Belépés
Keresés
Kategóriák
Válaszadók toplistája
1. hatibacsi 20036
2. decotext 17332
3. geptop 16374
4. donaldduck 15550
5. hatarvadasz 13569
6. xenos 9874
7. feerko 9543
8. ibicimama 9280
9. piktorka2 9131
10. foxworkinspace 8624
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek?
1. ibicimama 1056
2. xenos 1031
3. dnemethk 845
4. hatarvadasz 810
5. donaldduck 744
6. pola62 730
7. geptop 665
8. hatibacsi 630
9. sunchat 489
10. gergelyferi 459
Helyesnek talált válaszok aránya
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is!
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége?
Tegye fel a kérdését!

Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.

Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.

Letöltés
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Tudnátok valami ötletet adni?
Amikor a csirkemájat sütöm, mindig kifröccsen az olaj. Akár megszurkálom, akár nem, minden alkalommal a fél konyhát fel kell takarítanom, plusz tele leszek égési sérülésekkel. Hogyan kellene sütnöm, hogy ne legyen baj belőle?

saanita

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.11.25. 20:29
Válaszok száma: 10 ( 2011.12.04. 00:19 )
Ha kiszárad a sajt, mibe kell beletenni?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.11.24. 15:01
Válaszok száma: 4 ( 2012.02.18. 23:04 )
Tortára hogyan csinálnak fényképet és milyen anyagból?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.11.14. 12:20
Válaszok száma: 1 ( 2011.11.14. 15:56 )
Hogyan tudok fokhagymagerezdeket tartósitnai,télre elrakni,hogy ne veszitsék el az izüket,aromájukat?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.11.14. 10:35
Válaszok száma: 7 ( 2011.12.10. 03:43 )
Mi az a "hütemény"?
- invisibilia -



Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.11.04. 12:52
Válaszok száma: 6 ( 2011.11.05. 09:57 )
A bablevesbe tényleg jó ha kanalat teszek?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.11.02. 16:50
Válaszok száma: 7 ( 2011.11.03. 13:47 )
Miért kell minden süti receptbe több liszt, mint amennyit írnak?
Minden gyúrós süti receptbe kell még tennem lisztet, mert az eredeti arányokkal túl puha, ragadós a tészta. Ezzel csak én vagyok így?
Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.10.29. 09:05
Válaszok száma: 5 ( 2011.11.24. 15:07 )
A csicsókát hogy kell megpucolni?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.10.23. 07:32
Válaszok száma: 6 ( 2011.10.27. 22:10 )
Melyeket nem szabad melegíteni,mert eltörnek?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.10.14. 19:19
Válaszok száma: 1 ( 2011.10.14. 19:47 )
A mikróban csinálhatok melegszendvicset ?

Gasztronómia (étel, ital)Konyhai praktikák
2011.10.03. 10:47
Válaszok száma: 3 ( 2011.11.12. 13:31 )
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, Házi Receptek, Fecsegj, Véleményezd!,
© 2024 TVN.HU Kft.