Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
decotext |
2014.12.12. 17:24 (#7) |
|
|
Kedves Venil! Pontosan ezért tettem be a képkete!
Sajnos engedett az ipari hizlalás ilyen a módszere.
Mo. pl csak olyan magyar libamájat vesz ahol igazolják
az ilyen tömés mellőzését! Sajnos sokat hamisítanak s
a lengyelek még drasztikusabb módszerekkel csinálják! |
|
venil |
2014.12.12. 13:53 (#6) |
|
|
Kedves Decotext!
A fakanalas, gumicsöves módszerről még csak nem is hallottam. Ez tényleg
borzalom lehet. Én libát tömni - még gyerekként - valami spéci kis tölcsérszerű
akármivel láttam. Nem vagyok híve az állatkínzásnak - sőt, aktív koromban állatvédő
egyesületi tag voltam és elképzelheted - sajnos - láttam dolgokat.
Magam részéről a szabadon tartás mellett voksolok. |
|
venil |
2014.12.11. 17:13 (#4) |
|
|
Mint minden belsőség, ez is nagyon kényes. Szigorúan hűtő tartást igényel, de
max. 1-2 napig.
Kedves "Decotext!"
Annak idején még nagyanyáink is tömték a libákat, de nem azért, hogy a mája
nagyobb legyen, hanem azért mert maguktól nem igazán ettek. Talán innen ered
a mondás is, hogy "buta liba". Ez nem árt nekik, kivéve talán a mostani állapotokat,
ahol a rideg tartásnál nincsenek tekintettel semmilyen állatra. |
|
|
ibicimama |
2014.12.11. 14:38 (#3) |
|
|
Hűtőszekrényben pár napig tarthatod ,fagyasztás nélkül is! Ha lefagyasztod semmi gond!!! |
|
decotext |
2014.12.11. 13:44 (#2) |
|
|
Attól függ, hogy hol van! A legjobb ha
a libában marad, akkor évekig eláll!
A családunk soha nem eszik libamájat szigorúan állatvédelmi okok miatt! Nem egy olyan felvételt láttunk ahol a libák tartása állatkinzás volt. Félreértés ne esség nem vagyunk valamilyen beteg
vegetáriJÁNOSok, de ha hús akkor legyen a tartás normális és ne a tömegtermelés legyen a cél!
Pl. a libák rendszeres tömése borzasutó csak azért, hogy a mája nagyobb legyen!! |
|
lilagondolatok |
2014.12.11. 12:46 (#1) |
|
|
Tárolás: 0-+4 hőmérsékleten szerintem max. 3 nap. Fagyasztani viszont lehet! |
|
|
|
|
ipari hizlalás, ilyen tömés, szabadon tartás, libák ezrével, kedves, venil, pontosan, ezért, fakanalas hizlalás állatvédelmi, képben akármivel állattatrtás, ennél libazsiros táppal, siskánál tömése, felvételt beteg, tömés nekik, módszerről akármivel, családunk innen, családunk elképzelheted,
|
|
|
|