Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
Szerintetek mennyi ideig kell főzni a gyenge csöves kukoricát,hogy ne legyen kemény?

Gasztronómia (étel, ital)Főzés
A kérdést írta: betty56 ( 2011.02.08. 23:31 )
Válaszok száma: 8
Címkék: szerintetek, kukoricát, csöves, legyen,
Válaszok Új válasz
hatarvadasz 2013.02.13. 14:52 (#8)
Nem vagyok szakács, de anya mindig amikor feltette léhával takarta le
a csöveket rétegesen, hogy a gőz erejénél fogva a bugyogás megmozgassa
őket. és érési állapotától függően 10- 15 perc volt a főzési idő.
Só a cső fogyasztása előtt ízlés szerint kézzel van rávíve, mert a főzési
időt és a keménységet a só a főzővízben csak fokozza.
lepke88 2013.02.13. 14:31 (#7)
10-15-percig kell főzni és közbe szúrj bele valamit így ezzel tudod ellenőrizni, hogy jó-e már és, hogy nem-e kemény.
solyomvarisoma 2011.02.09. 10:12 (#6)
Igen én is úgy tudom,hogy max 10 perc, mert ha tovább főzöd, megkeményedik.
szicu 2011.02.09. 08:43 (#5)
Forrástól számítva max.10 perc. Utána már csak keményebb lesz és lisztesebb.
damasz 2011.02.09. 08:14 (#4)
Kukoricától függ.
etemesvari 2011.02.09. 00:16 (#3)
Negyed óra - húsz perc.
fboka 2011.02.09. 00:11 (#2)
Kukorica fajta függvénye. A zsenge mazsola kukoricának elég 15 perc, de volt hogy főztem fél óránál tovább és még mindig kemény volt.
klara50 2011.02.09. 00:06 (#1)
Forrástól 15 perc.
Facebook komment
További címkék
csöveket rétegesen, bugyogás megmozgassa, főzővízben csak, zsenge mazsola, vagyok, szakács, mindig, amikor, mindig függően vagyok, előtt főzési kukoricától, zsenge ízlés takarta, ezzel közbe, érési kézzel, fajta erejénél, ízlés közbe, keménységet utána, erejénél főztem,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.