Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
gyufaaruslany |
2014.12.23. 07:20 (#21) |
|
|
A tejet egy nagy kádba öntik,adnak hozzá oltó folyadékot,kevergetik,abból hungarocellszerű gyöngyökként csapódik ki a fehérje.Ezt vagy kiadagolják "pelenkákba"...és felakasztják pár órára...összeáll....abból lesz a gomolya.
Vagy préselik a kádban...majd kockákra vágják,formákba rakják..tovább préselik azt is...ebből lesz a trappista.Mikor elég időt töltöttek a présben,akkor sósvízbe rakják őket...pár nap múlva kiszedik...esetleg füstölőbe viszik
A parenyicagyártás még érdekesebb |
|
geptop |
2014.12.17. 10:39 (#20) |
|
|
Szia Határvadász Barátom!
Azt írod (17) a sajtok árai borsosak lettek. Ha azt vesszük alapul, hogy a kecske esetében nagyjából 10l tejből lehet 1 kg sajtot előállítani, akkor szerintem, érthető az oka.
Jövőre (ha lesz elég időm) akkor az orda készítést is elsajátítom. (Így az értékes savó nem megy veszendőbe. Sőt... rákellenes, immunerősítő, gyógyhatású készítmény.) |
|
piktorka2 |
2014.10.26. 20:07 (#19) |
|
|
Hatarvadasz! Te sem láttad a linket. Nézd meg, az első oldal első válaszában. Aztán eheted a kecskesajtot, csak hagyjál nekem is. |
|
taen |
2014.10.26. 19:55 (#18) |
|
|
(#16)
Köszönöm!
Jól esett a válaszod! |
|
|
hatarvadasz |
2014.10.24. 18:17 (#17) |
|
|
Üdvözöllek taen!
Persze tudom hogyan készül az egyik barátom is tartott kecskéket,és munkaidő után késő estig fejte őket. Kaptam tőle sajtot is, és az oltó anyagot a gyógyszertárból legtöbbször én szereztem be neki időhiánya miatt.
Nekem eléggé száraznak tűnt a kecskesajt, viszont egészséges.
Csak geptop barátomat akartam a válaszommal ugratni.
Egyébként szeretem a sajtokat, csak az áraik már eléggé borsosak lettek . |
|
piktorka2 |
2014.10.23. 08:59 (#16) |
|
|
Igen! Azonban, ha nem értenénk egyet, akkor is szeretem olvasni a válaszaidat. |
|
taen |
2014.10.22. 22:47 (#15) |
|
|
Köszönöm, kedves piktorka2!
Örülök, hogy ismét egyetértünk! |
|
piktorka2 |
2014.10.22. 22:26 (#14) |
|
|
Úgy van! Léggyel meg a darálékával. |
|
taen |
2014.10.22. 20:51 (#13) |
|
|
Kedves hatarvadasz!
Hiszen épp az a baj, hogy nem sajttal töltik ki a közöket, hanem Isten tudja mivel!
Ezért keletkezett ez a kérdés.
Szerintem. |
|
decotext |
2014.10.22. 19:27 (#12) |
|
|
Kimondottan büdösen! Nem eszem soha semmilyen sajtot
mert minden oldalról olyan szaga van amit én nem vennék
a számba! |
|
|
|
|
nagy kádba, sajtok árai, kecske esetében, orda készítést, tejet, kádba, öntik, adnak, esetében lettek válaszaidat, válaszaidat sósvízbe esett, készítést akkor füstölőbe, fehérje parenyicagyártás, büdösen kecskesajt, piktorka gyöngyökként, tovább egyetértünk, préselik borsosak, készül tartott,
|
|
|
|