Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
katalinkohut |
2018.02.12. 19:38 (#5) |
|
|
Azt is kihagytam, hogy időnként femelelem a fedőt, megkavargatom fakanállal, vagy villával, ez fontos, hogy mindenütt megpuhuljon, Csak egészen kicsi víz kell hozzá. |
|
jn |
2018.02.12. 19:28 (#4) |
|
|
Szerintem a legegészségesebb nyersen. A brokkoliban sok indol-3-karbinol van. |
|
botka_eva |
2018.02.12. 19:24 (#3) |
|
|
És hogy ne legyen büdös a konyha, meg a színe is szép maradjon egy kis szódabikarbónát tegyél a főző vízbe. |
|
katalinkohut |
2018.02.12. 19:21 (#2) |
|
|
elnézést, nem karfiol és brokkoli fejeket vágok be a lábasba, hanem a rózsáikat szétvagdalva |
|
katalinkohut |
2018.02.12. 19:11 (#1) |
|
|
Kb. 10 percig, illetve többször ellenőrizni kell megnyomogatva villával a zöldséget.
Én úgy szoktam, hogy egy lábasba belevágom a brokkoli, vagy karfiol fejeket, ráteszek kevés vajat, kevés vizet, megsózom, fedő alatt puhára párolom. Időnként felemelem a fedőt, ellenőrzöm, puha-e. Hamar elkészül nagyon. Nagyon szeretem. Általában csirkemellfilét szoktam hozzá kevés olajon sóval megpuhítani. |
|
|
|
|
|
legegészségesebb nyersen, főző vízbe, rózsáikat szétvagdalva, lábasba belevágom, kihagytam, időnként, femelelem, fedőt, karbinol fedőt kihagytam, villával ellenőrizni egészen, vajat karbinol illetve, ellenőrizni hozzá, rózsáikat alatt, időnként megkavargatom, percig szódabikarbónát, színe színe, femelelem zöldséget,
|
|
|
|