Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
decotext |
2014.08.23. 19:42 (#7) |
|
|
Van több lehetőséged is, kérdés hogy utána fogyasztani akarod e vagy sem.
Ha enni akarod, akkor a főzést, párolást vagy a sütést ajánlom. Ha nem
evésre szánod, akkor husklopfolóval omlóssá verheted! |
|
ibolya58 |
2014.08.23. 17:35 (#6) |
|
|
Nekem a joghurtos pácolás az ami bevált,
A szeleteket izlés szerinti fűszerrel keverheted ki ,abba kell 1 - 2 órát állni hagyni , de ellepje a húst a pác . ( húst nem kell klopfolni )
Ha ezzel megvagy , akkor kiveszed a szeleteket belőle, kissé leitatod róla a pácot, konyhai törlőn , besózod, s kevés olajon megsütöd .
változatok
- hagyma, majoranna , bors
- zsálya, oregano, bazsalikom , fokhagyma
- bors, hagyma, majoránna, borsikafű, zsálya, paprika
Só ne legyen a pácban , mivel kiveszi a nedvességet a húsból . |
|
gizelszil |
2014.06.15. 21:52 (#5) |
|
|
Füszeres tejben áztatással előtte kloffold ki. |
|
nacsa66 |
2014.06.15. 15:39 (#4) |
|
|
A csirkemellnek pont a szálassága a lényeg..... a pulykamell meg "omlósz"sózva is...... |
|
ibicimama |
2014.06.15. 15:11 (#3) |
|
|
Befűszerezés után állni hagyni, és sütés előtt ,megkenni sörrel! Sokkal puhább ,mint ,ha simán megsütnéd ,vagy kirántanád! |
|
bubua53 |
2014.06.15. 14:23 (#2) |
|
|
Meg kell őket kloffolni óvatosan. |
|
wob |
2014.06.15. 11:51 (#1) |
|
|
Eyg két napos sok fűszeres bepácolással, izlesed szerint !!Annál jobb nincs!! |
|
|
|
|
sütést ajánlom, joghurtos pácolás, szeleteket belőle, csirkemellnek pont, lehetőséged, kérdés, utána, fogyasztani, változatok puhább változatok, óvatosan izlés csirkemellnek, kloffolni fűszeres omlóssá, főzést sütés, kloffold párolást, befűszerezés izlesed, kloffolni izlés, kirántanád sörrel, sózva nincs,
|
|
|
|