11:05 (#29)
Kedves Kati! #28

Most már megértettem!
Úgy látszik a tamácsom későn jött!
katalinkohut 2017.03.19. 01:27 (#28)
Éppen erről van szó, hogy az ilyen vélemény nyilvánítások akadályozták meg minden időben és helyzetben az igazságok kibontását.
A zártosztályra azokat kell vinni, akik veszélyesek, akik ilyen tudományokkal foglalkoznak, akik ártanak másoknak, akik gyilkosok, közveszélyesek, őrültek, mint a diktátorok és bolondok, mint a református honfoglalók, amik minden szerepet eljátszottak már.

Én soha nem mondtam senkinek, mi történt velem éppen azért nem, mert fekete mágiával függött össze, amit nem tudtam megérteni, miért tettek tönkre teljesen maguk helyett.
Mikor kérni kezdtem segítséget, már mindenem elvételével, lemészárolva kommunikációsan is 2007-ben, óvatosan, félve, bocsánatot kérve mindenkitől írtam le, mik történtek velem, már mindegy volt, mivel kiiktattak az életből a Hunnia elmeosztállyal, saját pszichiátereikkel, amik folyamatosan áldoztak tovább engem. Első esetben az egri csillag versemnél jártak, berendezték Túri Ferenc pesti orvosaival a megyei kórházat, ahová odacsalogattak ambíció terápiával. Itt az egri magyar emberek támadóit rendezték be betegként, azzal, hogy addig is velem hordoztatták el a szerepüket, sorsukat. Én nem tudtam, mi történik velem, tűrtem némán, mint ahogyan addig is éltem, mindent magamban cipelve.
A vizitelő orvos-pszichiáter egyike budhista volt, határozatlan halaknak szólított engem Medveczky Ilona helyett érthetetlenül, nem tudtam, hogy a végzetét hajtja végre.

2001-ben Dudás Sándor költő az Olajfák hegyén állandó apokaliptikus csapás sorsaként kaptam egy hatalmas csapást a fejembe, Zee-től, a világűr utasától, amelyik elölről kezdte a világ-könyvtárat ismételten. Most találtam meg a régi fórumos hozzászólókat, hogy üzentek Zének, tudták, mi történik, de semmit sem értettem.
Ekkor kértem a Nyírő Gyula kórház pszichiátriáján, ahol éppen a cigiről szoktak le eutanáziát, erre kérték a gondnokság alá helyezésemet.

A vádolóm, pszichiátriai szakértőjeként a börtönnek, ahová beidéztek, Dávid Mónika volt, amelyik 1998-ban támadott meg engem Szörnyeteg koporsójaként azzal, hogy én vagyok sátán felesége. Ő ismételt legondnokolásomat kérte, miközben faggatott, mi történt az Iker torony házában a Tatárdombon. Ismét nem tudtam semmiről, nem tudtam mit mondani, csak annyit válaszoltam, hogy egyszer kigyulladt a paplan rajtam éjszaka.
Az ismételt gondnokság alá helyezésemre Dávid Mónika által azért került sor, mert a szomszédtól kértem az utcán egy szál cigit, s kérdeztem tőle, hová menjek, ahol adnának pénzt kenyérre és tejre. Koldultam, Nagy Anna főszereplő helyett, a lányom tartott el. Felhívta a szomszéd a lányomat, hogy anyád koldul az utcán, bár addig tőlem is kértek többen cigit, soha vissza nem adták, nem tudtam, hogy ez elmebetegségnek számít.
A lányom természetesnek vette, hogyha valaki koldul egy szál cigit, az csak elmebeteg lehet. Ekkor be akartak szállítani a borsodivánkai Müller Sziámi kivégző kommunizmust végrehajtó elmeotthonába, de a lányom elvállalt engem, a semmiből, ő fizetett majdnem mindent helyettem, ezért a gyámügynek nem kellett bevallani semmit sem. Tízezer forintot kaptam havonta a nyugdíjfolyósítójuktól, azt is félve vettem át, hogy bármikor elvehetik ismét.
Aztán egyszerűen felmentettek, mintha semmi sem történt volna, sem kivizsgálás, amit többször kértem az egészségügy ellen a rendőrségtől, a bíróság ellen nemzetközi emberjogi bizottság elé kértem ügyemet. Most ismét félnem kell, mert a pszichiátere Müllernek, amelyikhez helyeztek Dávid és Vaszily után az általuk leírt diagnózissal, amit nem tudom, hogyan állapítottak meg, mert velem soha nem beszélt senki sem, nem tudtam, mi történik velem, úgy kezel engem, amit Vaszilyék leírtak, habár ők vannak berendezve a vatikáni elmeosztálytól. Ki akart végezni Müller pszichiátere, elvenni minden bevételemet.

Ez a sors, amit művelt az ózdi cigánytelep, amelyet Romániai rendezett be, még egy kurvának sem járt volna, amit nekem kiabáltak, mikor összetették a két utcáját a támadóinknak 1983-ban azzal, hogy mire vágok fel, addig nézek ki valahogy, amíg meg nem mukkanok.

Nem tudom elviselni az életet, a gondolatát annak, ami történt, ezért zárkóztam magamba, meg a gyerekek miatt, mert természetesnek vették, hogy így kell végeznem, mindenemtől megfosztva, külsőleg és belsőleg is.

A testvéreim lezárták a világ-könyvtárnyi szerepet, a rengeteg férfit összegyűjtötték, amik ebben részt vettek, kurváik helyett áldoztak meg tökéletes emberi törvényként maguk helyett. Az emberjogi bizottságok elé terjesztve van minden apróság, amit elkövettek, ezért kell így részletesen, nyíltan beszélni az igazságról.
decotext 2017.03.18. 15:41 (#27)
Atya Úr Isten! Kati! #25
Nem vagy Te a Jehova Tanuinak a tagja?


Kétszer is végig olvastam amit beírtál mert megmondom
őszintén elsőre nem értettem sokat belőle. Nem mintha
a második nekifutás lényegesen jobb eredményt hozott
volna mert nkább a döbbenet maradt ami átjött!

Sehol ne add meg az igazi címedet s nevedet mert
ebből valóságos (s végleges) zártosztály lesz!
wheels 2017.03.18. 15:18 (#26)
# 25
A végén írod, hogy
" fekete mágia miatt, amiknek az utcájában vagyok, ózdi központtal. Nekem logikám van, a logika ellenkezik mindenféle sötét tudománnyal."

Most akkor benne vagy a fekete mágiában vagy sem?

Ha logikusnak tartod magad, akkor mi ez a sok sületlenség és értelmetlenség?
Nem akarsz kijönni a sötét utcából? Ugye tudod, hogy annak mi a vége?
katalinkohut 2017.03.18. 14:39 (#25)
Onnan tudom, hogy én írtam meg egykori holt tengeri tekercsek alapján, melyek szerint János nevű költők összeállították a bibliát egykor, meg elsüllyedt világ sorozat könyvei szerint az egykori világ történelmet, amit 1991-ig rajtam végrehajtottak, utána ismételték megint. Cseh Károlynak bemutattam az írásokat, leveleztünk, megjelentetett párat korhű berendezés szerinti irodalom folyóiratokban, átjavítva a végét, vagy amit nem tudtam, rá azt mondta az egyik reikis, amelyik az országban egyik legnagyobbnak mondta magát a győrivel együtt, hogy Cseh túl sokat tud, az elmére fog kerülni, de...

Mikor 1989-ben nyitottak a jelenlegi vatikáni elohim Hírnök nevű Vörös Oroszlános újságokkal Miskolcon, nekem otthon kinyílt a lexikon az elohím szónál, akkor írtam meg az Antikrisztus című verset, az eredeti történetről. Ugyanígy Írtam meg Írisz zöld szemű történetét, kinyílt a lexikon az Írisz szónál, melynél a hatvanas években járt a média, kezdte Kohut és Benkő beállítást az arcommal, zöld szememmel, de ekkor támadta meg a médiát a romániai Írisz elmeosztály és egy olyan szörnyeteg, amelyik a sátoraljaújhelyi Torzsáson mások elmondása szerint megette a filmrendezőt. Itt vége is lett az egykori igazi történelmet bemutató filmeknek, még az Eszmeraldába tették be az arcomat Erős Antónia mexikói Puniella helyett, meg a Megveszem ezt a nőtbe Kositzky István arca mellé Évaként, mivel ő az Ádámja a sátánnak arc, illetve személyiség nélkül.

Megírtam az elsüllyedt világ szerint Atlantisz igaz történelmét, az Idő-folyójét, atlantiszi Kívánság-szigetet daljátékban, indiai egykori történelmet Békesség-virág dal maradványa szerint, meg az egész világét, amivel kezdtek az én áldozásommal születésemkor. Világ-történelmet írtam, ihletetten, mint egykori tökéletes magyar nyelv megalkotója, törvény.

Bizonyítékok vannak a valós történelemre, egyes írók lepleztek, például a kerékpárbalesetem után kiadták Woody Allen könyvét, borítójára rajzolták a kerékpárbalesetemet, hogy miatta törtek össze, nekilökve egy hatalmas kőnek, mely kezdte volt a Benkő MÁriás áldozásomnak a hatvanas évek elején. Kun református pléhkrisztusos könyvének a borítójára holt tengeri tekercset rajzoltak, szakállas, kalapos zsidót, hogy ezek ebből mentek az újhelyi temetőbe, kisajátítva a jehova focizó kutya sírját. Minden könyv és borítója leplezően kiadva, de valamennyit végrehajtották rajtunk. MInden bizonyíték.

Addig, míg ezek le nincsenek zárva, a magyar nyelv ellenes állandó apokalipszis, a nyelvi, zenei tehetség, tisztaság, tiszta szív, becsület, szorgalom, emberség, törvény miatti csonkítások, kommunikációs bénítások, a bibliája a sátánnak nincsen darabokra szedve, amit trianonnak neveztek el, addig nem lehet tudományos, metafizikai, vagy másféle értelmiségi dolgokkal foglalkozni. Magam is saját törvénnyel rendelkeztem, nem ismertem ezeket, borzalmas volt belefolyni abba, mit tettek velünk, nem mertem leírni sem, állandóan bocsánatot kértem mindenkitől a felismert emberiség ellenes nevek miatt, meg a fekete mágia miatt, amiknek az utcájában vagyok, ózdi központtal. Nekem logikám van, a logika ellenkezik mindenféle sötét tudománnyal.
decotext 2017.03.18. 12:47 (#24)
Kati akart lenni!
decotext 2017.03.18. 12:42 (#23)
Kedves kai!
Te ezeket honnan tudfod? Írta valaki s onnan olvastad?
Honnan a forrás és milyen bizonyítékok vannak erre?

......így is van a bibliájukban,......

S Te ezt hiteles forrásnak tekinted? Miért nem íródott azóta soha
egy hasonló mű, mint a biblia? Hogyan lehet egy 2000 éves könyvet
hiteles forrásnak tekinteni, ha nincs más ami a tartalmát bizonyítaná?

Ez olyan mintha Hornineith vagy II. Montuhotep tudásával akarnának
a mai életet vagy pl. az atomfizkát esetleg a stringtheoriát
megmagyarázni! BORZASZTÓ EZ A TÖMÉNY BUTASÁG!!
katalinkohut 2017.03.18. 10:28 (#22)
A horror velem megtörtént születésem óta, sőt előzőleg is 81 éve, amikor Benkő Lajos angyalt olaszliszkai központjával a gazdag földbirtokos házának Miskolc teljes egésze csonkítókkal, bénítókkal, mészárosokkal megtámadta, egy lyukkal fekszik a sírjában a szája helyett, háta mögött Dávid Mónika kivégzővel, nemi szervében mai napig a Rákóczi téri nemi gyalázással, ezt ismételték rajtam a Bertalan utcájával Miskolcnak. Valóban lezárták a határokat, hogy engem megöljenek mészáros módon, mind Románia szervezte, ő tette be a Bertalan utcai három lépcsőházát Ózdnak a cigányteleppel.

Az első antikrisztus az első Krisztusa ellen a Lucifer tökéletes Tírus fejedelme mint angyal idejében az égő tűzben járó egykori Jeruzsálemnek ellen jött létre a sátoraljaújhelyi Magas-hegyből, így is van a bibliájukban, hogy felemeli a sátrát az antikrisztus az Isten ellen, mindenki felé emeli birodalmát, akinek a versét így írtam meg, mert szintén Jézust és Máriát hírdetett, tehát ez az egyik Máriája a 888-nak:

Antikrisztus
Szemem előtt a szent család:
Káprázatos, szép példakép
Szűz Mária, hű feleség,
Ki Krisztusnak fénylő tanán
Nevelte égi magzatát,
A Messiást, az Elohim
Élő hírnökét.
Jézusom! Kufárok mondták:
Halál!
Júdások mindig voltak,
Vérárulók, rosszakarók,
Isten-törvényt megtagadók.
Ártatlanokat vádolnak,
Megváltó-követőt gúnyos
Szavakkal illetnek,
Fekete lelkűek, torzak.

De látom isten intő jelét,
Figyelmeztet, közel a vég.
Az angyal-raj szállhat-e még
A világmindenség szemkék egén?

Még két Máriás vallás létezik, egyik a Benkő Omegás Égi mennyország lehet.
1 2 3 4 
Facebook komment
További címkék
tamácsom későn, ilyen vélemény, igazságok kibontását, zártosztályra azokat, születésemkor, akkor, jelentkeznek, segítségek, szedve cipelve elvállalt, ezért támadta költő, feleség ismertem arcomat, rendezték dolgokkal, kivégzővel történelmet, lehet kutya, jézusom károlynak, utcájával támadott, kedves kétszer,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza,
© 2016 TVN.HU Kft.