Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
taurus66 |
2017.01.22. 10:02 (#9) |
|
|
Szia !
Attól függ, milyen tésztát főzöl..
Ha magyart, akkor akkor zárd le a főzővizet, ha már majdnem jó és még hagyd 5-10 percig állni fedő alatt, úgy lesz jó..
Egyébként javaslom a lisztenciklopédia tüzetes áttanulmányozását ! |
|
colonel |
2017.01.20. 21:16 (#8) |
|
|
Az én tapasztalatom csak annyi, hogy a végén rá a fedőt és kidobni😊 |
|
kgb |
2017.01.20. 17:26 (#7) |
|
|
Két t-vel.
|
|
piktorka2 |
2017.01.20. 12:00 (#6) |
|
|
A zacskós levesben is van tészta. Ha azt meg tudod főzni, már nincs baj. Mehetsz a Gundel mellé főzni. Már mint az állatkertbe. |
|
joe324 |
2017.01.20. 06:22 (#5) |
|
|
Köszi aválaszokat tapasztalt vagyok mert a kávét a zsíroskenyeret a zacskóslevest meg ilyesmiket el tudok késziteni |
|
piktorka2 |
2017.01.19. 21:02 (#4) |
|
|
Hol dolgozol? Oda nem megyek kajálni! |
|
foxworkinspace |
2017.01.19. 20:54 (#3) |
|
|
...,,tapasztalt szakács" kontra spagetti (pláne, így: 'spageti', amit még a taljánok is kettőzött 'n'-nel írnak és ejtenek...), amit a tapasztalt szakács nem tud megfőzni!...
...Értjük...
Én egyelőre, csak mosolygok. De melyikünk kezdjen el röhögni?: TE — mint a kérdés feltevője —, avagy pedig MI (a Kérdés olvasói), akik tanácstalanok vagyunk a-tekintetben, hogy most egy játékos kedvű társadalom-pszichológussal van-e dolgunk, aki szakdolgozat-témát keres itt, nálunk, avagy peniglen egy valódi bolonddal — akiről viszont tudjuk, hogy akkor a legijesztőbb, ha igazat mond...
|
|
|
gyulla |
2017.01.19. 20:50 (#2) |
|
|
Főzzél SPAGETTI-t, amikor kész, szedd szét betűkre, és a fölösleges "T"-t vedd ki belőle és tedd félre ráadásnak. Ami marad, az lesz a "SPAGETI". |
|
piktorka2 |
2017.01.19. 20:49 (#1) |
|
|
Egy szakács nem tapasztalt, ha nem tud egy tésztát kifőzni. |
|
|
|
|
lisztenciklopédia tüzetes, zacskós levesben, tapasztalt szakács, kérdés feltevője, attól, milyen, tésztát, főzöl, attól tudok szakács, magyart zacskós avagy, kezdjen magyart fedőt, röhögni kontra, szedd tudok, kettőzött hagyd, tudjuk szedd, kettőzött dolgunk, spagetti tészta,
|
|
|
|