Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
hatibacsi |
2014.11.27. 16:33 (#7) |
|
|
Akár gőzzel, akár kézi tejhabosítóval próbálkozunk, ugyanarra a két dologra kell csak odafigyelnünk: a tej minőségére és hőfokára.
Másfél százalékos tejjel ne is próbálkozzanak. A krémes, apró buborékos tejhabhoz zsír kell, a boltok polcain a 1,5 és a 2,8%-os tejek mellett találnak 3,5%-osat is, ezt válassza
http://www.origo.hu/...habot.html
|
|
|
hatibacsi |
2014.11.27. 16:31 (#6) |
|
|
Akár gőzzel, akár kézi tejhabosítóval próbálkozunk, ugyanarra a két dologra kell csak odafigyelnünk: a tej minőségére és hőfokára.
Másfél százalékos tejjel ne is próbálkozzanak. A krémes, apró buborékos tejhabhoz zsír kell, a boltok polcain a 1,5 és a 2,8%-os tejek mellett találnak 3,5%-osat is, ezt válassza
http://www.origo.hu/...habot.html |
|
decotext |
2014.11.27. 13:52 (#5) |
|
|
Ami tény: a zsiros tejböl finomabb a hab! Az meg tök
mindegy, hogy habverövel órák alatt, vagy géppel
nagynyomású gözzel pár másodperc alatt csináljuk!
Tanácsom: a gyors fogysztás, mielött összeesik! :-)) |
|
venci76 |
2014.11.27. 13:33 (#4) |
|
|
Régebben a régebbi gépeket használva a zsírosabb tejeket tartották alkalmasabbnak a tejhab készítésére, de ma már a 0,1 százalékos zsírtartalmú tejből, sőt a szójatejből is lehet tejhabot készíteni, a mai korszerű gépekkel, velük nem jelent már gondot, milyen tejből készítjük a tejhabot. Igaz kinek milyen gép használatára van manapság is lehetősége, ehhez képest olyan tejet használ, a korszerű gépekhez azonban már nem előírás a tej zsírtartalmának figyelése.De természetesen a tej frissessége fontos , az legyen minél frissebb, ha tehéntejet veszünk ehhez figyelembe, aludttejet azért ne használjunk, legalábbis ami már megsavanyodott, illetve nem vagyunk biztosak, hogy jó e még a minősége. |
|
bobby-one |
2014.11.26. 21:00 (#3) |
|
|
Minden tej jó, /már ami tej/ lehetőleg magas zsírtartalmú legyen. |
|
anonymnemo |
2014.11.26. 12:28 (#1) |
|
|
Tejből nehéz...szinte lehetetlen. Házi tejet lefölözni és abból igazán finomat tudsz készíteni. |
|
|
|
|
boltok polcain, zsiros tejböl, gyors fogysztás, régebbi gépeket, gőzzel, tejhabosítóval, próbálkozunk, ugyanarra, amelyiknél használ lefölözni, tudsz gépeket exclusive, figyelése abból gondot, megsavanyodott kávéautomata, asset tehéntejet, magas https, tejet zsiros, minőségére alkalmasabbnak, velük szuper,
|
|
|
|