Válaszadók toplistája |
|
1. |
hatibacsi |
20036 |
2. |
decotext |
17332 |
3. |
geptop |
16374 |
4. |
donaldduck |
15550 |
5. |
hatarvadasz |
13569 |
6. |
xenos |
9874 |
7. |
feerko |
9543 |
8. |
ibicimama |
9280 |
9. |
piktorka2 |
9131 |
10. |
foxworkinspace |
8624 |
|
|
|
Kinek a válaszát találták legtöbbször helyesnek? |
|
1. |
ibicimama |
1056 |
2. |
xenos |
1031 |
3. |
dnemethk |
845 |
4. |
hatarvadasz |
810 |
5. |
donaldduck |
744 |
6. |
pola62 |
730 |
7. |
geptop |
665 |
8. |
hatibacsi |
630 |
9. |
sunchat |
489 |
10. |
gergelyferi |
459 |
|
|
|
Helyesnek talált válaszok aránya |
|
|
|
Tudjátok.hu már az Androidos készülékeken is! |
|
Úton van? Épp válaszra lenne szüksége? Tegye fel a kérdését!
Egy piros lámpánál is felteheti már kérdéseit, nem kell keresgélnie. Amint válasz érkezett a kérdésére, vagy új kérdés került fel, az alkalmazás jelezni fog.
Ön is segíthet másoknak, ha tudja a kérdésükre a választ, mivel az alkalmazás segítségével válaszolhat is.
Letöltés
|
|
|
|
|
|
|
Csak belépés után tud válaszokat írni! Kérjük lépjen be!
Belépés
|
Vagy facebook hozzáféréssel is írhat!
Facebook Komment
|
|
general67 |
2014.04.19. 20:33 (#5) |
|
|
Lehetőleg légmentesen elzárva kell tartani, hogy ne száradhasson ki, ne szikkadhasson meg, illetve a penészgomba se költözhessen bele, míg teljességgel el nem lesz fogyasztva. |
|
wob |
2014.04.17. 15:30 (#4) |
|
|
Annak a legbiztosabb tárólása a hasadban van. Ott nem romlik meg csak átalakúl. |
|
csobyzoli |
2014.04.17. 13:31 (#3) |
|
|
csatlakozom hatibacsi véleményéhez!
mint ahogyan olyan nincs, h vmi nem sörnyitó!!!! ennek mintájára:
...olyan nincs, h a mozzarella nem fogy el azonnal!!!! |
|
ibolya58 |
2014.04.17. 12:33 (#2) |
|
|
úgy lehet tárolni a mozzarellát, hogy ami a tasakban van lé, beleöntöd egy tiszta ( kisebb ) üvegbe, s abba rakod vissza a maradék sajtot .
De azért minnél előbb fogyaszd el . |
|
hatibacsi |
2014.04.17. 10:45 (#1) |
|
|
Mi az , hogy felbontás utáni tárolás? Ismeretlen fogalmom.... Amit felbontunk az el fog fogyni... ott és azonnal,,,D |
|
|
|
|