Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
hatarvadasz |
2013.02.13. 14:52 (#8) |
|
|
Nem vagyok szakács, de anya mindig amikor feltette léhával takarta le
a csöveket rétegesen, hogy a gőz erejénél fogva a bugyogás megmozgassa
őket. és érési állapotától függően 10- 15 perc volt a főzési idő.
Só a cső fogyasztása előtt ízlés szerint kézzel van rávíve, mert a főzési
időt és a keménységet a só a főzővízben csak fokozza. |
|
lepke88 |
2013.02.13. 14:31 (#7) |
|
|
10-15-percig kell főzni és közbe szúrj bele valamit így ezzel tudod ellenőrizni, hogy jó-e már és, hogy nem-e kemény. |
|
solyomvarisoma |
2011.02.09. 10:12 (#6) |
|
|
Igen én is úgy tudom,hogy max 10 perc, mert ha tovább főzöd, megkeményedik. |
|
szicu |
2011.02.09. 08:43 (#5) |
|
|
Forrástól számítva max.10 perc. Utána már csak keményebb lesz és lisztesebb. |
|
|
damasz |
2011.02.09. 08:14 (#4) |
|
|
Kukoricától függ. |
|
etemesvari |
2011.02.09. 00:16 (#3) |
|
|
Negyed óra - húsz perc. |
|
fboka |
2011.02.09. 00:11 (#2) |
|
|
Kukorica fajta függvénye. A zsenge mazsola kukoricának elég 15 perc, de volt hogy főztem fél óránál tovább és még mindig kemény volt. |
|
klara50 |
2011.02.09. 00:06 (#1) |
|
|
Forrástól 15 perc. |
|
|
|
|
csöveket rétegesen, bugyogás megmozgassa, főzővízben csak, zsenge mazsola, vagyok, szakács, mindig, amikor, mindig függően vagyok, előtt főzési kukoricától, zsenge ízlés takarta, ezzel közbe, érési kézzel, fajta erejénél, ízlés közbe, keménységet utána, erejénél főztem,
|
|
|
|