Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Megszűnik a gagyi virsli? |
A virslikben és párizsikban 51 százalékra nő a hústartalom, szemben az eddigi 40 százalékkal.
A krinolinnál 55 százalékra kell növelni a hústartalmat az eddigi 40 százalékról.
A Zala felvágottnál 50-ről 60 százalékra emelkedik a hústartalom.
A csemege debreceninél 45-ről 55 százalékra, a sütni való kolbásznál 50-ről 65 százalékra kell növelni a hústartalmat.
A valamennyi felvágottnak a jövőben legalább 50 százalékban húsból kell készülnie.
Az új előírások szerint a szalámik (köztük a téli szalámi), valamint a parasztkolbász és a sütni való kolbászba nem kerülhet rekesz vagy rágóizom.
Mi ettünk eddig?
Gasztronómia (étel, ital) – Receptek
|
A kérdést írta: piktorka2 ( 2016.07.30. 13:37 )
|
Válaszok száma: 11
|
|
Címkék: megszűnik, virsli, gagyi, parasztkolbász, felvágottnál, debreceninél, hústartalmat, felvágottnak, hústartalom,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
tomanovics |
2016.08.02. 23:55 (#11) |
|
|
Amíg rendes pénz helyett gagyi játékpénzzel fizetünk, addig rendes virsli helyett gagyit kapunk. Ilyen marha egyszerű |
|
putnok7882 |
2016.08.02. 19:42 (#10) |
|
|
A gagyi virsli sosem fog megszünni. |
|
tailor |
2016.08.02. 11:06 (#9) |
|
|
Amúgy meg már van olyan vállalat aki meg is szüntette. Vegyél Sága Füstli Pulykavirslit. Nem tartalmaz szóját. |
|
colonel |
2016.08.01. 20:39 (#8) |
|
|
Wazze majdnem reklamáltam, hogy az olasz is sós. Csak a felirat salame ugherese😁 igaz modenaban gyártják papíron. Figyelmetlenül vásároltam😁 |
|
decotext |
2016.08.01. 14:20 (#7) |
|
|
Colonel van ott is sós.
Itthon viszont MIND sós!
(Nekünk) |
|
colonel |
2016.07.31. 13:35 (#6) |
|
|
Ja mert az osztrák felvágott nem sós? Legalább ne nekem mond, egyrészt néha veszem, másrészt nekem az is sós. Attól még a virslit ott is a szemétből csinálják, ha jól meggondolom a nyugati technológia gyűrűzött be hozzánk és nem fordítva. amúgy meg megvan s beszérzési helyem, személy szerint az esetek többségében jó minőségű árut fogyasztok. |
|
decotext |
2016.07.31. 11:51 (#5) |
|
|
Kedves Colonel! #4
Az, hogy a külföldi NEKED nem jobb az a kibicsaklott
izélsedre vall! Az itthoni felvágottak kévétel nélkül
agyon vannak sózva! Már ez az egy kritérium is messze
megelözi a magyar szarokat! Ha rendszeresen ennél osztrák
húsárúkat, hamar rájönnél a drasztikus különbségekre! Mig
viszont csak az itthoni "ezt kapod, ezt eszed" szalámikkal
élsz, soha nem fog elötted kiderülni az alapvetö minöségi
külöbség!
Itt most nem a bennelevö komponensekröl van szó, hanem összképröl!
Mi megszoktuk a nyugatiarút és szabályszerüen marja a só a magyar
felvégottnál a torkunkat! Ezt szokta meg azonban itthon a vevö, s az EVÖ!
BORZASZTÓ!
Jegyzet:
Anyukámnak az osztrák szalámi "izetlen",
mert vagy 70%-al kevesebb benne a só! |
|
colonel |
2016.07.30. 18:52 (#4) |
|
|
Az kizárt. Észrevételem szerint Külföldön vásárolt se jobb. Talán az íze kicsit más. |
|
kgb |
2016.07.30. 15:05 (#3) |
|
|
Biztosan nem !
Ezután is szemétből fogják gyártani. |
|
dudaas |
2016.07.30. 14:59 (#2) |
|
|
És ki fogja ellenőrizni? Az állategészségügy? |
|
|
|
|
gagyi virsli, felirat salame, osztrák felvágott, szemétből csinálják, rendes, helyett, gagyi, játékpénzzel, kiderülni osztrák virsli, magyar pulykavirslit vegyél, virsli állategészségügy ezután, csinálják sózva, colonel vannak, nekünk ugherese, szemétből megszünni, vásároltam legalább, gagyit majdnem,
|
|
|
|