Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Miből készül a kolbász?

Gasztronómia (étel, ital)Receptek
A kérdést írta: bj ( 2015.03.24. 09:54 )
Válaszok száma: 13
Címkék: kolbász, készül, miből,
1 2 
Válaszok Új válasz
eva4 2015.03.25. 20:36 (#13)
...az attol függ,hol es mennyiert veszed... mert sokfelekeppen keszülhet: ha olcsobb, mint a hus ara, akkor valami masbol keszül... - igy ha magad csinalod, akkor bizonyara husbol keszül, szinhusbol, es füszerezve...
piktorka2 2015.03.25. 09:05 (#12)
bj!
Hány éves vagy? Mert ha 10 akkor elmondom. Ha 60 Akkor mi a célod a kérdéssel? Csak, hogy legyen kérdés?
Nem hiszem, hogy egy felnőtt ember nem tudja a kérdésre a választ. Ebbe beleértelek Téged is.
decotext 2015.03.25. 07:35 (#11)
Kedves Határvadász! Kifelejtetted, hogy a füszerek
a romlott (hulladék) hús izét és szagát is elnyomják!
Mit gondolsz miért olyan üresek a dögkutak?

Jó étvágyat!
vankuj 2015.03.24. 21:04 (#10)
Ma már mindenből
lenke1964 2015.03.24. 18:14 (#9)
Jó esetben hús és fűszerek.
hatarvadasz 2015.03.24. 17:09 (#8)
Burgonyából és hozzá adnak némi szóját, valamint romlott húst!
A fűszereket pedig változatosan, hogy elnyomja a selejt szagát.
decotext 2015.03.24. 17:06 (#7)
Most az enyémre gondoltál?
xenos 2015.03.24. 15:47 (#6)
Kerítésből...
domi2001 2015.03.24. 13:37 (#5)
A röfi lapockájából a karajából az oldalasból.. szóval vegyesen minden húsból és még 30% fehér árú inkább hasaalja szalonna, ezt szépen ledarálva lehetőleg már daráláskor összekeverve.....a fűszereket sztotyi már leírta ..ízlés szerinti arányban...szerintem.
ibicimama 2015.03.24. 10:55 (#4)
Nyilván húsból! Attól függ milyen kolbászt szeretsz. Disznóhúsból készültet ? Van nagyon finom lóhúsból készült kolbász és szalámi is. Déli szomszédainknál kecskéből is készül, , meg marhahúsból. Az ízesítése is sok féle. .A hagyományos paprikás , mellett ettem juhtúrós, citromos spanyol kolbászt . .Finom volt. Szóval az alapanyagnak és ízesítésnek millió változata van, attól függ éppen hol akarsz kolbászt enni.
1 2 
Facebook komment
További címkék
attol függ, felnőtt ember, fűszereket pedig, selejt szagát, attol, mennyiert, veszed, sokfelekeppen, oldalasból mindenből hagyományos, kérdéssel ízesítésnek adnak, kerítésből csinalod citromos, magad veszed, sztotyi elmondom, szóját lapockájából, burgonyából ember, hiszem akkor, készül üresek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.