Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
Érdemes volt-e feláldozni? |
Rettenetes fehércsontos leves...Volt benne, némi tarjacsont...A velő a leves közben a tarja csont utána halálozott el, némi erős tormával... Aztán kivettem a Pataky-tálat....Huhhh...Egy Csilla, az az egy Stella harmada került a bőrös husi píritási áldozati oltárára....Egy kis majonézes krumplival...Némi félédes fehérborral nyakon csapva... Én már tudom a választ...Te feláldoztad volna a Stellát? :-)
Na jó, ha már főzni lusta vagyok, nekem kell mosogatni...De ez majd némi pihegés után... Ez egy hasas pasasnak is komoly falat volt...Nyahmmm....Ja és ha még nem derült volna ki, nem vagyok vega...
Gasztronómia (étel, ital) – Főzés
|
A kérdést írta: hatibacsi ( 2012.12.25. 14:11 )
|
Válaszok száma: 16
|
|
Címkék: feláldozni, érdemes, volt, fehércsontos, fehérborral, feláldoztad, rettenetes, halálozott, krumplival,
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
hatarvadasz |
2013.02.01. 18:28 (#16) |
|
|
Most, hogy így szépen beesteledett, vacsora vadászó körutam
eredményeképpen egy tányér piros levű fokhagymaágyon pihenő
citrommal felkent hideg sertés kocsonyára leltem egy sercli kenyér
társaságában.
Vandál módon bekebeleztem és egy hasonlóan hideg fröccs társaságában
temettem el bensőm teljes megelégedettségének kriptájába.
Legalább így is akklimatizálódok a beígért mínuszokhoz!
Ha most jönne el értem a halál jót röhögnék rajta, fagyoskodva csengethetne
órákig mire felébrednék megelégedett álomvilágomból.
Neki is meg kell a sikerért dolgozni! |
|
hatibacsi |
2012.12.28. 18:45 (#15) |
|
|
A liba vagy inkább kacsahúshoz, mert az többet volt a mohai asztalon, volt pár kisebb hordó szintiszta Otelló, semmi kutyulás, semmi Nova... Csak Otelló |
|
nacsa66 |
2012.12.28. 15:54 (#14) |
|
|
#11:
Ja, ha kiskegyed szőllőt termelt, akkor egy szavam sem lehet......én, ha ritkán iszom bort, azt szőlőből szeretem......
Habár az is igaz, hogy Mohai hárslevelűről még nem hallottam...az is olyan lehet mint a Román sör?
Jó-jó, megint durung vagyok, és a kákán is csomót látok tudom-tudom....
De csak azért is!
A Szilveszteri mézes-malacomra három liter sört fogok meginni hirtelen felindulásból......oszt BUÉK! :-) |
|
nacsa66 |
2012.12.28. 15:45 (#13) |
|
|
#12:
Pedig kiváló párosítás!!! Főleg úgy, hogy előtte bevettem egy ( inkább három ) "deci felest" szilvából is.......nem tehetek róla, én akkor is eszem ha be vagyok kávézva....
Van úgy, hogy elkap a gépszíj...... |
|
cyrano |
2012.12.28. 14:20 (#12) |
|
|
nacsa66 (#10) : ?? Mi van ???
Te egy Guiness izét (aromáját) elrontod holmi libacombbal ??
Ember vagy Te ?? |
|
hatibacsi |
2012.12.28. 11:57 (#11) |
|
|
Nacsa! Mivel bortermelő, nem csináló, termelő koromban, a szőllőm nagyrésze Harslevelű volt, így az erről szerzett tapasztalataim kimondottan tapasztalati úton jöttek létre! Én tölem minden böfögő celeb azt eszik, meg iszik amit akar. Én már nagy "kisfiú"vagyok és tudom mit szeretek és mit nem! Persze ha valaki rá akar beszélni valami újdonságra, hajlandó vagyok feláldozni magamat, csak tudjam mi az, amit enni, inni kell...
Ami a Guiness illeti, már régebben volt hozzá szeremcsém. Calvados-Marhapörkölt-aztán meg csapolt formában a barna. Lehet, hogy most azzal jössz, hogy a calvados nem oda való, de nekem ízlett!
http://s7.images.www.tvn.hu/...2e683 4.jpg |
|
nacsa66 |
2012.12.28. 10:32 (#10) |
|
|
#8:
Gyanítom, hogy túl sokat nézel álgasztronómiai okostojásokat.... bár abban (is - mert én vagyok a hülye ) igazad van, hogy mindenki azt iszik amit akar.....
#9:
Ne is mondd!
Kiesett a sült libacomb a kezemből ( és leverte a korsó Guiness-emet), amikor a híradóban valamelyik nap ( Márton körül ) benyögték, hogy megint zuhan a forint..... |
|
cyrano |
2012.12.27. 21:14 (#9) |
|
|
Na tessék !!
Milyen nagy komoly problémák vannak itt...
Tényleg rosszul élünk ?? |
|
hatibacsi |
2012.12.27. 20:30 (#8) |
|
|
Jól tetted, hogy bátotrtalanul kérdeztél...Mert egy Debrői Hárslevelű, vagy egy Tokaji Hárslevelű minden további nélkül lehet kísérője egy sültnek.Akinek nem tetszik passzolja rám nyugodtan. Nem mondom, ha Szamorodni lett volna az édesebbik fajtából, az már inkább desszert után való... de egy finom Hárslevelű simán barátja, akármilyen sülthusinak... |
|
nacsa66 |
2012.12.27. 08:22 (#7) |
|
|
Bátortalanul merem csak megkérdezni a lelkes gasztronómiai szaktekintélyeket:
Miért kell bőrös sertéshúsra ( pláne ha sörrel locsolták a pokol tüzében ) fehérbort inni? Pláne FÉLÉDEST??? |
|
|
|
|
tányér piros, sercli kenyér, hasonlóan hideg, beígért mínuszokhoz, szépen, beesteledett, vacsora, vadászó, libacomb álgasztronómiai nagyrésze, habár ember marhapörkölt, hasonlóan beesteledett kimondottan, szavam fokhagymaágyon, román rajta, celeb fokhagymaágyon, mondom otelló, kiváló libacombbal, azért piros,
|
|
|
|